Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 13:30:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dr. Zoran Djindjic  (Pročitano 40216 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Alcatel 258
Uglavnom se slazem sa vecinom stvari, Svetosavski hram je gradio i Sloba, sta mislite vi ostali zbog cega su ubijeni siptar i onaj sto je bio sa njima  da u sudu nebi odali sve podvale i prevare oko transporta droge, mi svi mislimo legija i siptar su dizali kes oni su samo bili radna snaga a koje uzimo pare prvo sloba pa Djindjic pa sad svi ostali.
Ajde nek neko kaze kako je moguce da djindjiceva zena ima 5 najvecih autopreviznickih kompanija u Vojvodini i najvise kamiona, odakle joj pare od penzije sto dobija, necemo se gadjati tramvajima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Naravno da je gradio Sloba. Toliko je para dao da je cudo kako krov nije od zlata. Gde ste ziveli sve ove godine? (pitanje za starije od 20 godina)

Djindjic nije bio cvecka ali za ove danasnje je sasvim super. I Kostunica mi deluje kao posten covek (iako mislim da je previse pasivan i spor).

Slazem se da ima dosta napretka u zadnje 2 godine, medjutim to je sve zapocela Djikijeva "ekipa" (koja je imala nekoliko super ljudi i gomilu budala, u tome se svi slazemo Smiley )

Konkretno, sto je nsssale rekao u principu se slazem, uz nekoliko komentara:

1. Tacno je da nisu uspeli da donesu novi Ustav, mozda su i mogli ali, kao sto zna i postojeca garnitura, imati punu skupstinu radikala nisu bas idealni uslovi za rad Smiley
2. Sto se Haga tice, naravno da je hapsio u zadnjem trenutku. Pored onoliko negativnog publiciteta za vreme Slobe, morao je malo da se dodvori i nasim "patriotama" bez 2 grama mozga...
3. Da smo blizi EU sada - jesmo, ova Vlada se trudi u tom pogledu, medjutim da nije bilo atentata mozda bi i bilo drugacije...  Smile
4. Cini ti se, vanredno stanje je i pored diskutabilne efikasnosti proredilo kriminalne redove, tek sad pocinju da se reorganizuju. A i naravno da je manje takvih gluposti bas zbog toga sto je udarna igla - Legijine beretke - razbijena. Sto se tice afera, tu su Djindjicevi stvarno bili sampioni.
5. Ovo ne znam na cemu zasnivas

Sve u svemu, Djindjic nije trebao da pusti Labusa da ode i formira zasebnu stranku. To sam mu puno zamerio, kao i cinjenicu da DS i DSS nisu i ne mogu da se pomire oko sitnica. Da su vise saradjivali danas bi bilo mnogo bolje. Djindjic je imao viziju koju ostali nemaju, sto cete uskoro doziveti na svojoj kozi kada radikali pobede. Ova Vlada je bila prosecna, ako radikali pobede videcete prakticno povratak na Slobino vreme.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 291
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia 6233
@marniko82

Čisto da ti pružim podršku. Ja ne bih imao mnogo da dodam tvojim rečima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

'OĆEŠ DA TI OPEREM ŠAJBU?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 864
Zastava vazduh-zemlja-voda
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Ne mozes da se slozis samnom a da onda izjavis:

"Djindjic nije bio cvecka ali za ove danasnje je sasvim super."

Ne da nije bio super vec je bio veoma los,  i to ne zato sto ja to kazem vec zato sto to govore njegovi rezultati! A jeli za takve rezultate kriv on licno ili oni sa kojima je bio okruzen, to je njegov problem, po istom principu bi mogli reci i da je Zloba zeleo sve naj ali eto imao je lose saradnike, losu zenu i ko zna koga, ne interesuju me njegovi saradnici sam ih je birao! Ja bih pre rekao da Kostunica nije cvecka, ali je za Djindjica super, prema tome po ovom pitanju se nismo slozili...

