Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Down with Visa! - Skup entuzijasta 3. oktobra na Madjarskoj granici!  (Pročitano 20358 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Kako ko? Pa ili mladić, ili će Šešelj opet da napravi neku diverziju.

A неее ... сада може да буде крив или Цветковић или Дачић или Тадић

Нема више како им тепаше жмиркавог, мутавог, свињара, обијача трафика и осталих. Чак се и Гробар смирио. Сада је одговорност на Деда Мразу, Малом од пендрека и Шаперовој девојчици.  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia E
Dominick i Mrgec,

Hajde malo argumenti.

Srbija nije mogla da zatraži belu šengen listu sve dok je bila u zajednici sa Crnom Gorom. Nisu se znale granice, nije postojala zajednička policija, nisu postojali odgovarajući zakoni. Ko je najviše insistirao da ta nakazna država bude zajedno? Vojislav Koštunica. 

Kada je Srbija nevoljno postala nezavisna država i kada smo napokon mogli da krenemo u rešavanje svih onih pitanja od kojih zavisi ukidanje viza: pogranična policija, zakona o azilu i repatrijaciji, uvođenje integrisanog sistema za kontrolu granice premijer te države bio je opet Koštunica a ministar unutrašnjih poslova Dragan Jočić opet iz njegove stranke.

Oni su na belu šengen listu i donošenje tih zakona gledali kao na poslednju rupu na svirali. MUP godinama odugovlači sa reformama, granični prelazi se traljavo i sporo renoviraju, a ključni zakoni su stajali u fioci. I to ne samo oni koji bi rešili pitanje viza već i bezbednosti saobraćaja što je ipak bitnije od cele ove priče sa vizama.

Sve te probleme je trebala da resi tvoja zuta vlast od 2000-e ne vadi se na kostunicu nece ti pomoci to za to vreme tadic je bio predsednik, nema pomilovanja za neogovornost i nerad rekao sam to vec. Problemi tipa granica sa crnom gorom moderni granicni prelazi novi pasosi licne karte karadzic mladic janko branko petko stvarno me ne interesuje ima ko je placen da resava ta pitanja a taj ne radi svoj posao u tome je sustina i onda mi ti ovde na burek.com pricas kako su i indijanci krivi samo da nije kriva demokratska vlast zajebi molim te sa tim petparackim pricama!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
"Zmaj";Nešto mi je poznat taj stil pisanja.Kuji si ti ranije bio,da nije WuTangClan? Smile

Staviće nas ti hitlerovci valjda na belu listu,hoće nadam se(prokleti bili).
  Jbt,skoro isto kao u naci nemačkoj!Treba ti ausvajs za sve!
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
nije mogla da zatraži belu šengen listu sve dok je bila u zajednici sa Crnom Gorom...
Обећавају да ћемо до пола 2009. бити кандидати, па да видимо. Само ме занима за шта кандидати, кад ови тренутно изгледа немају воље да се проширују.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia ispo iz modu
Ако имаш брата у фр. брат ти пошаље гарантно писмо па добијеш визу или ти пошаље паре па уплатиш аранжман као туриста и отпутујеш.
Нетачно. Једну девојку коју знам нису пустили да оде на свадбу сестре близнакиње, баш под тим околностима.

Такође, прођи налето процедуру за грчку визу, па причај како се лако туристичка виза добија.

Прошао сам процедуру за Грчку визу и?

Ja shvatam i stranacku pripadnost i sve... Ali da neko ne zeli da moze da izlazi lako iz zemlje bez cimanja po ambasadama.. To mi nije jasno..

Zaista ne vidim sta bi bilo lose u tome kada bismo mogli da putujemo "mahanjem" pasosom kroz prozor kola, a bez potrebe da se ponizavamo na svakoj carini. Ali dobro, docice valjda i taj dan uskoro..

