Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dr Andrej Fajgelj: Uče dečake da ljube drugare  (Pročitano 37123 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows XP
Browser
Chrome 41.0.2272.118
Homoseksualni par, Domenico Dolce i Stefano Gabana, inace vlasnici modne kuce Dolce i Gabana digli svoj glas protiv usvajanja dece od strane homosekusalnih parova. Fasizam i sizofreno ponasanje agresivnih homo NVO i lobija i ovu dvojicu proglasava za homofobe! Sve fekalije Novog Svetskog Poretka izlaze na videlo:
................................................................

Pokrenuta međunarodna peticija podrške Dolce i Gabbani: Imaju pravo izreći svoje mišljenje!

CitizenGO pokrenuo je potpisivanje peticije kojom žele dati podršku i izraziti solidarnost s poznatim dizajnerskim parom Domenicom Dolceom i Stefanom Gabbanom koji su u velikom intervjuu za talijanski časopis Panorama branili pravo djece na oca i majku, te promovirali vrijednost i ljepotu prirodne obitelji, utemeljene na zajedništvu muškarca i žene, piše narod.hr.

CitizenGO poziva sve da peticiju podijele putem društvenih mreža koristeći hashtag #SupportDolceGabbana.

Prirodna obitelj i nadnaravni osjećaj pripadnosti

U spomenutom intervjuu Domenico Dolce je izjavio: “Tradicionalna obitelji? To je moda koja ne prolazi. Dosta je kemijske djece i iznajmljenih maternica. Djecu kemije zovem sintetičkom djecom. Iznajmljena maternica, sjeme izabrano iz kataloga. Djeca trebaju imati oca i majku. Obitelj nije hir. U njoj se osjeća nadnaravni osjećaj pripadnosti. Nismo mi izmislili obitelj, rađaš se u obitelji koja ima oca i majku. Ili bi barem trebalo biti tako. Ja sam gay, ne mogu imati dijete. Vjerujem kako ne mogu imati sve u životu. Život ima prirodni tijek, neke stvari se ne mogu mijenjati. Jedna od njih je obitelj.”

Ovim riječima Dolce privukao pozornost te je izazvao bijes jednog dijela javnosti, gay lobi se aktivirao i počeo vršiti pritisak. Krenule su uvrede ponajprije na društvenim mrežama, prvenstveno Facebooku i Twitteru, kao i optužbe za homofobiju mada su i Domenico Dolce i Stefano Gabbana homoseksualci.

Krenula je kampanja protiv dizajnera

Reagirao je britanski pjevač Elton John koji je pokrenuo kampanju za međunarodni bojkot brenda Dolce&Gabbana, a pridružio mu se i Ricky Martin, Al Roker i Courtney Love.

Apsurdno je da ne nasilno i demokratsko izražavanje vlastitog mišljenja može izazvati takav val optužbi i uvreda te pokrenuti jednu takvu kampanju kakva je pokrenuta protiv Dolce&Gabbane.

“Stranica LGBT News Italia pozvala je homoseksualne osobe da bojkotiraju D&G kreacije. Ista stranica je pozvala na bojkot tjestenine Barilla nakon što je Guido Barilla dao slične izjave u obranu tradicionalne obitelji. Prijetnje bojkotom su ga uplašile, pa je povukao i svoje izjave”, poručuje se u pozivu na potpisivanje peticije.

CitizenGo želi da se izbjegne još jedan slučaj Barilla: “Želimo slobodu izražavanja! Izjava o braku kao zajednici muškrca i žene od strane najpoznatijih gay dizajnera na svijetu istinski je tsunami. Gay lobi ih optužuje da su homofobni.”

“Važno je da dizajneri koji su slobodno izrazili svoje mišljenje osjete podršku i solidarnost onih koji brane obitelj i prava djece na oca i majku. Želimo iskazati podršku Stefanu Domenicu Dolceu i Stefanu Gabbani te svima koji misle jednako o braku i obitelji, svima koji ne prihvaćaju agresivnost i napade medija jer su izrekli svoje mišljenje, svima koji ne žele najam maternica i umjetnu oplodnju”, navodi se u pozivu na potpisivanje peticije.

