Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dozvoljena sredstva samoodbrane u Srbiji  (Pročitano 48534 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 8536.25
imala sam dva, jedan sam menjala za neki mobilni, a drugi mi je policija uzela nakon sablje u trkeljisanju po Zemunu i od tada vise nisam ni pokusavala da ga nabavim, jedino sam nosila pips i lovacki noz
Smile  rambo! jeli si to ti?

Citat
ta stvar je djavolska, ne znam jeste li imali prilike da ga probate, on grci misic kad ga aktiviras na 10 cm od misica.. a zamisli nabodes ga nekome u grudi  Smile to je smrt u najavi, sad, svako nek bira sta mu odgovara
samo ako ima slabo srce, srčani bolesnik. a pošto se da predpostaviti da srčani bolesnici se ne bave prepadima maldih devojaka ili otimačinama po parkovima, tako da o tome ne treba razmišljati na taj način.
oni koji bi da siluju, otimaju, oni su zdravi i taj el.šok bi ih samo zgrčio, stimulisao sčani mišić, možda bi se upiškio, a možda bi doživeo i spontanu erakciju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
mob
Samsung SGH-E590
Znaci Munki smeta kada se deca igraju sa loptom, ali bi se ona opusteno prosetala kroz grad i sa Thompson-om u rukama. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
  Мешаш шерпе и лонце "Роки".
Изненађен сам твојим глупостима у задње време Smile

Упап
На Бест Горе сајту сам гледао један препад на пумпи и један од разбојника је пао мртав док је држао уперено аутоматско оружје у једног од пумпаџија. Испоставило се да је срчани удар. Ретко је али има људи који се баве криминалом а имају слабо срце. Само да знаш Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
mob
Tel.Me Your.Number
ja jednom u saobraćaju na gazeli, pičim prema zemunu u levoj i blicam izdrkano svima koji voze tom trakom brzinom manjom od 120 km/h. žurim, izmiče mi svet, borba za opstanak, ne vidim živo biće osim sebe, svi oko mene su tu, u mojoj glavi, samo prepreke, koje moram preći, moram stići! letim i negde na pola gazele ispred mene pežo 306 vozi lagano, ne brže od 60-80 km/h, što je u principu okvirna brzina kretanja preko gazele, osim ako niste u situaciji u kojoj sam ja bio. blicam nervozno, kočim, jebem majku, psujem, mašem rukama....čovek ništa, drži traku, kao da ne postojim iza njega? prešli smo u takvoj poziciji i gazelu, ja ga obidjem sa desne strane i prilagodim se njegovom kretanju, pokazujući mu da mu jebem kevu, da stane...čovek pogleda udesno u mom pravcu i okrene glavu u pravcu kretanja. explozija!!! obidjem ga i počnem da ga usporavam, zaustavljam sa namerom da mu jebem kevu, pokazujem mu rukom da skrene na pumpu ELP kad se sidje sa gazele, vidim daje desni migavac, prihvata....skrećemo, ulazimo na pumpu, pomeramo se u pravcu izlaza sa pumpe, da ne smetamo, stajem, izlećem iz kola, prilazim pežou, skoro da sam ga uhvatio za bravu, prozor pežoa je već bio otvoren, a čovek koji je sedeo mirno za volanom , držao je pištolj u ruci usmeren u visinu otvora prozora na vratima u visini mojih prepona ili više. kada sam to video, nisam mu dodirnuo bravu od auta, pogledao sam čoveka za volanom, lice mu je bilo isto, kao i kada sam vozio uporedo pored njega, nikakva grimasa, samo gledanje u moje oči. nešto u meni, iskonsko mi je govorilo," ne diraj bravu, zaboravi, ovo može biti ladno kraj tvog života!".odmakao sam se od auta, krećući se unazad išao sam prema mom autu, dok me je čovek iz pežoa samo gledao. seo sam u svoj auto i tako lagano, kao najveći dunster pokrenuo auto i otišao sa pumpe.
nastavio sam lagano, razmišljajući o čoveku iz pežoa, pištolju i njegovom pogledu.
Mene zanima... jesi stigo da ugasiš šporet?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Browser
Safari 8536.25
  Мешаш шерпе и лонце "Роки".
 Изненађен сам твојим глупостима у задње време Smile

