Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dr Andrej Fajgelj: Uče dečake da ljube drugare  (Pročitano 37287 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X (iPhone)
Browser
Safari 600.1.4
mob
Apple 15

Nije toliko bitno sto si neistomisljenik tj. sto imas razlicite stavove  koliko sto ti se u porukama vidi da si poremecen.  ; )  
Nije to bas tako ; ) Znas i sam da ti napadam struku, tu vis eima licnog i to znas, svesno ili podsvesno, druga stvar.
Po tvojim porukama, ja jasno vidim da si ti totalni ludak i poremecen tip.

Citat
Na forumu imam mnoogo neistomisljenika, forum je takav, razni ljudi... ali malo je ljudi kojima cu reci da su stvarno prsli.
Izgovori, izgovori... ; )
Prema mojim standardima, ti si prs'o.
Pa to ti kazem, nije stvar katarze... Tvoj tip sam prezirala i pre 25 godina Smiley
Koga briga sta ti prezires?
Preziranje? : )) Tako mlada, a tako zatrovana...ne valja to za ten ; )

p.s. A otvorena mrznja prema ljudskoj rasi, ovekovecena u recima "ljudi na planeti uopste nisu bitni"? : )) Znam ja taj tip poodavno.

Pa cekaj, sta je sad? Sto se ljutis?

Ti kazes da ke to od katarze, ja te ispravim i kazem da nije, vec od kad znam od sebe...
Ono, kao kad beba pocinje da jede cvrstu hranu, pa nesto nauci da voli, a drugo ispljune.
Tako i sa ljudima. Tvoj fazon je onaj koji odbacujem i nemam nameru da zavolim.
Izvini ako se osecas povredjeno zbog toga, ali ako ti je za utehu ne volim ni spanac, iako sam dosta puta pokusavala da ga jedem.
Jbg, ne mogu te svi voleti i postovati. I to je sasvim OK, jer na taj nacin ljudi stavljaju do znanja gde su njihove licne granice. To samo znaci da smo razliciti.

Enivej, znam da te moj prezir zbunjuje, ali to je moje pravo. Tvoje pravo na slobodu govora i misljenja ne znaci da iko mora da te postuje, znaci samo da drzava ne moze da te uhapsi (osim u slucaju kada krsis zakon kroz kriv dela protiv drzave i slicno).

I stvarno smatram licemerima ljude koji vole sve. To samo znaci da nemaju samopostovanja i standarde.

Tako da, ako ces i dalje juriti da mi spocitas da mrzim citav svet, samo napred. Ali to znaci da ni ja nemam obavezu da postujem tvoje misljenje.
« Poslednja izmena: 12. Maj 2015, 19:29:17 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Mac OS X v: 10.8.5
Browser
Safari 537.75.14
Pa cekaj, sta je sad? Sto se ljutis?
: ) Samo pitam.

Citat
Ti kazes da ke to od katarze, ja te ispravim i kazem da nije, vec od kad znam od sebe...
Ono, kao kad beba pocinje da jede cvrstu hranu, pa nesto nauci da voli, a drugo ispljune.
Tako i sa ljudima. Tvoj fazon je onaj koji odbacujem i nemam nameru da zavolim.
Ja ti opet kazem da to sto ti ne/volis nije bitno : )
Tvoja "katarza" je dosla posle, kako si rekla, sticanja nekih saznanja, duhovne je prirode, koliko sam shvatio : ) Prema onome sto pises , ti ne da nisi dozivela "katarzu", nego si ostala na nivou tog deteta i cvrste hrane.
Sa druge strane, ja nikako nisam u tom fazonu, ja se trudim da razumem, za razliku od tebe i tebi slicnih, sa "urodjenim preziranjem" ali si zato veliki pobornik "zdravlja" u vidu obavezne, vakcinacije npr. ? : ))))

Nalozila si sama sebe : )

Citat
Izvini ako se osecas povredjeno zbog toga, ali ako ti je za utehu ne volim ni spanac, iako sam dosta puta pokusavala da ga jedem.
Uh, kako volite da se krijete, a da mozete vesali bi ljude na Terazijama : ))
Citat
Jbg, ne mogu te svi voleti i postovati. I to je sasvim OK, jer na taj nacin ljudi stavljaju do znanja gde su njihove licne granice. To samo znaci da smo razliciti.
Naravno, to je u redu, pocni da to primenjujes na sebi!
Citat
Enivej, znam da te moj prezir zbunjuje, ali to je moje pravo. Tvoje pravo na slobodu govora i misljenja ne znaci da iko mora da te postuje, znaci samo da drzava ne moze da te uhapsi (osim u slucaju kada krsis zakon kroz kriv dela protiv drzave i slicno).
Volim kada glumatate "dubinu", to vas valjda tesi : )) Razumem ja, ne sekiraj se, jos kako razumem.
Niko ovde ne trazi "postovanje", ovde se radi o velikoj dozi sujete i licemerja.

Citat
I stvarno smatram licemerima ljude koji vole sve. To samo znaci da nemaju samopostovanja i standarde.
U neku ruku...

