Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Down with Visa! - Skup entuzijasta 3. oktobra na Madjarskoj granici!  (Pročitano 20350 puta)
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia ispo iz modu
Никако човек да утуви себи у главу да је њима пун курац ''његове фамилије'' и да им још родбине не треба ни у сновима и да просто то желе да спрече.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1252
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
mob
SonyEricsson z1010
Srbi ne idu van granica Srbije jer nemaju para, a ne zato sto im neko ne da vizu. Ja gde god sam trazio vizu dobio sam je. Pa ne trebaju njima unesreceni Srbi koji tamo idu da kradu. Dosta im je Rumuna i Bugara. Ko ima para putuje i to je to. Ko nema nek sedi kuci.

ma najbolje da sami sebi uvedemo naknadu za izlazak iz zemlja (toga se već neko beše setio) jedno 1000 evra, za slučaj da nam zlice ukinu vize. što je sigurno sigurno je.

alo bre, isplati ti se da odeš u mađarsku ikeu i kupiš nameštaj za djaba. O čemu pričaš crni čoveče. Proguglaj po netu malo smeštaj u inostranstvu, za pola letovanja u CG možeš da obiđeš pola evrope bre.

Uplati aranzman dobices vizu. A ustalom sledece godine cemo biti na beloj listi to kaze Djelic. Samo da ispunimo jos ovih 3356 uslova. Jeftinije je u eurima jer nas kurs je nerealan. Da je 86. Ko sto treba recimo ne bi bilo.

čekaj bre, prvo kukaš šta će nam vize nemamo para, a šalješ me da me još dodatno oderu u agenciji.

Alo bre, F1 u monci bi me izašla 150e sa kartom i spavanjem, a agencije preko kojih dobiješ vizu ti uzmu još 300 na to!

a da ne pričamo o ozbiljnim stvarima i koliko protok ljudi znači za zdravlje jednog naroda u svakom smislu.
IP sačuvana
social share
Hajde da nadjemo stvari u kojima svi mozemo da dobijemo.
Hajde da ne nadjemo stvari, da se sporimo, gde neko moze da izgubi
Mi se lako ujedinimo protiv nekoga, a nikako da se ujedinimo za sebe. Hajde da se ujedinimo za sebe, pa kada uradimo sve sto mozemo za sebe, onda cemo se deliti. I taj dan nece nikada doci, jer cemo uvek imati sta da uradimo za sebe..." Zoran Djindjic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia ispo iz modu
А њима баш звоне јаја што би ти у Монцу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1252
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
mob
SonyEricsson z1010
А њима баш звоне јаја што би ти у Монцу.

što si bre defetista?
IP sačuvana
social share
Mi se lako ujedinimo protiv nekoga, a nikako da se ujedinimo za sebe. Hajde da se ujedinimo za sebe, pa kada uradimo sve sto mozemo za sebe, onda cemo se deliti. I taj dan nece nikada doci, jer cemo uvek imati sta da uradimo za sebe..." Zoran Djindjic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia ispo iz modu
Нисам ја дефетиста него ти никако да утувиш у тинтару да њима звоне јаја за твоја, моја, наша туристичка путовања и да им је циљ да спрече прилив емиграната колико год је то могуће.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1252
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
mob
SonyEricsson z1010
Нисам ја дефетиста него ти никако да утувиш у тинтару да њима звоне јаја за твоја, моја, наша туристичка путовања и да им је циљ да спрече прилив емиграната колико год је то могуће.

aj mi nabroj jednog emigranta koji nije uspeo da emigrira, di su svi ti silni ljudi otišli 90tih i odlaze i dalje? Da ne ulazim u specijalne kategorije tipa kriminalci, teroristi i sl. Svi opušteno zapale, a ja moram da dobijem garantno pismo.

kilava ti ta teorija o zvonastim jajima.

na kraju krajeva, svima koje ja poznajem je mngo teže bilo da se odluče da oće da odu negde, nego što im je bilo teško da pređu granicu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Samsung XYZ1004
Vrlo prosto i jednostavno

