Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dr Andrej Fajgelj: Uče dečake da ljube drugare  (Pročitano 37111 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.115
Da se vratimo na temu, koga briga za Duci kompleksasa...
Duci pojasnjava, ima ono sto vi nemate ; ) Zato vam i drma svetic

Citat
I sta je lose da u nekom igrokazu klinci budu stavljeni u zensku ulogu? To se radi od antickih vremena kada su svi glumci bili muskog pola i igrali sve uloge.
Ovde se ne radi o tome, ovde se radi o promociji ideologije homoseksaulizma, koja nema veze sa zastitom ljudskih prava.
« Poslednja izmena: 26. Feb 2015, 10:15:07 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 36.0
Citat
Tvoji roditelji se verovatno nisu pitali zbog cega im se sve to desava, vec su reagovali na situaciju. Ja o tome pricam, sto ljudi nemaju moc da uticu na svoj zivot, kapa im se kroji negde drugde.
Znaci, ti hoces da kazes da je, zapravo, sve u redu i da je problem u pojedinacnim slucajevima?
Da li jizuzetak potvrdjuje pravilo? : ) Pa i americki san je nekad bio moguc. Danas, studenti u SAD ulaze u dugove, rade dva posla dnevno i otplacuju dugove dozivotno, sa vrlo malim izgledima da ih ikad otplate. Jel to tekovina 21. veka?
Ne znam, zbog cega se svaka kritika sistema dozivljava kao poziv na "nerad"? : )) Sa tvog stanovista, robovi bi trebali da budu najbogatiji sloj drustva, u odnosu na rad koji obavljaju.

Opet ti mešaš stvari,ja tebe shvatam šta govoriš kad razgovaramo o ekonomiji,ono što ja tebi pokušavam da kažem da nema izgovora za vaspitavanje dece,neću da mi niko debile roditelje opravdava represijom škole,pederima,Sorošem i ne znam čim,to su izgovori i ništa više...to je bila poenta moje priče...što se tiče ekonomije raspravljali smo više puta to nije upitno uopšte...

Citat
promociji ideologije homoseksaulizma
šta znači ovo,jel ti misliš da ljudi mogu da se preobrate u homoseksualizam?
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10.2
Browser
Safari 600.3.18
mob
Apple 15
Upravo se radi o tome. Klinici su imali igrokaz kako bi im pokazali kako se rodne uloge razlikuju.
Uopste, seksualnost, a posebno seksualnost dece u predpubertetskom periodu je vrlo fluidna stvar.
Oni je istrazuju, a zatim im drustvo namece razne obrasce ponasanja.

Gospodin Dveras je onaj tip koji ce da se bori protiv degenerativnosti zapada, ali ce uciti svoju decu upravo degenerisanim zapadnim principima - plavo za decake, roza za devojcice.

Umesto da pozdravi inicijativu da decaci i devojcice imaju priliku da upoznaju drugi pol iz prvog lica... on se bacaka i pravi scenu, jer je neko odustao retardiranog stava da on ratuje, ona da radja.

I nista ne rece za ljubljenje, zar to nije deo srpske tradicije?

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.115
Citat
Opet ti mešaš stvari,ja tebe shvatam šta govoriš kad razgovaramo o ekonomiji,ono što ja tebi pokušavam da kažem da nema izgovora za vaspitavanje dece,neću da mi niko debile roditelje opravdava represijom škole,pederima,Sorošem i ne znam čim,to su izgovori i ništa više...to je bila poenta moje priče...što se tiče ekonomije raspravljali smo više puta to nije upitno uopšte...
Meni je fantastcino nepojmljivo da neko moze da razgranici drustvo i npr. ekonomsku situaicju. Kako mozes da posmatras drustvo na segmente? Pa drustvo je sistem, organizam. Ono sto se uci u skoli, ono sto se roditeljima desava na poslu, drustvu uopste i sistem u kom zive, direktno (ras)formira porodicu. Roditelji koji mogu sve to da prebrode, bez problema su statisticka greska, mere se promilima, tu se radi o srecnom slucaju , a ne necemu na sta su oni uticali.

Svaki roditelj ima obavezu da sistem koji direktno ugrozava njegovu porodicu i decu - menja! I tu nema razgovora.
Upravo sistem, nametanjam stavova i uverenja, pravi roditelje debile.

