Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Down with Visa! - Skup entuzijasta 3. oktobra na Madjarskoj granici!  (Pročitano 20361 puta)
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia E
У исто време овејани криминалац бивши директор Ц-маркета Радуловић (који се налази на потерницама) без проблема живи у Шпанији и троши покраден новац.
A sta je uradio tvoj predsednik tadic i tvoj ministar policije sljivica da krimosa privedu pravdi, a?
Ja shvatam i stranacku pripadnost i sve... Ali da neko ne zeli da moze da izlazi lako iz zemlje bez cimanja po ambasadama.. To mi nije jasno..

Zaista ne vidim sta bi bilo lose u tome kada bismo mogli da putujemo "mahanjem" pasosom kroz prozor kola, a bez potrebe da se ponizavamo na svakoj carini. Ali dobro, docice valjda i taj dan uskoro..
Od polovine sledece godine ce moci lagano da se putuje, bez viza, reko je miki maus danas, ja mu nista ne verujem jer znam da nema nista od toga a ti se slobodno nadaj pa ne bi te valjda miki maus lagao, nije on takav Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
E bre Dominick..ako mogu Bugari i Rumuni, možemo i mi.

Da su prethodniji Mikiji Mausi malo više radili na modernizaciji graničnih prelaza, zakonima o azilu i novim pasošima i manje nam prodavali maglu o zajedničkoj državi sa Crnom Gorom Srbija je još pre dve tri godine mogla da reši pitanje putovanja bez viza.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51

Da su prethodniji Mikiji Mausi malo više radili na modernizaciji graničnih prelaza, zakonima o azilu i novim pasošima i manje nam prodavali maglu o zajedničkoj državi sa Crnom Gorom Srbija je još pre dve tri godine mogla da reši pitanje putovanja bez viza.

da...kriv je kostunica Smile Smile Smile Smile Smile
ti garant i na mobilnom imas njegovu sliku...koja opsednutost Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Oho. Evo ga dežurni drveni advokat Mrgec  Smile . Šta da ti radim prijatelju što sve u politici i državi posmatraš kroz prizmu opštinskog službenika.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia E

Taj miki maus je koliko dugo vec na vlasti ako nedirektno onda indirektno nema opravdanja za neuspeh i nerad Smile

bugari i rumuni hahahah jel si ti bio nekad u bugarskoj ili rumuniji leba ti?????  jebes evropu ako u nju treba da udjemo gladnog srca i prazne duse!!!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
Oho. Evo ga dežurni drveni advokat Mrgec  Smile . Šta da ti radim prijatelju što sve u politici i državi posmatraš kroz prizmu opštinskog službenika.
neko mi ovde pre neki dan rece i da sam svercer Smile Smile Smile

ali...fakat je da si opsednut kostunicom...kojom vrstom opsednutosti...to ne znam...kad se pojavi moralles trazicu od njega savet,on je strucan sto se tice tih manija Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 16. Sep 2008, 21:48:52 od mrgec »
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Dominick i Mrgec,

Hajde malo argumenti.

Srbija nije mogla da zatraži belu šengen listu sve dok je bila u zajednici sa Crnom Gorom. Nisu se znale granice, nije postojala zajednička policija, nisu postojali odgovarajući zakoni. Ko je najviše insistirao da ta nakazna država bude zajedno? Vojislav Koštunica. 

Kada je Srbija nevoljno postala nezavisna država i kada smo napokon mogli da krenemo u rešavanje svih onih pitanja od kojih zavisi ukidanje viza: pogranična policija, zakona o azilu i repatrijaciji, uvođenje integrisanog sistema za kontrolu granice premijer te države bio je opet Koštunica a ministar unutrašnjih poslova Dragan Jočić opet iz njegove stranke.

Oni su na belu šengen listu i donošenje tih zakona gledali kao na poslednju rupu na svirali. MUP godinama odugovlači sa reformama, granični prelazi se traljavo i sporo renoviraju, a ključni zakoni su stajali u fioci. I to ne samo oni koji bi rešili pitanje viza već i bezbednosti saobraćaja što je ipak bitnije od cele ove priče sa vizama.