1. Tacno je da nisu uspeli da donesu novi Ustav, mozda su i mogli

Pa ja ne znam sta mu je vise trebalo od 2/3 podrske u parlamentu koju je imao, pre ce biti da mu se nije islo na nove izbore posle usvajanja novog ustava, jer bi na njih Kostunica izasao samostalno pa Djindjic ne bi imao toliku vlast ako bi je uopste dobio, znaci verovatno nije hteo da rizikuje svoju vlast!

2. Sto se Haga tice, naravno da je hapsio u zadnjem trenutku. Pored onoliko negativnog publiciteta za vreme Slobe, morao je malo da se dodvori i nasim "patriotama" bez 2 grama mozga...

Jeste, pa im se dodvoravao, hapseci ih sa kriminalcima, ko divlje pse, isporucujuci Zlobu na Vidovdan itd, nije on imao ni malo sluha za narod, sve je lomio preko kolena...

3. Da smo blizi EU sada - jesmo, ova Vlada se trudi u tom pogledu, medjutim da nije bilo atentata mozda bi i bilo drugacije...

Sta bi bilo kad bi bilo, ne vodi ozbiljnoj raspravi, jedno je sigurno a to je da mu je popularnost bila jako mala i da bi verovatno pao na prvim izborima, pa ne bi imao priliku da nastavi sa svojim "blagorodnim" reformama, a o priblizavanju Evropi da i ne govorimo...

Sto se tice afera, tu su Djindjicevi stvarno bili sampioni.

Eeeee, evo oko neceg smo se i slozili  Smile

5. Ovo ne znam na cemu zasnivas

Glasanja na daljinu (u ovom sazivu parlamenta toga za sada nije bilo), oduzimanje poslanickih mandata (nazalost jos uvek se desava ali se ne izbacuju citave poslanicke grupe), isporuka optuzenih u Hag (pa zar nije to mogao da uradi kao i Kostunica ili se toga nije setio? a navodno je bio covek sa vizijom???), sabotiranje institucija kao sto su sudstvo, i predsednik drzave (predsednika smo dobili, a sudstvo je i dalje lose)...

Eto za razliku od Prezidentea ja sam imao dosta toga da dodam...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Ah stari dobri srpski mentalitet, sve mora odmah, sve mora preko kolena...

Ocigledno nemas pojma koliko je rada i snage trebalo skinuti Slobu? Drugo, taj Kostunica bi i dalje bio obicno piskaralo da ga Djindjic nije podrzao za izbore 2000, napravio mu imidz, osmislio i vodio celu borbu... Malo li je deset godina borbe? E a to se sve zaboravlja kada neko nalik tebi krene da kritikuje. Ne zivi se od stare slave, medjutim da nije bilo DSa, DSS bi i dalje imao svojih 5000 clanova (ako i toliko) pa o ovome ne bismo mogli ni da diskutujemo.

Djindjic je pogresio sto nije ubrzao donosenje Ustava (ali i ovi sadasnji nisu jos zavrsili posao, tako da necemo da se bavimo spekulacijama tipa sta bi bilo kad bi bilo, jel' tako?  Smile ), okruzio se delom dobrim delom losim saradnicima, kao i u svakoj srpskoj vladi dosad (i kod Slobe se mogla naci pokoja bela ovca), kriminal je i dalje prisutan, ali nema vise politickih ubistava samo zato sto nema ko da se ubija - ta ubistva je narucivao Sloba, sad nema od koga... Kako to da nije bio ubijen nijedan DSS-ovac ili radikal? Zato sto je to ista sorta.

Sto se tice isporucivanja optuzenih Hagu, ja bih one koji pruzaju otpor, pozivaju na puc samo da bi ostali na slobodi (Sljivancanin recimo) i sta sve vec otpratio za Hag ne samo na Vidovdan, vec gole i bose uz televizijski prenos. Ko se mirno predao - svaka cast. Ko se krio, zasluzio je hapsenje mnogo gore prirode.