Ко каже да би било лоше да путујемо без виза?  Smile

Много филозофираш... Ако имаш брата у фр. брат ти пошаље гарантно писмо па добијеш визу или ти пошаље паре па уплатиш аранжман као туриста и отпутујеш. Ако имаш паре а ниси запослен и ниси студент одеш код неког другара који ти овери потребне папире као да си код њега стално запослен или сам фалсификујеш ако ниси баш тотално неспособан... Начина да се добије виза без проблема свакако има једино што је на теби како ћеш то одрадити.
Пустили су без визе Румуне и Бугаре па сад чешу буљу не знају шта ће са њима колико их је пристигло у ЕУ. Много ти произвољно схваташ демократију па мислиш да буквално можеш да шеташ дупе где ти је воља и где ти се свиди ту и останеш.. Њихово двориште њихова правила, па ти то зови дискриминација или фашизам, од воље ти. По њих је то много боље него да им долазе клошари и живе од социјале на њиховој грбачи као што многи то чине. Свидело се то теби или не, тако је. Па ти сад ранац на леђа и правац граница да протестујеш, много ће да се потресу.  Smile

A ti lupaš previše.
Znam mali milion ljudi kojima ni uplaćenih 10 000 dolara kao zalog od strane rođaka da će se vratiti u Srbiju nije bilo dovoljno da im bude dozvoljen odlazak.
Jedan Austrijanac koji je držao ćerku dvadeset godina u podrumu i sa njom pravio decu je mogao kad mu se digne da ode gde god hoće, moj prijatelj koji ima 30 godina radnog staža nije mogao u prokletu Nemačku sestru da sahrani ( ali su mu zato oni sami platili kartu da dodje i isplati neke njene zaostale dugove ). I to je tebi normalno i pravedno, jer tako diktiraju njihova pravila. E pa poserem se ja na takva pravila.

Ova pomenuta akcija nije ništa drugo nego mlaćenje prazne slame. Ponavljam, pametnije bi vam bilo da odete u Guduricu kod Vršca, pomognete narodu u branju grožđa umesto da džabalebarite. Bili biste na 300m od rumunske granice ( bio sam lično pa znam ) a i ogrebali biste se za po koju flašu vrhunskog vina.

Što se tiče toga da upirem prstom u globus, ja sam do sad otišao samo jednom sa područja bivše SFRJ, ali sam prošao više zemalja i kilometara nego što ćeš ti u pet narednih pokušaja.

Која то европска држава тражи гаранцију од 10.000 долара???

Размисли мало шта пишеш, прочитај шта сам ја написао па онда лупетај. Звоне њима јаја што би ти без визе да шпарташ Европом њима је доста емиграната.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia E
"Zmaj";Nešto mi je poznat taj stil pisanja.Kuji si ti ranije bio,da nije WuTangClan? Smile

Treci odnosno cetvrti rajh kako ne vidis to, imas EU granice nemacke pod hitlerom i pretenzije ka Rusiji, imas jednu valutu nemacku marku pretvorenu u evro imas jendu vojsku NATO koja je poenta kad svi udjemo u nato ja stvarno ne znam, sta??? to je samo razlog vise za okupaciju tako je i hitler razmestao trupe  pravio baze po okupiranim zemljama onda imas izolovane zemlje eto ti jevrejska geta i naravno ausvajs, samo ne znam gde su ti rudnici gde ce da ans gurnu za eksploataciju. Dobrodosli u cetvrti rajh!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1

Стил писања је више из зезања... иначе сам прва реинкарнација на овом форуму... оригинал бре Smile
« Poslednja izmena: 17. Sep 2008, 11:17:48 od 3maj001 »
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung Galaxy IIs

Treci odnosno cetvrti rajh kako ne vidis to, imas EU granice nemacke pod hitlerom i pretenzije ka Rusiji, imas jednu valutu nemacku marku pretvorenu u evro imas jendu vojsku NATO koja je poenta kad svi udjemo u nato ja stvarno ne znam, sta??? to je samo razlog vise za okupaciju tako je i hitler razmestao trupe  pravio baze po okupiranim zemljama onda imas izolovane zemlje eto ti jevrejska geta i naravno ausvajs, samo ne znam gde su ti rudnici gde ce da ans gurnu za eksploataciju. Dobrodosli u cetvrti rajh!

Porediti EU  koju cine mnoge nacije sa trecim rajhom stvarno nema smisla. Ajde reci koga su to poslali u
EU da kopa po rudnicima, osim naravno ljudi koji su zaposleni kao rudari, kojima je to profesija ?

