Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: DPA: U Srbiji i Hrvatskoj uče đake da se mrze  (Pročitano 28590 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Док политичари из Србије одлазе у Сребреницу да се извињавају и клањају бошњачким жртвама, иако је Србија ослобођена било какве одговорности за тај догађај, дотле ниједан бошњачки политичар не одлази у Братунац да се поклони српским цивилним жртвама које су побили бошњачке трупе на територији БиХ, а ради се о људима који су технички гледано држављани БиХ.

Али, шта очекивати од бошњачког националисте који глуми српског левичара.  Smile
e upravo o tome govorim. spomenu se srpski zločini i odma: a oni šta su radili. a gle ove. ovi treći su mnogo gori!
to veze nema sa temom nego je stalno ista nacionalistička mantra koja služi da se skrene pažnja na drugu stranu.

inače srbija nije oslobodjena odgovornosti za genocid. oslobodjena je od toga da je aktivno učestvovala. a nesprečavanje genocida je takodje kršenje konvencije i za to je srbija kriva jer je znala šta se dešava.
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
to da je procetnicki se pokazuje u delu o drugom svetskom ratu. kako su partizani morali da ubijaju sebi bliske ljude da bi dokazali odanost partiji i slicno.

А то је лаж, шта? Па ја да се питам учило би се како је ДСР једна од већих срамота у српској историји. Прочетнички је кад величаш и не блатиш четнике, а блатиш и укопаваш партизане, пропартизански је обрнуто. По мени су и једни и други мало за величање, а више за блаћење, ако ћемо реално.
« Poslednja izmena: 08. Jan 2018, 18:01:35 od 1286zenabre »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
Pa dobro i mi smo bili jaci od balija u Bosni i to je to.
Cemu to spominjati u istoriji? Mozda u biologiji recimo, to je ljudska priroda i jbg Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
to da je procetnicki se pokazuje u delu o drugom svetskom ratu. kako su partizani morali da ubijaju sebi bliske ljude da bi dokazali odanost partiji i slicno.

А то је лаж, шта? Па ја да се питам учило би се како је ДСР једна од већих срамота у српској историји. Прочетнички је кад величаш и не блатиш четнике, а блатиш и укопаваш партизане, пропартизански је обрнуто. По мени су и једни и други мало за величање, а више за блаћење, ако ћемо реално.
pa naravno da je laž. nije reč o pravilu čak i ako se nekome i desilo.
ne svidjaju se ni meni ni jedni ni drugi jer su i jedni i drugi zastranjivali. ali lako mi je reći za udžbenik da je pročetnički ako se sakriva četnička kolaboracija sa okupatorima a pokušava skoro ni na čemu izgraditi teorija o partizanskoj kolaboraciji. dok su partizani zapravo sve vreme bili staljinove sluge.

Pa dobro i mi smo bili jaci od balija u Bosni i to je to.
Cemu to spominjati u istoriji? Mozda u biologiji recimo, to je ljudska priroda i jbg Smile
jest ljudska priroda. ali i džingis kan i gandi pokazuju ljudsku prirodu.
aman
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1113
Па не знам да ли се у Сарајеву или Приштини окупљају њихове жене у црном  као код нас:

Да ли можемо замислити да неко у Сарајеву (муслиманском делу) носи натпис: "Признајем да је Насер Орић ратни злочинац", "Признајем независност Републике Српске".  Smile

Да ли имамо сличне призоре у Приштини или Загребу? На нашим телевизијама и медијима се нон стоп прича о српским злочинима. Колико хрватски, бошњачки и албански медији причају о злочинима над Србима?

НАТО: Причајмо о српским злочинима, не нашим

Хрвати:Причајмо о српским злочинима, не нашим

Бошњаци: Причајмо о српским злочинима, не нашим

Албанци: Причајмо о српским злочинима, не нашим

У Србији: Причајмо о српским злочинима, не можемо гледати ствари само са наше српске перспективе, ионако само причамо о томе шта је рађено Србима, не шта смо ми радили другима.  Smile

Будимо објективни тако што ће сви причати само о српским злочинима, укључујући Србе, упркос томе што је управо сама Србија национално најмешовитија и што у њој и даље живе исте све оне групе које је хтела да "изгеноцидише".

Напаћени, изгеноцидирани и истребљени муслимани у Новом Пазару, Србија:

П.С

Дробиша, ти ниси Србин и то обојица знамо. Чему толико пренемагање и глуматање? Примењујеш можда ону стратегију "китмана"?

https://en.wikipedia.org/wiki/Taqiya
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Жене у црном заслужују батине, ударац, камен, пљување, ма било шта само да се на бар неки начин омете њихов "перформанс". Дакле свако ко их види на улици како изводе "перформанс" има обавезу да тако нешто уради, једино оправдање да то не уради је полиција.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
policija nije tu da bi tebe sprecavala da uradis pravednu stvar, nego da bi te sprecavala da radis protivzakonite stvari. bar teoretski jelte

Па не знам да ли се у Сарајеву или Приштини окупљају њихове жене у црном  као код нас:
pa? to samo znači da je naše društvo bolje od njihovog. Kod nas se tako nešto sme. više je slobode govora u javnosti. ako pogledamo šta se postepeno ali još neformalno rehabilituje u hrvatskoj, bolji smo i od hrvata.