Strahoviti pritisak

Nedavno se sa sličnom situacijom suočio i Guido Barillo koji je želio promicati prirodnu obitelj u svojim reklamnim kampanjama, međutim, nakon toga postao je predmet napada i poziva na bojkot. Zbog straha ili manjka osobnog uvjerenja ispričao se i obećao kako će ubuduće raditi gay prijateljske reklame.

http://www.sloboda.hr/dolce-i-gabanna-peticija-podrske/
...................................................

Poznati francuski gay: Ako i želim dijete, to ne znači da imam pravo oduzeti mu majku

Jean-Marc Veyron la Croix načelnik je francuske općine Chasselas, deklarirani homoseksualac i žestoki protivnik istospolnih brakova i mogućnosti da homoseksualci usvajaju djecu

Bitno.net već je pisao o Jean-Marcu Veyronu la Croixu, načelniku francuske općine Chasselas, koji je homoseksualac, ali ujedno i jedan od medijski najeksponiranijih protivnika zakonske inicijative vlade predsjednika Francoisa Hollandea za legalizaciju istospolnih brakova i mogućnosti usvajanja djece u njima.

Veyron la Croix je, zajedno s još nekoliko istomišljenika homoseksualaca, pokrenuo internetsku stranicu www.homovox.com i na njoj je pojasnio svoje razloge zbog kojih se suprotstavlja konceptu “braka za sve”. Francuski je načelnik tijekom rasprave o zakonskom prijedlogu u izlaganju pred skupštinom departmana Saone-et-Loire, francuske administrativne jedinice kojemu pripada i njegova općina, održao govor u kojem je ponovio argumente protiv istospolnih brakova. Veyron la Croix je tada rekao kako ne osjeća da krovna organizacija homoseksualnih udruga u Francuskoj Inter-LGBT, koja se zalaže za „brak za sve” predstavlja i njega.

“Njezino vodstvo nitko nije izabrao, ona ne može predstavljati sve homoseksualce. Uostalom, smatram kako ne postoji nešto što se zove homoseksualna zajednica, kao što ne postoji niti heteroseksualna zajednica. Mislim da su neke udruge nama homoseksualcima olakšale neke stvari, pomogle nam boriti se protiv AIDS-a. Imaju još puno toga za napraviti, naročito kada se sjetimo da je homoseksualnost zločin u još više od 80 zemalja. Ipak, sve ono dobro što su te udruge napravile ne čini ih predstavnicima svih homoseksualaca”, rekao je Veyron la Croix i pojasnio kako on i njegovi istomišljenici žele izraziti jedan drugačiji stav o istospolnim brakovima.

„Taj stav je prilagodljiv, pokazuje više poštovanja prema homoseksualnim osobama, institucijama koje vode naše društvo i prema – djeci”, poručio je Francuz i nastavio.

Govore nam o jednakosti. Nisam jednak drugima. Drugačiji sam, niti bolji niti lošiji. Zanimljivo je kako su oni koji toliko godina kritiziraju instituciju braka isti oni koji nam je sada predlažu.

Svi imamo svoja ograničenja. Zato nemam djecu. Moja želja da imam dijete ne daje mi pravo da mu oduzmem majku koja mu je potrebna”, zaključuje gay načelnik.

U svom govoru pred departmanom Veyron la Croix je kritizirao prijedlog zakona o „braku za sve” kao ekstremnom izrazu „društva individualnosti”.

Riječ je o društvu gdje svatko hoće da mu vlada, čak i znanost, ispunjavaju njihove prohtjeve, pa i na štetu drugih i cijeloga društva.”

Načelnik je progovorio i o djeci odrasloj u istospolnim zajednicama.

„Tvrde kako djeca odrasla u takvim zajednicama imaju potpuno jednaku budućnost kao i druga, iako nema niti jednog ozbiljnog istraživanja koje bi potvrdilo tu tezu. Djeci iz istospolnih brakova zadaju se pitanja i onda se na temelju njihovih odgovora zaključuje kako je sve u redu. Zar će dijete pred mikrofonom govoriti protiv osobe koja je odgaja, koja je voli i koju ono voli? Zar joj može prigovoriti jer je morala odrastati bez biološkog oca ili majke kada je još daleko od godina kada će moći imati pravi pogled na svoje djetinjstvo? Ja sam posljedice svog djetinjstva razumio tek u tridesetim godinama svojeg života, kao i ostali ljudi. Država mora predlagati i promovirati u odgoju djeteta prije svega ono što se pokazalo kao najbolje – različitost koja postoji u vezi muškarca i žene.”

