Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dozvoljena sredstva samoodbrane u Srbiji  (Pročitano 48603 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
Auu kakva spika  Smile Lagano bi te ubio da si zakucao u vrata Smile
« Poslednja izmena: 12. Jun 2013, 23:02:09 od Lightsoft »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 8536.25
pazi kad u to nisam posumljao ni sekund. taj pogled, smirenost je značilo ništa drugo do odlučnost.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 12.15
da ne fali jedno d u naslovu teme? Smile
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 27.0.1453.110
najluđi su mi ovi koji presecaju i zaustavljaju druge da im ebu kevu. sami uvek najebu.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
da nije moj cale bio u tim kolima  Smile

ti likovi sto hoce da se biju zbog saobracajnih pravila, to je meni neshvatljivo..
prvo, da li ste nekad videli zenu koja vam blica, koci, preti, hoce da se fizicki razracuna, pravi jos veci zastoj da bi pokazala obim muda... niste, dakle to je jos jedna glupa muska besmislica koja rezultira nekim morbidnim ishodom, kao po pravilu
drugo, uvek rizikujes da naidjes na vecu budalu ili na nekog poput ovog dalaj lame koji bi sa istom grimasom povuko obarac i poslao te u vecna lovista a onda kupio kesicu sulje i pivo

trece, koju bejzbolku da kupim, drvenu ili metalnu, za kucnu samoodbranu? ili imate neku bolju ideju, jer kapiram da muskarci imaju sijaset raznih ideja kako da uniste drugo ljudsko bice na najjednostavniji nacin  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Frizider
Ja sam vido. I to militantnu zenku koja kad nije za volanom sere muskom primerku kako ona zna bolje. Rodjenim ocima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Browser
Safari 8536.25
da nije moj cale bio u tim kolima  Smile

ti likovi sto hoce da se biju zbog saobracajnih pravila, to je meni neshvatljivo..
prvo, da li ste nekad videli zenu koja vam blica, koci, preti, hoce da se fizicki razracuna, pravi jos veci zastoj da bi pokazala obim muda... niste, dakle to je jos jedna glupa muska besmislica koja rezultira nekim morbidnim ishodom, kao po pravilu
drugo, uvek rizikujes da naidjes na vecu budalu ili na nekog poput ovog dalaj lame koji bi sa istom grimasom povuko obarac i poslao te u vecna lovista a onda kupio kesicu sulje i pivo

trece, koju bejzbolku da kupim, drvenu ili metalnu, za kucnu samoodbranu? ili imate neku bolju ideju, jer kapiram da muskarci imaju sijaset raznih ideja kako da uniste drugo ljudsko bice na najjednostavniji nacin  Smile
ja sam doživeo, da žena izleti iz svog auta, pridje mojim kolima, pri tom psujući mi majku, sve po spisku, otvorim prozor, a ona pljuc i mene i suvozača,jebote puna kola pljuvačke?! i to samo zato što sam joj svirnuo da krene, misleći da stoji bezveze, a ona je zamislila da bez ijednog signalizirajućeg znaka meni i ostatku kolone od jedno deset automobila iza mene, da se parkira, to jest vrati u rikverc. naravno to se sve desilo u strahinjića bana u blizini nekad važećeg blejačkog mesta u toj ulici. moj prijatelj izadje i ....pogadjaš? ali nakoutira je kao tajson ivandera, naravno posle je došla murija, uhapsila nas ...i sve što se dešava u tim situacijama.
a što se tiče oružija za držanje kući, a da nije utoka. pa svaka kvalitetna palica od bejzbol, pa do ručno izradjenih batina, možda sekira?  dobar je šoker ili suzavac, ali majka svih odbrambenih sredstava je utoka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
lude zene se ne racunaju.. valjda  Smile

sekira  Smile  pa da se povredim, ma nemoj  Smile

samo ne znam jel drvenu ili metalnu bejzbolku
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Browser
Safari 8536.25
bitna je tehnika udaranja i neamortizovanja zamaha, već puštanja brzine puta težine, ako to savladaš, potpuno je nebitno od čega je bejzbolka. zamahneš i daš voljno svesti i emocijama, pustiš da njegova glava bude kočinica tvom zamahu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
opste nije naivno nekoga udariti u zelji da ga onesposobis

kapiram da adrenalin uradi 90% posla, ali teske telesne povrede naneti nekome, to ja licno ne mogu da razumem, jer prvo nemam iskustva, drugo zensko sam i trece nemam te odbrambene ili napadacke porive..

zato je meni oduvek bila fascinantna tuca izmedju muskaraca i posmatranje gde prestaje granica odbrane i pocinje svesno kaznjavanje
tata me je naucio da gledam boks, ali sibanje po pravilima u ogranicenim uslovima je balet, u odnosu na to kako se krvnicki biju na recimo splavovima.. dva pevca oko kokosketine

kao i sto mi je uopste neshvatljiva kolicina hrabrosti potrebna da se upustis u nesto gde moze prestati tvoj zivot, a sve to najcesce iz gluposti.. ili je i ta hrabrost u stvari teska glupost pojedinca

odbrana zivota je za mene jezivo slozena stvar i volela bih da mogu da kupim negde znanje i muda da se izvucem iz neke tako nesrecne okolnosti.. al nema  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.35 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.