Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 16:10:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Domaci reperi - lose kopije Amerikanaca  (Pročitano 54268 puta)
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
SonyEricsson K800i
ako ti bc poznajesh po pijanom rechniku , nevaspitanju i mlacenju rukama onda nis kadar da dash mishljenje o tome da li je neko dobar da bude muzichar ...
ako na to dodash i tvoju elementarnu pismenost ...
Covek ih video na TV i sada misli da je strucnjak za rap...
A jos pritom i misli da kako sviras gitaru i bubnjeve odrecuje kakav si raper...
Citat: sdgjhd link=topic=165691. msg5165307#msg5165307 date=1207301364
A ti Bad Copy.  .  .   muzičari moj do mojega.   Pola mog razreda iz srednje je bolje sviralo gitaru i bubnjeve od ta dva papka, a ovamo se prodaju za neke face.   Kućno nevaspitanje, pijačni rečnik i mlaćenje rukama nije dovoljno da se bude dobar reper/muzičar. 
Žešći su šabani slažem se.
Evo ga jos jedan...
ja mislim da rep muzika ne pusta muzicaru veliku slobodu, opsirnost il sta vec, tako da 99% rep pjesama po meni su iste, i americke i nase i njemacke i kineske...
Ne pusta muzicaru slobodu???
Rap je muzika gde je sve dozvoljeno...
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

I'am the man who walks alone...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 612
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8

ja mislim da rep muzika ne pusta muzicaru veliku slobodu, opsirnost il sta vec, tako da 99% rep pjesama po meni su iste, i americke i nase i njemacke i kineske...
Ne pusta muzicaru slobodu???
Rap je muzika gde je sve dozvoljeno...

nisi ti mene razumio, ja rep vidim kao   ?muziku?   u kojoj taj reper klepa stihove, sad ti meni reci da ima raznovrsnosti u repu, znaci da barem   ?pjevaju? (tj. oni repaju)  u razlicitim tonovima pa ono, ajd, al kad on lema stihove u istom tonalitetu, ti ako vidis slobodu muzicara u tome sto on moze da  ?pjeva? tj. prica sta oce onda mi muziku ne gledamo sa istog stajalista...
mada volim poslusat ponekad, ima veoma zanimljivih tekstova...

moje misljenje, nemojte me pojest odma molim vas...
IP sačuvana
social share
uklonise mi potpis, kazu predug Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zemljo slavnih vitezova, Lazara i Milosa

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 229
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N73

Hahahahaha!!! Jesi normalan ti covece? Pa rep je jedina vrsta muzike u kojoj imas potpunu slobodu... E sad sto ti nemas pojma o hip hopu i cuo si samo za 50 cent-a (verovatno, izvini ako gresim) to je druga stvar...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

I'am the man who walks alone...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 612
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8

Hahahahaha!!! Jesi normalan ti covece? Pa rep je jedina vrsta muzike u kojoj imas potpunu slobodu... E sad sto ti nemas pojma o hip hopu i cuo si samo za 50 cent-a (verovatno, izvini ako gresim) to je druga stvar...

cuo sam i za eminema Smile
znam ja dosta o repu, samo ti ne znas sta ja mislim o njemu zato sto nisi procitao post iznad, nisi me ni ti razumio... previse jednostavno gledas muziku da bi shvatioo zasto ne volim rep...
« Poslednja izmena: 04. Apr 2008, 14:48:37 od socijalizam »
IP sačuvana
social share
uklonise mi potpis, kazu predug Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 229
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N73

cuo sam i za eminema Smile
znam ja dosta o repu, samo ti ne znas sta ja mislim o njemu zato sto nisi procitao post iznad, nisi me ni ti razumio... previse jednostavno gledas muziku da bi shvatioo zasto ne volim rep...

Hahahaha! Ja jednostavno gledam muziku? Zalim te...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
Ajde malo Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2179
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
Pevati na bit , to je vec rnb ...
rep ima ogromnu slobodu ... uz normalno neka ogranichenja ... ne mozesh ti da vrishtish uz bit , ili da repujesh na neku ziku bez puno kikova , snerova.... to nije rep , vec jebem li ga shta ...
glavna stvar u repu je tekst ... tu o slobodi nema shta da pricham ... od gengsta fazona , do klubskog , od socijalnog , do emo ... betl i na kraju storytelling koji apsolutno nema nikakvog ogranichenja...
uz tekst ide flow... ako flow nije element repa koji je raznovrstan onda do mojega... svaki reper ima svoj karakteristichan flow .. uporedite , evo sa nashe scene , flopa , kajbla , kranga , chela , djusa  , relju , rolexa , denira ... ako ne provalish razliku u flow-u onda...
i na kraju krajeva bit ... od sporog , ka brzom , od puno snerova do puno kikova , od south side , east coast , west coast... elektronski uradjenih , semplovanih , sviranih , chours ... beat box.... neam pojma ni ja shta vec ima...

razlika u stavovima , underground - mainstream ...

bem ga... ako ovo nije dovoljno da se zakljuchi kolko je rep raznovrstan i koliku slobodu ima onda....
« Poslednja izmena: 04. Apr 2008, 20:12:22 od Nazzy90 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

somewhere I belong...i guess...:)

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 718
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 6270
Ma bre owi nasi reperi nisu ni do koljena amerikancima,ali ne mislim na 50 centa i eminema,nego starijeg i prawog hip-hop-a.Mozda idemo u tom prawcu da imamo dobru rep muziku,ali nam jos dosta fali do toga...ima tu i tamo dobrih rima i stihowa ali nije to to jos uwijek...i da,rep je jedan od najboljih muzickih prawaca i respect swim reperima...
IP sačuvana
social share
-gdje bi nam bio kraj da nije tako blizu?!
-zeli samo ono sto od tebe zawisi
-mnogi ljudi nisu dostojni dana pa on ipak swice
-u swakoj ljubawi postoji onaj koji ljubi i onaj koji okrece obraz
-bog nam je dao jedan jezik a dwa uweta da bismo manje pricali a wise slusali...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 229
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N73
Ma bre owi nasi reperi nisu ni do koljena amerikancima,ali ne mislim na 50 centa i eminema,nego starijeg i prawog hip-hop-a.Mozda idemo u tom prawcu da imamo dobru rep muziku,ali nam jos dosta fali do toga...ima tu i tamo dobrih rima i stihowa ali nije to to jos uwijek...i da,rep je jedan od najboljih muzickih prawaca i respect swim reperima...

Vec si pokazala da se ne razumes u rep. Kako mozes stavljati u isti kos Eminema i 50 Centa? 50 nema blage veze o repu, a eminem je jedan od najboljih liricara, kralj multija...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

somewhere I belong...i guess...:)

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 718
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 6270
a sigurno ga necu stavljat u isti kos sa 2pacom!eminem ima par odlicnih pjesma,ostalo su njesra totalno......wjerowatno jer je wecinu snimio uprawo sa 50-ijem i ostalom kompanijom slicnom njemu...
IP sačuvana
social share
-gdje bi nam bio kraj da nije tako blizu?!
-zeli samo ono sto od tebe zawisi
-mnogi ljudi nisu dostojni dana pa on ipak swice
-u swakoj ljubawi postoji onaj koji ljubi i onaj koji okrece obraz
-bog nam je dao jedan jezik a dwa uweta da bismo manje pricali a wise slusali...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 16:10:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.