Želiš li i dalje biti na izvoru istinitih informacija – klikni like
Francuz koji već 20 godina živi s partnerom progovorio je i o argumentu zagovornika „braka za sve” koji tvrde da su istospolne veze „harmoničnije”.

„Uvjeravam vas da istospolni parovi imaju jednake probleme kao i heteroseksualni, ali s tom razlikom da se o njima manje govori jer su delikatniji. Primijetio sam to oko sebe – u istospolnim vezama često je teže ostvariti puninu odnosa, a time i dugotrajnost njegova trajanja. Često je trpljenje u takvim odnosima prikriveno. Je li to razlog da se mijenja smisao braka? Čini mi se da ne.”

Načelnik Chasselasa naglasio je kako je ova tema vrlo osjetljiva i kako treba pažljivo birati argumente u njoj, jer ona dotiče „intimnost svakoga od nas, naš emotivni život s njegovim ranama”.

„Ne osuđujmo nikoga i svakoga poštujmo. Ali, nemojmo prihvatiti državu čijim će jedinim ciljem biti ispuniti želje neke društvene grupe, bez obzira koliko iskrene bile, koje štete onim najslabijima i cijelom društvu”, izložio je svoju argumentaciju protiv istospolnih brakova deklarirani homoseksualac Jean-Marc Veyron la Croix.

http://www.bitno.net/vijesti/poznati-francuski-gay-ako-i-zelim-dijete-to-ne-znaci-da-imam-pravo-oduzeti-mu-majku/
......................................................

Francuski homoseksualac: Protiv sam agresivnog LGBT lobija čiji je cilj uništiti tradicionalnu obitelj

Prenosimo najzanimljivije dijelove govora koji je Jean-Pier Delaume-Myard, glasnogovornik francuske udruge za zaštitu obitelji Le Manif Pour Tous, održao na prošlotjednom prosvjedu protiv “Lunacek Reporta” u Bruxellesu

Francuz Jean-Pier Delaume-Myard glasnogovornik je udruge La Manif Pour Tous, koja se veće dulje vrijeme bori za obranu institucije obitelji u Francuskoj. On je homoseksualac koji se suprotstavlja zakonu koji je prošle godine legalizirao istospolni brak u Francuskoj, naglašava kako taj zakon ne odražava želje homoseksualne populacije u njegovoj zemlji, te da je riječ o nepotrebnom zakonu koji je nametnuo gay lobi.

Nedavno je Delaume-Myard održao govor na skupu u Bruxellesu na kojem se prosvjedovalo protiv Izvješća Lunacek. Riječ je o izvješću koje je sastavila europarlamentarna zastupnica iz austrijske Zelene stranke i kojim će se, kako upozoravaju njegovi kritičari, ako bude bio izglasan u Europarlamentu u Strasbourgu, državama članicama Europske Unije nametnuti promicanje najšire shvaćenih “prava homoseksualaca” kao i “anti-diskriminacijske mjere” u nizu područja koja su do sada bila pod nadležnošću samih država: zdravstvo, obiteljska politika, obrazovanje i zapošljavanje. To bi moglo, među ostalim, značiti da će sve države imati obvezu priznavanja istospolnog braka (čak i ako nije sklopljen na njihovu teritoriju), a svako suprotstavljanje homoseksualnom stilu života moglo bi biti ograničeno ili čak sankcionirano.

Ono na što je Francuz u svom govoru upozorio jest i da će EU tijekom rasprave o Izvješću Lunacek odobriti oko 7 milijuna eura za aktivnosti udruga koje promiču prava homoseksualaca, te kako novo izvješće svojom metodologijom podsjeća na ono od prije nekog vremena – izvješće portugalske eurozastupnice Edite Estrele koje je neuspješno pokušalo nametnuti liberalni pristup abortusu i spolnom odgoju svim državama članicama.

Obje zastupnice članice su interne skupine Europarlamenta za prava LGBT osoba. Ta činjenica jednostavno pokazuje da LGBT lobi, konkretnije organizacija ILGA Europe (lobistička organizacija gay osoba) nastavlja sa svojim pritiskom na Europski parlament kako bi mijenjao zakone u skladu s njihovim interesima”, rekao je Francuz u svom govoru i postavio pitanje što će se dogoditi s tih sedam milijuna eura koje će biti dane LGBT lobiju.