Упап
На Бест Горе сајту сам гледао један препад на пумпи и један од разбојника је пао мртав док је држао уперено аутоматско оружје у једног од пумпаџија. Испоставило се да је срчани удар. Ретко је али има људи који се баве криминалом а имају слабо срце. Само да знаш Smile
ma to su narkići, koji se odvaže za neki ozbiljni kriminal, a telo im radi na trećinu kapaciteta. kad nagrne adrenalin, umru dok beže. ono što je meni poznato, a poznato je i u kriminalistici, ato je da mnogi pataloški kriminalci, od ubica, do kradljivaca automobila, oružanih razbojnika, koji pljačkaju draguljarnice....da neki doživljavaju orgazme.
poznato je da je voja amerikanac, jedan od prvih članova krim.grupe amerika, koja je bila aktuelna devedesetih godina, a koji je inače bio ubica, što plaćeni, što za službu, što iz zadovoljstva, pošto bi ubio, doživljavao bi orgazme sa čime se i hvalio svojim bliskim prijateljima, od kojih su danas retki na slobodi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Browser
Safari 8536.25
ja jednom u saobraćaju na gazeli, pičim prema zemunu u levoj i blicam izdrkano svima koji voze tom trakom brzinom manjom od 120 km/h. žurim, izmiče mi svet, borba za opstanak, ne vidim živo biće osim sebe, svi oko mene su tu, u mojoj glavi, samo prepreke, koje moram preći, moram stići! letim i negde na pola gazele ispred mene pežo 306 vozi lagano, ne brže od 60-80 km/h, što je u principu okvirna brzina kretanja preko gazele, osim ako niste u situaciji u kojoj sam ja bio. blicam nervozno, kočim, jebem majku, psujem, mašem rukama....čovek ništa, drži traku, kao da ne postojim iza njega? prešli smo u takvoj poziciji i gazelu, ja ga obidjem sa desne strane i prilagodim se njegovom kretanju, pokazujući mu da mu jebem kevu, da stane...čovek pogleda udesno u mom pravcu i okrene glavu u pravcu kretanja. explozija!!! obidjem ga i počnem da ga usporavam, zaustavljam sa namerom da mu jebem kevu, pokazujem mu rukom da skrene na pumpu ELP kad se sidje sa gazele, vidim daje desni migavac, prihvata....skrećemo, ulazimo na pumpu, pomeramo se u pravcu izlaza sa pumpe, da ne smetamo, stajem, izlećem iz kola, prilazim pežou, skoro da sam ga uhvatio za bravu, prozor pežoa je već bio otvoren, a čovek koji je sedeo mirno za volanom , držao je pištolj u ruci usmeren u visinu otvora prozora na vratima u visini mojih prepona ili više. kada sam to video, nisam mu dodirnuo bravu od auta, pogledao sam čoveka za volanom, lice mu je bilo isto, kao i kada sam vozio uporedo pored njega, nikakva grimasa, samo gledanje u moje oči. nešto u meni, iskonsko mi je govorilo," ne diraj bravu, zaboravi, ovo može biti ladno kraj tvog života!".odmakao sam se od auta, krećući se unazad išao sam prema mom autu, dok me je čovek iz pežoa samo gledao. seo sam u svoj auto i tako lagano, kao najveći dunster pokrenuo auto i otišao sa pumpe.
nastavio sam lagano, razmišljajući o čoveku iz pežoa, pištolju i njegovom pogledu.
Mene zanima... jesi stigo da ugasiš šporet?
nije bio šporet, veš mašina je bila.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
mob
Samsung SGH-E590
Ne mesam ja nista, sve mi je jasno, samo nemam vremena da pisem sastave o raznim kontradiktornostima koje citam kod Munke, a boga mi i kod tebe. Kao da pet totalo razlicitih osoba pise sa jednog profila. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
  Мораш да сагледаш све аспекте комплексности једне особе Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
imala sam dva, jedan sam menjala za neki mobilni, a drugi mi je policija uzela nakon sablje u trkeljisanju po Zemunu i od tada vise nisam ni pokusavala da ga nabavim, jedino sam nosila pips i lovacki noz
Smile  rambo! jeli si to ti?

obrati se mom tati, on je dao sa mu se cerki napravi ribo-lovacki noz sa onim gore siljkom i usekom, za cepanje mesa  Smile  Smile nije mu bilo dovoljno, pa je ugravirao i prezime, da me sto brze nadju kad nekoga ubijem  Smile

samo ako ima slabo srce, srčani bolesnik. a pošto se da predpostaviti da srčani bolesnici se ne bave prepadima maldih devojaka ili otimačinama po parkovima, tako da o tome ne treba razmišljati na taj način.
oni koji bi da siluju, otimaju, oni su zdravi i taj el.šok bi ih samo zgrčio, stimulisao sčani mišić, možda bi se upiškio, a možda bi doživeo i spontanu erakciju.

sad si me stimulisao, da sirim zdravlje i ljubav  Smile Smile

inace ona vestina sto si mi preporucio je super  Smile pogledah tonu yt videa i odgovara mi
ali previse je fensi organizovano, moram u Arenu u neki fensi prostor sa fensi ribicama.. mora da nadjem negde neki underground tecaj, gde dolaze klosari, pijanci i pecarosi.. to je moja ekipa za razgibavanje, od njih mozes nesto i da naucis  Smile Smile

Ne mesam ja nista, sve mi je jasno, samo nemam vremena da pisem sastave o raznim kontradiktornostima koje citam kod Munke, a boga mi i kod tebe. Kao da pet totalo razlicitih osoba pise sa jednog profila. Smile

ti zakljucujes ono sto ti odgovara, ko i uvek
ne znam kakve veze ima sto mi smeta lupanje lopte pored prozora u 4 ujutru, sa tim sto sam napisala da sam nosila sa sobom sprej i noz u tasni, jedno vreme i tejzer, kad su mi se desavala ubistva u ulici svaka tri dana..
valjda hoces da kazes da ja nekoga uznemiravam sto to nosim sa sobom.. nekoga mucim i meltretiram.. neduzne ljude

mislim da si pre ti taj koji treba da preispita svoje zakljucke i nacin razmisljanja.. a to ne mozes zato sto se pronalazis u mojim stavovima, kao npr sto si se ocigledno pronasao u prici o gomili stoke koja ne da celom komsiluku da spava vec 7 godina, samo zato sto si ti deo jedne takve ekipe koja pika basket u 3 ujutru i na opomene vraca uvredama ili se ne obazire da li to nekome smeta
i sad si se nakacio meni da me kao analiziras.. to se zove licemerje druze  Smile al neka ti ga, to je tvoje pravo
« Poslednja izmena: 15. Jun 2013, 02:47:13 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
Kako da se napijes za 300 kinti npr  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.098 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.