Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "DOSIJE LJUBIŠA DIKOVIĆ" Nastavlja se suđenje Nataši Kandić  (Pročitano 15696 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 54.0.2840.59
Pricas kao da znas dosta toga o njegovom vojnom umecu i vojnim poduhvatima. Mozes li da navedes sta znas i sta te je navelo na misljenje da on nije dovoljno dobar ili da posumnjas u njegovu cast?

Informacije koje ja imam govore da je covek za vreme rata bio pravican i pravi vojnik. Da mu je cast i dan danas izrazito bitna i da nije podguzna muva. Naravno komentari na b92 kojima ocigledno i ti pripadas ce uvek i o svemu da pricaju negativno, ali to je ocigledno drugi problem.  Smile

PS: Cinjenice koje su javno dostupne je da je dobio sudjenje protiv Natase Kandic za povredu casti i da nije optuzen za bilo kakve ratne zlocine.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
ma nema on pojma..i nije ni cuo za dikovica dok kandicka nije pocela da jede govna...
lik kuca instiktivno....
takvi bolidi...ni ne razmisljaju sta pisu ili govore..

imaju kao bazu...neku informaciju..ko zna kakvog porijekla...i na osnovu toga..zacrtaju neki svoj pravac....
i drze se toga u svakom slucaju...
i bez  miligrama mozga.....izbacuju slova iz tastature  ili rijeci iz usta...

kod takvih mentola...to je nesto kao refleks....

mogao je on tako isto  da pljuje sve i siptarsko..ili hrvatsko,..muslimansko...
da mu se mozak tako namjestio u trenu kad je dosao ovdje....  Smile

to sto on pise...to je  trala la la i na na na  Smile
i nema on tri ciste ni sta pise ...ni o cemu pise.... a najmanje zna zbog cega to pise... Smile

Citat
herojski i casno su krali frizidere ko i u bosni

frizidere su krali i u bosni i na kosovu ljudi koji su ostali bez domova i bez igdje icega....
i nisu ih krali ...nego uzimali....bilo im je odobreno ...
a to isto su radili i muslimani u bosni i sipci na kosovu ....

i naravno lesinari....
a takvu smecad ne mozes da poredis ni sa jednim regularnim vojnim licem...a kamoli sa generalom....

sinko moj ..srpski vonik i srpski policajac  je trebao i te kako dobro da objasni..otkud kod njega tudja i  civilna imovina...  Smile
i morao je da objasni zasto je kod njega...nadjeno... bilo sta.... sto  nije vojna potrepstina...  Smile

dikovic da je vidio bilo kojeg vojnika da nosi frizider -objesio bi ga zajedno sa tim friziderom  Smile
i u ono vrijeme a i dan danas  Smile

covjek govori o generalima... kao o nekim ulicnim fukarama.... Smile
sta ces ti objasniti takvom magarcu  Smile

Smile
« Poslednja izmena: 15. Okt 2016, 08:17:22 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 49.0
Citat
da je covek za vreme rata bio pravican i pravi vojnik. Da mu je cast i dan danas izrazito bitna

Kaпираш да ово причаш несуђеном члану жена у црном коме је ''частан српски војник'' априори незамисливо... Поданичком менталитету причаш о части, џаба кречиш  Smile
« Poslednja izmena: 15. Okt 2016, 08:19:13 od 3maj001 »
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 54.0.2840.59
Pa sta znam, covek se bavi istorijom, mislim da pre malo troluje pre nego sto ima tako cudne stavove.  Smile

Nije ni bitno, to je ujak od jednog od boljih drugova, otac do coveka sa kojim sam odrastao. Normalno da cu da ga branim  Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
jadna je ta istorija....koju on propovjeda... a koja se temelji na optuzbama natase kandic....  Smile

jbt ta kucka je optuzila pola generallstaba i citav oficirski kor vojske srbije...za neke  zlocine.. Smile
maltene ...kod nje je vise  optuzenih za zlocine... nego sto je zrtava bilo u citavom ratu  Smile

i to neka vojna lica je optuzila da su posredno(direktnim naredjenjem) ucestvovali u zlocinima....
iako mnogi  od njih nisu ni nogom krocili u ratnu zonu.... Smile

ali dobra je stvar sto postoje takve kucke....
da se radi o nekim malo ozbiljnijim osobama...koje bi obavljale njen prljavi posao...
dosta naroda bi i povjerovalo u dosta tih pizdarija....

mada je i kucka zatrovala dobar dio mladezi...

« Poslednja izmena: 15. Okt 2016, 09:32:36 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
mob
LG Frizider
Ma de zatrovala, danasnji klinci jos ludji po nacionalnim pitanjima....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.143
Pricas kao da znas dosta toga o njegovom vojnom umecu i vojnim poduhvatima. Mozes li da navedes sta znas i sta te je navelo na misljenje da on nije dovoljno dobar ili da posumnjas u njegovu cast?

Informacije koje ja imam govore da je covek za vreme rata bio pravican i pravi vojnik. Da mu je cast i dan danas izrazito bitna i da nije podguzna muva. Naravno komentari na b92 kojima ocigledno i ti pripadas ce uvek i o svemu da pricaju negativno, ali to je ocigledno drugi problem.  Smile

PS: Cinjenice koje su javno dostupne je da je dobio sudjenje protiv Natase Kandic za povredu casti i da nije optuzen za bilo kakve ratne zlocine.
svaka cast tebi al ja nemam razloga da ga smatram ni casnim ni necasnim. to sam hteo reci u prethodnoj poruci.

bio je vojni zapovednik u vrlo nakaradnom ratu. to znam.

Citat
da je covek za vreme rata bio pravican i pravi vojnik. Da mu je cast i dan danas izrazito bitna

Kaпираш да ово причаш несуђеном члану жена у црном коме је ''частан српски војник'' априори незамисливо... Поданичком менталитету причаш о части, џаба кречиш  Smile
ne poznajemo se....
i ne znam otkud ti ideja da imam takav stav prema sintagmi koju si naveo, niti to o podanickom mentalitetu.
jedno je drzati do sebe, a drugo biti budala koja samo zna da se inati i dobije batine
« Poslednja izmena: 15. Okt 2016, 17:08:00 od dabisha »
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 53.0.2785.143
Pazi Dabisha, ti si optuzio coveka da je kriv za mnogo sto sta sto nema veze sa mozgom.  Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.143
a ako je stotine hiljada albanaca proterano sa kosova?
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 53.0.2785.143
Pricamo o Ljubisi Dikovicu. Procitaj malo sta si napisao jebiga, nemoj da seres na usta  Smile

Imas jednog Generala srpske vojske, koji nema mrlju u karijeri i koji je poznat po tome sto je ekstremno iskljuciv sto se tice vojnicke casti. Mislim da bi on licno ubio nekoga ko bi na njegove oci ukrao nesto iz privatne kuce nekog civila.
Ovo je poslednji post da razmenjujem sa tobom na forumu, postao si mnogo cudan cak i za moj ukus Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.