“Postavljam to pitanje kao homoseksualac koji nije dio tog LGBT lobija – na koje konkretne ciljeve će taj novac biti potrošen. Ovih dana sam razgovarao s puno francuskih homoseksualaca i nitko od njih nije svjestan da će mu takva sredstva biti na raspolaganju”, rekao je Delaume-Myard i dodao kako su sredstva EU-a bila korištena i kada je LGBT lobi promovirao zakon o istospolnom braku u Francuskoj.

Većina homoseksualaca u Francuskoj je protiv istospolnih brakova, jer su naprosto protiv zajednice takvoga tipa. I to ne tvrdim ja nego statistički podaci svih značajnijih istraživanja. Već dugo ponavljam to pitanje: Za koga je donesen taj zakon? Za sve homoseksualce u Francuskoj ili za njih 2000 koji žive u pariškom kvartu Marais (četvrt u kojoj veliki broj stanovnika pripada gay populaciji, op. a.)?”, poručio je Francuz i podsjetio kako je broj sklopljenih istospolnih brakova nakon usvajanja zakona puno manji nego što je francuska vlada tvrdila da će biti.

Jean-Pier Delaume-Myard je u svom govoru ponovio zašto se suprotstavlja zakonu o istospolnim brakovima.

Još od listopada 2012. tvrdim da treba razlikovati pojmove ‘homoseksualac’ i ‘gay’. Homoseksualci, skupina kojoj i ja pripadam, žele svoja građanska prava, kao i svi drugi građani. Ali, nije im potrebno oblačiti svadbeno odijelo. Postoje mogućnosti i zakoni koje im osiguravaju sva prava na tom polju poput prava na nasljedstvo i sličnih. Ne treba nam manipulacija zakonom jedne malobrojne, ali očito utjecajne skupine. Kada je riječ o djeci, homoseksualci su odgovorne osobe. Svjesne su toga da njihova želja za roditeljstvom ne treba uzrokovati da neko dijete nikada u životu ne osjeti majčinsku ljubav. Homoseksualac je svjestan da dijete nije tek lijek s kojim se liječi situacija u kojoj vas vaš partner ne voli”, poručio je francuski homoseksualac i dodao kako je istospolni brak prvi korak prema umjetnoj oplodnji za istospolne brakove i korištenje surogat-majki, onako kako se to danas radi u Indiji.

Delaume-Myard je ispričao i kako zbog svog angažmana često trpi uvrede iz gay populacije, a često mu se i prijeti. Njegova knjiga u kojoj je argumentirao svoje suprotstavljanje istospolnim brakovima praktički je zabranjena u onim knjižnicima koje su pod utjecajem LGBT lobija. Nedavno je boravio u Italiji, gdje su se homoseksualci, kao i u Francuskoj, također organizirali protiv zakonskih prijedloga o istospolnim brakovima, te mu je puno njih reklo kako se nisu usuđivali izaći u javnost zbog straha da će biti pretučeni. Nedavno su u Bergamu održani prosvjedi protiv zakona o istospolnim zajednicama na kojima su sudjelovali i homoseksualci. LGBT lobi, rekao je Francuz, odmah je organizirao kontraprosvjede pod nazivom “Prekinimo tišinu”.

“Napisao sam prosvjednicima u Italiji kako sam i ja za to da se “prekine tišina”. Ali za to da se prekine tišina o tome da homoseksualci nemaju ništa s tim gay lobijem kojemu je jedini cilj uništiti obitelj. Da se prekine tišina o tome kako se pokušava djeci uskratiti njihove uzore – oca i majku. I kako prekid tišine nema ništa s agresijom i govorom mržnje. LGBT lobi ne može podnijeti kada imate drugačije mišljenje od njihova. I upravo takvo ponašanje je homofobično. Kao da homoseksualac nije sposoban misliti za sebe. I zato pitam – tko je tu fašist i homofob, mi iz Le Manif Pour Tous ili takav LGBT lobi?”, upitao je u svom govoru Francuz koji je na koncu svog govora poručio:

Ne pripadam nikakvoj stranci niti bilo kakvoj interesnoj grupaciji. Borim se zbog svoje savjesti kako bi svako dijete imalo majku i oca. I da sam heteroseksualac bio bih u Le Manif Pour Tous. Moj angažman nema ništa s mojom seksualnom orijentacijom.”