Citat
Tako da, ako ces i dalje juriti da mi spocitas da mrzim citav svet, samo napred. Ali to znaci da ni ja nemam obavezu da postujem tvoje misljenje.
Pa ti si rekla da ljudi nisu bitni na planeti, nisam ja to ismislio, samo nemoj onda da kukas kako postoji neko, kome deluje nelogicno da ljudi poput tebe brinu o necijem zdravlaju ; )
Uh, pa razlika izmedju tebe i mene je ta sto ja direktno citiram, a ti to uvijes u foliju, juris nesitomisljenike, ne citiras, vec indirektno razgovaras sa ljudima...no dobro, to valjda dolazi sa iskustvom, kada odustanes od brojanja, tako je to valjda normalno!?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X (iPhone)
Browser
Safari 600.1.4
mob
Apple 15
Odacu ti tajni, karatza koju spominjes zove se "ne moras ih sve voleti i ne moraju te svi voleti".

Sasvim je OK da me zabole za tvoja osecanja.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 37.0
  Predlažem zaključavanje teme.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Linux
Browser
Chrome 42.0.2311.111
Predlazem zakljucavanje Kristala  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1507
OS
Linux
Browser
Opera 12.10
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 12. Maj 2015, 20:08:46

Tvrdis nesto pa izbegavas odgovore.  Smile
IP sačuvana
social share
Za rođene tako: Gay je OK!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows
Browser
Chrome 42.0.2311.90
Postujem svacije misljenje ali jednostavno ne mogu da prihvatim da neko moze da ga primi iz modnih razloga.  Smile

U Srbiji je vec neko vreme veoma popularan susi i susi restorani, da ne kazem da je to postala stvar mode (cast izuzecima odnosno iskrenim ljubiteljima sirove ribe)... ali dzaba moda i trendovi kada je meni sirova riba ogavna i odvratna... cak mi je i przena riba bzvz i definitivno poslednji izbor od svih vrsta mesa... iako riba i piletina nisu meso vec povrce.  Smile

Da se vratim na sustinu - ako ja susi koji mi je odvratan ne bih pojeo ni zbog kakve mode, ne vidim ni jedan rezon po kojem bi tip primio u dupe ili u usta mode radi a da mu se to ne dopada, ne privlaci ga, ne zeli i voli to. A samim tim je gej ili u najboljem slucaju bi... i onda to nije stvar mode vec onoga sto covek voli.
Риба ти се огадила. Ти си постао геј  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1465
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.3
Browser
Safari 600.6.3
mob
Apple iPhone 6s
Sto ga neko ne bi primio zbog mode?  Smile
Npr primanje ima i nekoliko dobrih stvari: masaza prostate, i isto masaza anusnog otvora sto sprecava pojavu hemoroida. Naravno, ovo ne mora da bude radjeno uz pomoc pravog muskog penisa, moze i sa dildom  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 37.0
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 12. Maj 2015, 20:08:46

Tvrdis nesto pa izbegavas odgovore.  Smile

Osim napamet naučenog i izdeklamovane lngt propagande ja ne videh na prethodnim stranicama teme bar nešto u čemu bi bio u pravu.
  Možda je tako i sa ostalima koji su učestvovali u diskusji, to ne mogu znati. Meni ne pada na pamet da posle svake desete strane odgogvaram na ista pitanja.
  Predlagao sam već katančenje teme zbog ponavljanja i zbog potencijalnog međusobnog vređanja.

Postujem svacije misljenje ali jednostavno ne mogu da prihvatim da neko moze da ga primi iz modnih razloga.  Smile

U Srbiji je vec neko vreme veoma popularan susi i susi restorani, da ne kazem da je to postala stvar mode (cast izuzecima odnosno iskrenim ljubiteljima sirove ribe)... ali dzaba moda i trendovi kada je meni sirova riba ogavna i odvratna... cak mi je i przena riba bzvz i definitivno poslednji izbor od svih vrsta mesa... iako riba i piletina nisu meso vec povrce.  Smile

Da se vratim na sustinu - ako ja susi koji mi je odvratan ne bih pojeo ni zbog kakve mode, ne vidim ni jedan rezon po kojem bi tip primio u dupe ili u usta mode radi a da mu se to ne dopada, ne privlaci ga, ne zeli i voli to. A samim tim je gej ili u najboljem slucaju bi... i onda to nije stvar mode vec onoga sto covek voli.
Риба ти се огадила. Ти си постао геј  Smile

Čovek je životinja čopora i vrlo teško je odoleti i odbiti sigurnost koju krdo pruža i kao svaka životinja podložna je dresuri. Najbolje se dresiraju i uče deca kod kuće, u školi ili omladinci u vojsci. Ova heterofobična manjina zbog toga baš želi nakaradno obrazovanje, modu, usvajanje dece i ko zna šta još.

IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1507
OS
Linux
Browser
Opera 12.10
Ti bi ucio i decu da imaju smedje oci ako se neko rodi plavooko ako takve oci ima vecina.
IP sačuvana
social share
Za rođene tako: Gay je OK!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.