Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dostizni ciljevi  (Pročitano 975 puta)
25. Sep 2005, 11:30:34
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Dostizni ciljevi

Suočite se s činjenicom da ne postoje srećni i nesrećni dani. Vaš odnos prema događajima daje karakter vašim danima. To zavisi od umeća življenja. Ako želite da budete u plus fazi, da se s osmehom sećate prethodnog dana, dovoljno je samo da za to pripremite svoje psihičke i fizičke snage.

Ukoliko ste realni, neće vam se dogoditi razočaranje - i to je već sjajna stvar! Razmišljajte pozitivno u toj realnosti, jer se često dešava da u sebi fiksiramo jednu određenu stvar zbog koje nismo u stanju da sagledamo druge mogućnosti. Ako svemu tome uspete da dodate i nešto spontanosti - super! Spontanost je preduslov za lak i prijatan dan. Ako nju budete imali, niko neće uspeti da vam pokvari raspoloženje. Da biste se uvek osećali dobro, postavljajte sebi dostižne ciljeve, u suprotnom, čak i ako postignete mnogo, ali manje od planiranog, rizikujete da padnete u depresiju.

Kada na kraju dana sumirate rezultate i osetite zadovoljstvo, pružite neku nagradu svom telu i psihi. San deluje kao najbolje rešenje. Sutra krenite u novi lov na dane, i uživajte u njima koliko god možete! Pri buđenju se uvek setite prijatnih i lepih stvari iz prethodnog dana pošto je to najbolji način da u nove pobede krenete rasterećeni. Naravno, svi smo različiti. Neko je lud za klasičnom muzikom, a neko za ekstremnim sportovima. Ipak, svi imamo nešto zajedničko, a to je da se na ovaj ili onaj način oslobađamo stresnih situacija, ili da iz njih izlazimo što manje oštećeni.

Koji god način da vam odgovara - dobar je. U svetu kopija budite original.

Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
Anea, nemaš pojma koliko mi je (upravo) pomogao ovaj tekst.  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

par godina za nas

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 607
Zastava Kosovo
Stres je reagovanje na abnormalnu situaciju pa vam zato predlazem da se posle toga lepo priblizite svom akvarijumu ribica ako ga imate i opustite sve dok se ne smirite. [smilie=f.gif]
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
mob
Apple 15
@Maki

sluzimo narodu Smile

@pandza

ili zgrabite neku macku.. one su takav upijac stresa...   Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

par godina za nas

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 607
Zastava Kosovo
Hvala ali macka mi nikad ne dodje pri ruci kada sam pod sresom,trebalo bi da ih jurim po ulici,u svakom slucaj probacu i to ako ih uhvatim. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
mob
Apple 15
Smile

Imam slican problem.. sa mackama ..mislim.. beze od mene.. mozda zato sto im se unesem u facu i dreknem "Gde si maaaaco!"
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2
Zastava Nis
Slazem se sa svime sto su rekli na Krstarici, ali ipak mislim da neje uvek tako jednostavno zadobiti i odrzati dobro raspolozenje. Nekad jednostavno treba "iziveti" te tamnije trenutke i dane...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: dino bucati

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.