O euru kao valuti se informisi ovde: http://en.wikipedia.org/wiki/Euro.

Teoriju o ulasku u NATO nemoj vise pominjati jer i sam znas da za ulazak u EU nije potrebno
uci i u NATO. To je samo propaganda "tvrde" struje radikala.

Da bi smo usli u EU, moracemo da ispunimo mnoge uslove:

- nema monopola, slobodna trgovina, zastita potrosaca, funkcionalni pravni sistem

I da ta EU ne postoji zar bi ti bilo toliko lose kada bi nas pravni sistem
funkcionisao ? Ili mozda ako ne bi bilo monopolista poput ne znam Delte ili Telekoma ?

Ako imas misli kao @Gambino (pogledaj moj potpis dole), moram da te razocaram,
gradjani srbije su odavno prihvatili taj "zivotni stil".
« Poslednja izmena: 17. Sep 2008, 12:39:22 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia E

Porediti EU  koju cine mnoge nacije sa trecim rajhom stvarno nema smisla. Ajde reci koga su to poslali u
EU da kopa po rudnicima, osim naravno ljudi koji su zaposleni kao rudari, kojima je to profesija ?

O euru kao valuti se informisi ovde: http://en.wikipedia.org/wiki/Euro.

Teoriju o ulasku u NATO nemoj vise pominjati jer i sam znas da za ulazak u EU nije potrebno
uci i u NATO. To je samo propaganda "tvrde" struje radikala.

Da bi smo usli u EU, moracemo da ispunimo mnoge uslove:

- nema monopola, slobodna trgovina, zastita potrosaca, funkcionalni pravni sistem

I da ta EU ne postoji zar bi ti bilo toliko lose kada bi nas pravni sistem
funkcionisao ? Ili mozda ako ne bi bilo monopolista poput ne znam Delte ili Telekoma ?

Ako imas misli kao @Gambino (pogledaj moj potpis dole), moram da te razocaram,
gradjani srbije su odavno prihvatili taj "zivotni stil".

Vidim ja da cu morati malo da poostrim govore! Smile

Kao prvo zasto bi ziveli u bilo kakvoj uniji bilo kakvih zemalja sada se cuju odgovori mladih ljudi: odakle ste? iz EU. molim?? dosta mi je yugoslavija i ostalih kurcevih federacija i konfederacija! inicijator ideje o EU i o jedinstvenoj valuti je nemacka da ista ona nemacka koja je i organizovala treci rajh!!!

da bi smo usli u eu ne treba promeniti samo te bedne stvari koje si naveo - nema monopola, slobodna trgovina, zastita potrosaca, funkcionalni pravni sistem ! treba izmeniti citav sistem is korena a to je nemoguce bar ne za narednih 100-150 godina!

govorite o monopolu i ko ga drzi odmah sinonim miskovic, koji placa sve politicare u Srbiji a oni treba da mu oduzmu pravo nad monopolom dal si ti svestan o cemu pricas??? da politicari sami sebe skoce u stomak, pa ti si lud! jedini ljudi koji nas ne zele u EU su upravo politicari i to pozicija ne opozicija, povik ide samo na vukove dok lisice...
« Poslednja izmena: 17. Sep 2008, 12:56:43 od Dominick »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 926
Zastava Vanuatu, međ' šljivama
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia 3720c

Која то европска држава тражи гаранцију од 10.000 долара???

Размисли мало шта пишеш, прочитај шта сам ја написао па онда лупетај. Звоне њима јаја што би ти без визе да шпарташ Европом њима је доста емиграната.

Gde sam ja napisao da je evropska drzava? Poenta je da i u tu neevropsku drzavu treba viza, i da je, posle americke, najteza procedura za dobijanje njene vize. I meni zvone jaja sto njima zvone, ali me nervira taj tvoj stav: "i sad NAM je lepo jer JA mogu da idem"....
IP sačuvana
social share
Mene sve rane moga roda bole,
I moja duša s njim pati i grca.

Neću da budem Švabo, u životu i u kinu

Naše će sjene hodati po Beču, lutati po dvoru, plašeći gospodu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.