П.С

Дробиша, ти ниси Србин и то обојица знамо. Чему толико пренемагање и глуматање? Примењујеш можда ону стратегију "китмана"?

misli ti šta hoćeš ako ti je tako lakše. ja te ne mogu sprečiti.

i posle svega što si naveo, ponoviću: ja sam ovde spomenuo zločine o kojima se u srpskoj javnosti ništa ne zna. ne ove skorije, to svi znaju da smo opasno zasrali, samo nije lepo o tome pričati, naročito zato što smo na kraju pogubili ratove i etnički počišćeni u velikom broju..

ko još zna šta je npr radjeno muslimanima u ustaničkoj srbiji? ko je pročitao izjave vuka karadžića o tome kako ga je bilo sramota što je lagao rankea da su iz opsadjenih gradova puštani na veru bez nasilja? ko je čuo za preživele muslimanke koje su deljene medju srbima kao robinje i davane čak i rodofinikinu da se zabavlja...

ti dogadjaji i ostali njima slični se sakrivaju od javnosti. istoričari ih kriju sami od sebe. kao ono da je karadjordje ubio oca i brata. da se miloš iživljavao na seljacima kao zadnji djilkoš... nekih stvari nas je jednostavno sramota. i svi računaju da je bolje da se zaborave. ali su se desile.
« Poslednja izmena: 08. Jan 2018, 18:34:11 od dabisha »
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
mob
Qtek 小米
Ко је&е жене у муслиманском свету које немају никаквих права, посебно оне које живе у сиромашним условима, битно је да курве у црном протесују против Израела.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
Жене у црном заслужују батине, ударац, камен, пљување, ма било шта само да се на бар неки начин омете њихов "перформанс". Дакле свако ко их види на улици како изводе "перформанс" има обавезу да тако нешто уради, једино оправдање да то не уради је полиција.

Ma jok bre, neka su nek smrde. Kurcobolja i ignorancija je za njih streptomicin.
Neka od ovih crnih da dobije samar svrsila bi izmomenta. Sto im pruzati zadovoljstvo.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1113

Али, занимљиво је да у "фашистичкој, геноцидној Србији која одбија да се суочи са прошлошћу" Жене у црном слободно врше перформанске на градском тргу у главном граду, и нико их не дира, док исте не постоје у Сарајеву, Загребу, Приштини, Истамбулу, Ријаду и сл. где ће суочавати сопствене народе са злочинима који су почињени у име тих народа...

Такође, у тој истој Србији слободно марширају муслимански фашисти, шиптари не плачају струју, Роми не полаћу никакве рачуне, примају се арапске избеглице шаком и капом, ЛГБТ Хрватица премијерка, а Србија заостала националистичка клерофашистичка ксенофобна држава, сви су бољи и цивилизованији од примитивне заостале Србије. У Краљевини Србији били људи који су осуђивали тадашње српске злочине, на Османској и Аустријској страни - ниједан... дакле Срби ништа не знају о злочинима који су чинили Срби, иако се у Србији нон стоп прича о српским злочинима, како у медијима тако и на форумима.  Smile

А чим се спомену злочини над Србима, ускачу националистички активисти "братских" нам народа типа Дробише, да тврде да је боље бавити се злочинима које су Срби чинили, јер инако сви причају о злочинима који су чињени над Србима. Таман посла да се Срби баве злочинима над Србима, јер се ионако тиме вредно и објективно баве братски нам Албанци, Бошњаци и Хрвати, као и Запад који је тим братским народима давао ветар у леђа против Срба.

П.С

Јао, чињени су злочини над муслиманима у устаничкој Србији, и о томе нико не зна... Smile

У устаничкој Србији где су ти муслимани правили куле од лобања устаника и набијали на колац, па су онда Срби узвраћали злочинима, уместо да се држе Женевске конвенције, и да лепо културно замоле Османлије и њихов албанско-курдско-татарско-бошњачки башибозук да их лепо оставе на миру,и да оду.  Smile

Ето, и у Алжиру и Вијетнаму не уче о злочинима које су ти народи чинили над Французима. Страшно какав пропуст.

А у Израелу не уче о злочинима које су починили устаници Варшавског гета над СС особљем и њиховим породицама, као и немачке медицинске сестре које су побијене у Варшавском устанку. Тотални шок.

Шта тврди Дробиша-бошњак? "Немојте ви Срби да се бавите злочинима које смо ми муслимани учинили вама, немојте да се бавите својим жртвама, већ својим злочинима. Хајде и ви и ми само да причамо о српским злочинима, са становишта наше националистичке митоманије, а не ваше, јер је тако објективније.  Smile

Хајде сви на Балкану само да причамо о српским злочинима "од Кулина Бана" надаље и да је цела српска историја злочиначка, укључујући и вас Србе, јер је то онда објективан и уравнотежен приказ истине.

Додуше, и у вашим медијима се нон стоп прича о српским злочинима, али на форумима неко прича о злочинима над Србима, а то није избалансирано."

« Poslednja izmena: 08. Jan 2018, 18:54:46 od ganderoleg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.