Kad smo kod Kostunice i te divne ustavnosti, legalizma i ostalih postapalica, kako to da su Slobini obavestajci pod direktnom Kostunicinom zastitom? Bulatovic, Tomic... Zasto su drzali na poslu R. Markovica pola godine duze? (Kostunica direktno odgovoran iako se desilo dok je Djiki bio ziv) Zasto je Legija rekao da ima poverenja u Kostunicinu vladu? Zasto je prestalo traganje za Zemuncima? Kad je Kostunica toliko dobar, kako to da sa kosovskim Srbima nije mogao da se dogovori oko zajednickog pristupa pregovorima? Zasto nije isporucio Mladica i Karadzica, kako je pobegao Hadzic? Hag ne zanimaju toliko one sitne ribe koje su isporucene koliko Mladic, a ovi nasi za njim tragaju... Smile (nadam se da si cuo najsveziju vest da ce saradnja sa Hagom biti ocenjena kao negativna jer vec 8 meseci niko nije isporucen?) Privatizacija je katastrofalno odradjena (mada za to krivim obe vlasti), za glavnog coveka RTS-a je postavljena ona bandera od Tijanica... Pomenuo si i sudstvo. Kako to da ga sadasnja vlast nije nimalo popravila?

Jesam pohvalio sadasnju Vladu (na neki nacin) ali evo da se podsetimo i losih strana njihove vlasti, kad me vec vuces za jezik.

« Poslednja izmena: 14. Dec 2005, 18:29:13 od marniko82 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 864
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Kostunica ne bi bio predsednik bez Djindjica, ali ni Djindjic ne bi skinuo Zlobu bez Kostunice, tako da se to sve svodi na onu "sta je starije kokoska ili jaje" i ne vidim sto bi smo sada oko toga razbijali glavu, meni licno je svejedno ko je zasluzniji sto je Zloba puko...
A ovo sve sto si ti naveo kritikujuci Kostunicu i ono sve sto sam ja naveo kritikujuci Djindjica tacno se uklapa u moj vec izreceni zakljucak a to je da Kostunica nije cvecka, ali je za Djindjica super !
Jednostavno na svaku kritiku upucenu Kostunici mozes naci bar duplo vise istih ili slicnih kritika za Djindjica!
I za razliku od tebe koji si se javno deklarisao kao glasac DS-a, ja sam lepo rekao da nisam glasao za Kostunicu i shodno tome sam pokusao da budem krajnje objektivan u poredjenju Djindjic-Kostunica...
Ajd Uzdravlje!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Kostunica ne bi bio predsednik bez Djindjica, ali ni Djindjic ne bi skinuo Zlobu bez Kostunice, tako da se to sve svodi na onu "sta je starije kokoska ili jaje" i ne vidim sto bi smo sada oko toga razbijali glavu, meni licno je svejedno ko je zasluzniji sto je Zloba puko...

Netacno. Kostunije je bio samo paravan, umesto njega je mogao da ide bilo ko - deda Micun, pokojni Stambolic, bilo ko. Narod se borio protiv Slobe i nije bio bitan protivkandidat.

A ovo sve sto si ti naveo kritikujuci Kostunicu i ono sve sto sam ja naveo kritikujuci Djindjica tacno se uklapa u moj vec izreceni zakljucak a to je da Kostunica nije cvecka, ali je za Djindjica super !
Jednostavno na svaku kritiku upucenu Kostunici mozes naci bar duplo vise istih ili slicnih kritika za Djindjica!

Netacno. Izneo sam argumente a ti si jednostavno rekao: "e pa ja tebi dvaput" Smile Kritikovao si Djindjica & Co za afere, sudstvo, Hag, ja sam dao primere da je sve i dalje isto. Dakle ni jedni nisu radili kako valja.

Javno sam se deklarisao kao glasac DS-a jer to jesam, nije me sramota. Samo mi je zao da vidim da se nekad mnogo jaki DS fragmentirao u DSS, G17+, Cedince, plus gomilu gradjanskih partijica. To bi sve trebalo da bude jedna stranka, a ne kao danas.

