Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Aktuelne teme: Obavestenja i novosti

Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dovidjenja moji burekovci...  (Pročitano 6885 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2771
E, pa nece se zatvoriti i zakljucati tema dok ja ne kazem sta imam i dok ne pustim koju suzu radosnicu sto si se vratio. I nije NIKADA trebalo da odes!!!! A sto se tice ovog komentara formule: "Diskriminisali ste me na osnovu površnog razmišljanja o nekim mojim komentarima, koje sam pisala iz dosade...", to mi zvuci tako poznato!!! Jer isto je meni bila napisala jednom da je iz dosade pisala svoje glupe komentare ona banovana clanica pod nickom Energy. Pa, posto je stil pisanja isti, a svi smo pretpostavljali o kome je tu rec, mislim da sada imamo i opipljiv dokaz o kome je zaista rec! Dakle, formulo, ili si ti zaista veoma glupa osoba, ili si zaboravna, ili si luda.

@SF
Ocekujem od tebe konacno odlucnu i pravednu akciju bude li se nastavila ova kretenizacija foruma u koji si ulozio vise od polovine svog sadasnjeg zivota, u koji ulazu mladi i pametni ljudi poput Filipa i u koji ulazu prosecni ljudi poput mene.
IP sačuvana
social share
Nije bitno sta imas, bitno je koliko dajes.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2771
Citat: D=r²(1+a²)-n²
Ovaj kreten Filip i dalje provocira i svi koji su me ovde izvredljali, vredjaju sebe na taj način !!!

Ako ikada budes imala hrabrosti da sretnes Filipa, brzo ces i sama uociti da ni po cemu ne mozes da se meris sa njim.

Kao sto pametno rece draga Estella, ti si jedna bezlicna formula od koje nema bas nikakve koristi. Moja je samo iskrena nada da ce ova kretenizacija foruma uskoro doci svom trajnom kraju.
IP sačuvana
social share
Nije bitno sta imas, bitno je koliko dajes.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2355
@Sasha1

Meni Filip nije ni do kolena.

Što se tiče ovog virtuelnog druženja i foruma neće doći kraj njegove kretenizacije, dokle god postoji ulizica Sasha1, koji je veliki idiot, skot, debil, kreten, budala i sve najgore na ovom svetu...

Ne nazivaj me bezličnom forumulom, jer na internetu svako ima pravo da bude anoniman ili da se predstavi kako hoće !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

What doesn't kill you will make you stronger

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 4499
Zastava Beograd
Ja bi zamolila SF-a ako ikako moze da usledi BAN doticnoj iluziji,presla je meru nad merama!!!!!!!! Smile
Izvredjala je sve na forumu Smile
Trebalo je da se stidi i da posle jednog bana postane bolja osoba ,naprotiv ona je sve gora...nemam vise sta da kazes o njoj ,od mene dosta ....nije zasluzila da se pominje vise a ni manje Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6095
mob
Apple iPhone
Nije izvredjala mene! Nema za sta, valjda...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 4499
Zastava Beograd
@Eniak, da li si ti taj koji se zalaze za nju?

Tebe nije imala zasto da uvredi -sta si hteo da kazes time,da nas jeste????
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3592
@Formula

Nemas osnove da vredjas mene,a pogotovo Sasu i SF-a!
To sto si rekla da ti nisam ni do kolena-neka!Ja sebe nikad nisam smatrao uzvisenim i pametnijim od drugih.A ti izgleda nastavljas da izigravas imaginarnog Forumskog naucnika koji se u sve zivo razume!
Na tvoj komentar da samo Sasa i ja Ivanove ulizice... To nije tacno!Ako tako sudis drugima-onda svaka cast!Nas dvojica nismo ulizice niti su svi clanovi ulizice!Mi smo slozni jer je BUREK jedna velika porodica u kojoj su svi clanovi u dobrim odnosima.
Ako ti smeta jedan clan,onda ti smeta ceo Burek!Ne znam zasto nas maltretiras svojim komentarima.Vredjajuci jednog clana,vredjas ceo Forum I TO DA TI BUDE JASNO!!!
Ovde nije mesto onima koji omalovazavaju okolinu!Da si krenula normalnim komentarima,clanovi bi te gledali u grugacijem svetlu.Ovako nema vajde od tebe!
@Svi ostali
Ne dajte da vas provociraju raznorazni zlojebi!U borbi cemo biti svi zajedno i istrajacemo u njoj!

Estella,
Eniac je bio pametan pa se nije mesao i prepirao sa Formulom.Eto nemas sta da se brines Smiley

Pozdrav Burekovci  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2180
Citat: Estella
@Eniak, da li si ti taj koji se zalaze za nju?

Tebe nije imala zasto da uvredi -sta si hteo da kazes time,da nas jeste????

sumnjam da je hteo da uvredi bilo koga,nigde nije rekao da formula ima osnovu za vredjanje bilo kog clana...

BTW,filipe,izraz zlojeb je do sada jedna od najsmesnijih reci koje sam cuo ovo moram zapamtiti  
IP sačuvana
social share

Nisam vegeterijanac zato sto volim zivotinje vec zato sto mrzim biljke
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3592
Upamti-ZLOJEB (by Djordje Balasevic)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 4499
Zastava Beograd
Smiley pustite vi mene ja malo vise citam "izmedju redova",,momci ,nadam se da ste u pravu... Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: zlojeb
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.041 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.