Dodajmo kako peticiju protiv usvajanja “Lunacek Reporta” možete potpisati

http://www.bitno.net/vijesti/francuski-homoseksualac-protiv-sam-agresivnog-lgbt-lobija-ciji-je-cilj-unistiti-tradicionalnu-obitelj/
« Poslednja izmena: 12. Apr 2015, 22:16:09 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows XP
Browser
Chrome 41.0.2272.118
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1507
OS
Linux
Browser
Opera 12.10
Bolje da drugar ljubi drugara nego da ga tuce i vredja.  Smile
IP sačuvana
social share
Za rođene tako: Gay je OK!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 37.0
Citat
Шта се крије иза предмета „Здравствено васпитање о репродуктивном здрављу“?

Верујемо да родитељи не знају шта се налази у уџбенику „Здравствено васпитање о репродуктивном здрављу“ у народу познатијем као „сексуално васпитање“. Слажемо се да наша деца морају да се образују, али на здравим и нормалним основама, а не да их уче да је хомосексуализам позитиван и романтичан и да бити веран више није модерно. И питамо све родитеље, да ли је нормално да наша деца из овог уџбеника уче да:

„Људи могу имати више од једне везе истовремено“
    „Људи могу живети, заједно повремено или стално, договорити се да буду моногамни или да имају друге сексуалне партнере“
    „Не постоје препоруке ни границе када се може најраније почети са сексуалним односом. У данашње време разне земље имају различите норме. Најнижа је у Холандији, и износи 12 година“
    „Појам НОРМАЛАН у сексу је релативан“
    „Да ли ћете инсистирати на употреби кондома са партнером који га нерадо користи“
    „Да ли ћете имати секс како бисте добили неки поклон или новац“
    „Људи би требало да имају право да траже развод. Он, међутим, може донети осећај олакшања и среће“
    „Планирање породице у ужем смислу је: Право људи да имају жељени број деце (не више од 4)
    Све хормонске таблете смањују количину менструалног крварења, што је веома добро, јер се на тај начин спречава анемија. Оне смањују појаву карцинома јајника, материце...
    „Обрезањем гланс пениса постаје мање осетљив, па ово често доводи до продужавања сексуалне узбуђености“
    „Хомосексуалност је романтична и позитивна варијација људске сексуалности“

Покрајински секретар за спорт и омладину Мариника Тепић мора поднети оставку.

Прекршен је Устав Републике Србије
    Министарство просвете није одобрило овај Уџбеник
    Национални просветни савет није дао своју сагласност
    Није постојала ни једна јавна расправа на ову тему
    Школске управе нису обавештене нити дале своју сагласност за увођење овог пројекта
    Савет родитеља није дао своју сагласност
    Нико није питао родитеље, нити тражио њихову писмену сагласност, а ни ученике да ли желе да присуствију овим часовима.
Одговор смо добили само од начелника Школске управе за Средњобанатски округ, Станише Бањанина, који нам је одговорио да он за тај предмет није дао своју сагласност, нити га је било ко и питао, а уведен је у Зрењанинској гимназији, која је под његовом јурисдикцијом. Дакле, покрајинска власт је прекршила све законске регулативе и даље наставља то да чини. Прошле школске године овај срамни предмет уведен је у десет школа у Војводини, ове школске године у чак 66 школа, што је око 80% школа у Војводини. Ово је доказ да је Покрет Двери био у праву, када смо говорили да ће покрајинска власт покушати да овај предмет, који за циљ има промовисање хомосексуализма и разбијање институцијр породице, увести у све школе на територији Баната, Срема и Бачке.
Покретачи овог пројекта су чак најавили да се за следећу школску годину припрема измена закона, како би овај предмет био уведен у све средње школе у Србији.

Volim i ja pozorište ali ne u svojoj kući.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10.3
Browser
Safari 600.5.17
mob
Apple 15
Pa ja stvarno ne znam ko vas tera da gledate gej pornice...