Njihova kuca, njihova pravila ti hoces da udjes u njihovu kucu, a ne oni u tvoju - prema tome postuj njihova pravila i ponizavaj se po ambasadama i kukaj i moli za vizu!
Ne svidjaju ti se njihova pravila? - lepo idi u zemlje za koje ne treba viza ili se lako i prosto dobija (npr. Rusija  Smile  Smile )
Ja ne razumem tu neverovatnu, cak bolesnu,  potrebu da se ide u zemlje koje te (pre nego sto su ti i oci videle) tretiraju kao stoku!?  Smile
« Poslednja izmena: 18. Sep 2008, 03:42:58 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
"Zmaj";Nešto mi je poznat taj stil pisanja.Kuji si ti ranije bio,da nije WuTangClan? Smile

Staviće nas ti hitlerovci valjda na belu listu,hoće nadam se(prokleti bili).
  Jbt,skoro isto kao u naci nemačkoj!Treba ti ausvajs za sve!
Treci odnosno cetvrti rajh kako ne vidis to, imas EU granice nemacke pod hitlerom i pretenzije ka Rusiji, imas jednu valutu nemacku marku pretvorenu u evro imas jendu vojsku NATO koja je poenta kad svi udjemo u nato ja stvarno ne znam, sta??? to je samo razlog vise za okupaciju tako je i hitler razmestao trupe  pravio baze po okupiranim zemljama onda imas izolovane zemlje eto ti jevrejska geta i naravno ausvajs, samo ne znam gde su ti rudnici gde ce da ans gurnu za eksploataciju. Dobrodosli u cetvrti rajh!

Porediti EU  koju cine mnoge nacije sa trecim rajhom stvarno nema smisla. Ajde reci koga su to poslali u
EU da kopa po rudnicima, osim naravno ljudi koji su zaposleni kao rudari, kojima je to profesija ?

O euru kao valuti se informisi ovde: http://en.wikipedia.org/wiki/Euro.

Teoriju o ulasku u NATO nemoj vise pominjati jer i sam znas da za ulazak u EU nije potrebno
uci i u NATO. To je samo propaganda "tvrde" struje radikala.

Da bi smo usli u EU, moracemo da ispunimo mnoge uslove:

- nema monopola, slobodna trgovina, zastita potrosaca, funkcionalni pravni sistem

I da ta EU ne postoji zar bi ti bilo toliko lose kada bi nas pravni sistem
funkcionisao ? Ili mozda ako ne bi bilo monopolista poput ne znam Delte ili Telekoma ?

Ako imas misli kao @Gambino (pogledaj moj potpis dole), moram da te razocaram,
gradjani srbije su odavno prihvatili taj "zivotni stil".

Da prijatelju,zato što im niko nije rekao gde vodi Eu i čemu služi.
http://www.youtube.com/watch?v=A9jJCdB8cfc&NR=1  Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1842
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
akcija je skroz pozitivna, i ne vidim razlog zasto je vecina ljudi ismeva i omalovazava??? niko nije rekao da ce 4. oktobra biti ukinute vize. ovo vidim kao jos jedan pokusaj da se skrene paznja na probleme stanovnika ove zemlje... sta je tu toliko lose?
IP sačuvana
social share
So I say live and let live. That's my motto. Live and let live. Anyone who can't go along with that, take him outside and shoot the motherfucker. It's a simple philosophy, but it's always worked in our family...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia ispo iz modu

aj mi nabroj jednog emigranta koji nije uspeo da emigrira, di su svi ti silni ljudi otišli 90tih i odlaze i dalje? Da ne ulazim u specijalne kategorije tipa kriminalci, teroristi i sl. Svi opušteno zapale, a ja moram da dobijem garantno pismo.

kilava ti ta teorija o zvonastim jajima.

na kraju krajeva, svima koje ja poznajem je mngo teže bilo da se odluče da oće da odu negde, nego što im je bilo teško da pređu granicu.

Не знам да ли си имао прилику да идеш у ЕУ непосредно након укидања виза Бугарима и Румунима? Буквално се сатима чекало на мађарско-аустријској граници јер су Бугари и Румуни масовно хрлили у ЕУ. Јефтина радна снага из источне Европе домаће раднике оставља без посла или их приморава да раде за мање паре, а свакако нико не може радити јефтиније од Румуна. Да не причамо о томе колико њих је остало и не планира да се враћа кући. Сад замисли још један такав талас кад би нама и Турцима укинули визе... Па шта то њима треба???
Капирам ја тебе што ти кукаш на визе, свакако је лакше путовати без њих и ја то не спорим, али апсолутно разумем и зашто неће да нам укину визе.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.