Upravo se radi o tome. Klinici su imali igrokaz kako bi im pokazali kako se rodne uloge razlikuju.
Uopste, seksualnost, a posebno seksualnost dece u predpubertetskom periodu je vrlo fluidna stvar.
Oni je istrazuju, a zatim im drustvo namece razne obrasce ponasanja.

Gospodin Dveras je onaj tip koji ce da se bori protiv degenerativnosti zapada, ali ce uciti svoju decu upravo degenerisanim zapadnim principima - plavo za decake, roza za devojcice.
Da li je neko iz Dveri ili ne, mene ne zanima.
Kako to da druge generacije nisu ucili u skolama te "igrokaze", sa ovom tematikom?

Citat
Umesto da pozdravi inicijativu da decaci i devojcice imaju priliku da upoznaju drugi pol iz prvog lica...
Jedino sto to nema veze sa tim, niti im je to cilj.
Citat
I nista ne rece za ljubljenje, zar to nije deo srpske tradicije?
Ne znam, nisam bas toliko upoznat sa srpskom tradicijom, ne kazem d aje to dobro.
« Poslednja izmena: 26. Feb 2015, 10:34:08 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 36.0
Citat
Meni je fantastcino nepojmljivo da neko moze da razgranici drustvo i npr. ekonomsku situaicju.
Pogledaš srpsko društvo kroz istoriju i vidiš sve crno na belo,da porodica,moral i vaspitanje nemaju nikakve veze sa ekonomskom situacijom...

IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.115
Citat
Meni je fantastcino nepojmljivo da neko moze da razgranici drustvo i npr. ekonomsku situaicju.
Pogledaš srpsko društvo kroz istoriju i vidiš sve crno na belo,da porodica,moral i vaspitanje nemaju nikakve veze sa ekonomskom situacijom...
S tim sto su roditelji kada odu da rade na njivu, vodili i svoj udecu, babe, dede, strine i striceve. Danas je covek atom, "svesna individua", koju obarzuje i vaspitava sa namerom poremecena instucija skole, TV, "zivi brzo hrani se lako", instant zabave i plitka kultura.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 36.0
To je to sam si dao odgovor,ne bih ni ja bolje...kad dete izgubi prvih desetak godina sa porodicom tu krivu Drinu niko ne ispravlja...

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 600.3.18
mob
Apple 15
Citat
Da li je neko iz Dveri ili ne, mene ne zanima.
Kako to da druge generacije nisu ucili u skolama te "igrokaze", sa ovom tematikom?

Zato sto se tada nije insistiralo na plavo za decake, roza za devojcice...

Meni je ovo iskreno smesno... mislim... zapadnu degeneraciju unistava zapadnom degeneracijom...

i nemoj molim te da kacis ovoga... kao da ne znam kako su izgledali na Pravnom svojevremeno... ulizice i podrepasi..

Citat
Ne znam, nisam bas toliko upoznat sa srpskom tradicijom, ne kazem d aje to dobro.

Pa, vidis... i ti si kao Fajgelj.. pojma nemate o srpskoj tradiciji...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.115
i nemoj molim te da kacis ovoga... kao da ne znam kako su izgledali na Pravnom svojevremeno... ulizice i podrepasi..
Kao da mene to zanima. Gde mozes biti politicar danas, a da nemas "ledja" i da se nisi moralno unizio?
Citat
Pa, vidis... i ti si kao Fajgelj.. pojma nemate o srpskoj tradiciji...
Kako to menja ono o cemu se ovde raspravlja? Pa ne desava se ovo samo u Srbiji...to je svetski trend, neoliberalna tekovina, atomizacija coveka, razbijanje porodice.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 600.3.18
mob
Apple 15
Pa naravno da te ne zanima. Ti ces pristati na recenicu - trava je ljubicasta i tele radja kravu samo zato sto to neko na internetu vice.

Citat
Kako to menja ono o cemu se ovde raspravlja? Pa ne desava se ovo samo u Srbiji...to je svetski trend, neoliberalna tekovina, atomizacija coveka, razbijanje porodice.

Raspravlja se o Srbiji.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.