Mada... licno mislim da su zanimljiviji od strejt...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 37.0

Ne znam da li neko nekog tera da gleda gej hardkor ali znam da mene i ostali teraju da gledam (za sada) gej softkor. I to na ulici.
  Ne vidim šta je ovde romantično osim što je V.Fridkin posle ovog iznenada prestao da snima filmove.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 600.5.17
mob
Apple 15
Ja ne znam u kom to velegradu zivis, ali u ovom mom selu od Beograda ne vidjam cak ni drzanje za ruke... Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1507
OS
Linux
Browser
Opera 12.10
Pusti paranoika.
IP sačuvana
social share
Za rođene tako: Gay je OK!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 37.0
POLJUBAC ZA KRAJ: Parada ponosa u znaku ljubavi

http://www.kurir.rs/vesti/drustvo/poljubac-za-kraj-parada-ponosa-u-znaku-ljubavi-clanak-1575539

Ja ne znam u kom to velegradu zivis, ali u ovom mom selu od Beograda ne vidjam cak ni drzanje za ruke... Smiley

Ako je Bg selo moje mesto je zaselak blizu istog. Bio sam u to vreme poslom u Beogradu i vodeo sam deo tog cirkusa. O tome što su mi zbog ovakvih zabranili kretanje da ne govorim.

Pusti paranoika.

Ovakve kvalifikacije ću ubuduće prijavljivati. Ovakvi epiteti su možda normalni kod gej populacije ili u nečijoj kući ali ne i kod mene. Uostaolm, takva su oravula foruma,
  Toliko o gej toleranciji i ličnoj kulturi.

ГЛААД: ЛГБТ слабо заступљени у филмовима

ЊУЈОРК -

Годишња студија организације ГЛААД утврдила је да холивудски студији и даље заостају у производњи филмова у којима су ликови хомосексуалци, лезбејке, бисексуалци и трансродне особе упркос благом побољшању током прошле године, пише АП.

На основу истраживања 114 филмова највећих филмских студија у 2014. години, дошли су до податка да је 17,5 посто њих укључило ликове који су лезбејке, хомосексуалци или бисексуалци, док није било идентификације са трансродним особама.

Резултати истраживања, објављених у среду, показују благи пораст у односу на 2013. годину када је проценат таквих филмова био 16,7 посто.

Међутим, из организације ГЛААД кажу да је већина таквих улога била мала, као и да су ти ликови углавном свесни своје сексуалности.

Председница и извршна директорка те организације Сара Кејт Елис позвала је Холивуд да више уради по том питању.

"Као што телевизије и стриминг сервиси настављају да раде на популаризацији ЛГБТ популације, ми се и даље боримо да нађемо аутентичан начин како бисмо то урадили и у мејнстрим холивудским филмовима", рекла је она.

Холивуд је под већим надзором по питањима различитости ликова који се појављују у филмовима. Друге студије су биле веома критичне према непропорционалној заступљености црних, латино и азијских ликова у студијским филмовима.

ГЛААД истражује филмска студије последње три године, а у питању су куће Warner Bros., Paramount Pictures, 20th Century Fox, Universal Pictures, Sony Pictures, The Walt Disney Co. and Lionsgate . Једино је студио Warner Bros добио оцену "добро" у тој групи.

За те три године, ГЛААД је утврдио да су комедије те које највише говоре о ЛГБТ особама, што чини скоро половину филмова са обележјем "ЛГБТ".

Izvor http://www.rtv.rs/sr_ci/zivot/kultura/glaad-lgbt-slabo-zastupljeni-u-filmovima_590118.html

Paranoja ili ne ali gej lobi radi i pokušava da utiče na ono što ćemo gledati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 600.5.17
mob
Apple 15
Citat
  Ako je Bg selo moje mesto je zaselak blizu istog. Bio sam u to vreme poslom u Beogradu i vodeo sam deo tog cirkusa. O tome što su mi zbog ovakvih zabranili kretanje da ne govorim.

Meh.. meni to nije problem...

Meni je veci problem sto deo oko stanice izgleda kao Teheran... i ne samo to... nego sto klinke od 15-16 godina i dalje ucimo da se "dobro udaju", a klince da je sasvim OK da budes saban i da o svadbi razmisljas tek posle 50... kad se izivis....

I naravno.. sve zene su kurve jer nemas kesa da ih platis... a kada imas kesa, onda su opet kurve jer se kresu s tobom samo zbog kesa...

I tako...

Mislim.. meni je grozno da vidim kako se i heteroseksualni parovi drpaju nasred Kneza ili u nekom parkicu usred belog dana ili kako se dve zenske tabaju zbog toga koja je koju nazvala kurvom, dok likovi i policajci stoje sa strane i gledaju...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.096 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.