Poenta price - mi Srbi volimo podele i raspravu oko njih, dok svi u politici (bilo na vlasti trenutno ili ne) ubiraju kajmak i zive od nasih poreza na prihod...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 864
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Kostunica je bio najbolji izbor, jer je objedinjavao nacionalno i demokratsko i jedini nije imao nikakvog putera na glavi, Stambolic je bio pokojni, a Micun nisam siguran da bi dobio Zlobu, o tome mozemo samo da nagadjamo, ali ja ne vidim kakve to ima veze sa rezultatima jednog i drugog dok su bili na vlasti??? (a jedan jos uvek jeste)
Ja od prvog posta navodim argumente i to ih imas tamo po tackama i nemam nameru da ih stalno ponavljam i da sirim pricu, a ti lepo analiziraj sve redom, odnos prema institucijama, krsenja ustava i zakona, odnos prema Hagu, priblizavanje Srbije EU i drugim institucijama, odnos prema Milosevicevom sistemu i polugama moci, ekonomiju, mafiju, afere pa vidi ko je imao bolje rezultate, ja sam zakljucak doneo i ponovicu ga:
Kostunica nije cvecka, ali je za Djindjica super !
Ko se slaze slaze se, ko se ne slaze njegovo je pravo da se ne slaze, a ti si na pocetku govorio da je Djindjic za ove danasnje super, da bi sada doslo do toga da je sve isto i da ni jedni ni drugi nisu radili kako valja, znaci vec si polako poceo da ih izjednacavas i vise ne favorizujes Djindjica, za kratko vreme si dosta napredovao u razmisljanju...
Ajd laku noc!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

se ipsum vincere pulcherima res est

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 3624
Zastava Periferija razuma
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
sta bre pricate?Hajde recite sta je uradio posle 5.oktobra zaposlio Bracanovica druzio se sa komsijom i kucnim prijateljem onom barabo iz sps vucelica hajde navedite reforme koje je uradio,Tadic je za njega kralj.Ej bre pa pre smrti ste svi ogovarali njega Ds nije imao 300000 biraca pre 5.oktobra a sada svi demokrate a trebali smo nogom u dupe da vas teramo po raznim mitinzima da izlazite budite realni a ne samo zato sto je mrtav pa pricate tako.Nemogu samo da zaboravim ono salji cedu ide u garazu razgovara za legijom pa idu na klopu kod ceptera,pa legija place dok siptar podpisuje smenu,pa u preduzecu onog smrada komunjare mihajlovica -lutra tamo se sastaju i rucavaju,jel to reforma od surcina do silerove jel moguce da ih je bracanovic,kertez,vucelic,stanisic i onaj radikal sedi pesnik budu im pregovaraci idu cas kod njega pa posle kod kostunice,smradovi obecali su zatvor pre 5 oktobra dafini,jezdi i ostaloj bagri,a sta se desilo? reforma???imam jos toga ali nema veze pogledajte i sagledajte sve pa cete videti sta su radili ej pa ono djubre mihajlovic ministar policije a bio u koaliciji sa sps i julom jel tako u evropu e tako necemo u evropu sa covicem mihajlivicem i ostalim radulovicem,cepterom,kosticom(sankcije secer)miskovicem itd

vidi vidi DB poceo da koristi moderna tehnoloska dostignuca Smile
IP sačuvana
social share
Na silu ne biva...al, ne se znaje - Заре игра.
Ћклај  конза
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

se ipsum vincere pulcherima res est

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 3624
Zastava Periferija razuma
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Krsenje ustava,parlamenta i skupstine ne moze se tolerisati.E to je Djiki uraadio.

on nije prekrsio ustav. on je, jednostavno, iskoristio mehanizam koji je slobina vesela menazerajia donela 90-ih a kojim se srbiji dozvoljava da reaguje tako kako je reagovala; i odakle vam to da je djindjic rekao da srbiju treba bombardovati jos malo? odakle? dajte nam integralnu izjavu.gde je to izjavio?  i ja mogu da kazem da je kostunica promenio pol, tadic izveo uspesan kunilingus nad angelom merkel ili da je  seselj srbin... cinjenice a ne trabunjanja.
IP sačuvana
social share
Na silu ne biva...al, ne se znaje - Заре игра.
Ћклај  конза
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 13:30:26
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.