« Poslednja izmena: 16. Sep 2008, 22:53:02 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 926
Zastava Vanuatu, međ' šljivama
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia 3720c
Много филозофираш... Ако имаш брата у фр. брат ти пошаље гарантно писмо па добијеш визу или ти пошаље паре па уплатиш аранжман као туриста и отпутујеш. Ако имаш паре а ниси запослен и ниси студент одеш код неког другара који ти овери потребне папире као да си код њега стално запослен или сам фалсификујеш ако ниси баш тотално неспособан... Начина да се добије виза без проблема свакако има једино што је на теби како ћеш то одрадити.
Пустили су без визе Румуне и Бугаре па сад чешу буљу не знају шта ће са њима колико их је пристигло у ЕУ. Много ти произвољно схваташ демократију па мислиш да буквално можеш да шеташ дупе где ти је воља и где ти се свиди ту и останеш.. Њихово двориште њихова правила, па ти то зови дискриминација или фашизам, од воље ти. По њих је то много боље него да им долазе клошари и живе од социјале на њиховој грбачи као што многи то чине. Свидело се то теби или не, тако је. Па ти сад ранац на леђа и правац граница да протестујеш, много ће да се потресу.  Smile

A ti lupaš previše.
Znam mali milion ljudi kojima ni uplaćenih 10 000 dolara kao zalog od strane rođaka da će se vratiti u Srbiju nije bilo dovoljno da im bude dozvoljen odlazak.
Jedan Austrijanac koji je držao ćerku dvadeset godina u podrumu i sa njom pravio decu je mogao kad mu se digne da ode gde god hoće, moj prijatelj koji ima 30 godina radnog staža nije mogao u prokletu Nemačku sestru da sahrani ( ali su mu zato oni sami platili kartu da dodje i isplati neke njene zaostale dugove ). I to je tebi normalno i pravedno, jer tako diktiraju njihova pravila. E pa poserem se ja na takva pravila.

Ova pomenuta akcija nije ništa drugo nego mlaćenje prazne slame. Ponavljam, pametnije bi vam bilo da odete u Guduricu kod Vršca, pomognete narodu u branju grožđa umesto da džabalebarite. Bili biste na 300m od rumunske granice ( bio sam lično pa znam ) a i ogrebali biste se za po koju flašu vrhunskog vina.

Što se tiče toga da upirem prstom u globus, ja sam do sad otišao samo jednom sa područja bivše SFRJ, ali sam prošao više zemalja i kilometara nego što ćeš ti u pet narednih pokušaja.
IP sačuvana
social share
Mene sve rane moga roda bole,
I moja duša s njim pati i grca.

Neću da budem Švabo, u životu i u kinu

Naše će sjene hodati po Beču, lutati po dvoru, plašeći gospodu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Dominick i Mrgec,

Hajde malo argumenti.

Srbija nije mogla da zatraži belu šengen listu sve dok je bila u zajednici sa Crnom Gorom. Nisu se znale granice, nije postojala zajednička policija, nisu postojali odgovarajući zakoni. Ko je najviše insistirao da ta nakazna država bude zajedno? Vojislav Koštunica. 

Kada je Srbija nevoljno postala nezavisna država i kada smo napokon mogli da krenemo u rešavanje svih onih pitanja od kojih zavisi ukidanje viza: pogranična policija, zakona o azilu i repatrijaciji, uvođenje integrisanog sistema za kontrolu granice premijer te države bio je opet Koštunica a ministar unutrašnjih poslova Dragan Jočić opet iz njegove stranke.

Oni su na belu šengen listu i donošenje tih zakona gledali kao na poslednju rupu na svirali. MUP godinama odugovlači sa reformama, granični prelazi se traljavo i sporo renoviraju, a ključni zakoni su stajali u fioci. I to ne samo oni koji bi rešili pitanje viza već i bezbednosti saobraćaja što je ipak bitnije od cele ove priče sa vizama.

OК сад да видимо како ће ови да нас експресно баце на белу листу. Сада нема Коштунице да буде прозван као кочничар. Живи били па видели... ко ће им овај пут бити крив  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 926
Zastava Vanuatu, međ' šljivama
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia 3720c
Kako ko? Pa ili mladić, ili će Šešelj opet da napravi neku diverziju.
IP sačuvana
social share
Mene sve rane moga roda bole,
I moja duša s njim pati i grca.

Neću da budem Švabo, u životu i u kinu

Naše će sjene hodati po Beču, lutati po dvoru, plašeći gospodu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.