Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 01:09:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Domaci reperi - lose kopije Amerikanaca  (Pročitano 54487 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2179
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
lele koj si lik stefane ... pa a razumes ti rec koji izgovore ti poljaci , rusi , ukrajinci ??? to bi bilo kao , e , kaze nazzy francuski rep je ok , sve se rimuje ali mogu da pricaju da oblaci palacinke umesto carapa a on ne razume....  I tebi je p-diddy neki reper ???? jbt ako je on napiso 3 pesme evo gde sam... bre on plati nekom undergrounderu da mu napise neki usrani tekst u kom kenja da ima repa.. a i ja rul.. kad uzme mikrofon se\mesan je .. veci majk nego on.... komercijale do bola.... poslusaj malo Myg-a , cynica , public enemy.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
Citat
Koji smo mi retardi kopiramo amerikance kada Poljska,Rusija,Ukrajina...Imaju mnogo jake repere(Primer polska grupa WWO).Ne kazem da Americki rep ne valja imaju oni stvarno dobre repere ali samo u New York-u(Ja Rule,P.Diddy,Jay-Z.Jadakiss...)
Nema sumnje da su Ruski reperi bolji od nasih, ali siguran sam da ih i oni kopiraju.
Naprimer ni jedan nas reper nije uspeo da napravi neku stvar sa poznatim kolegom preko bare ili bar iz Francuske ili Nemacke.
A ruski reper Niko je uspeo da ostvari saradnju sa Cappadonnom, covekom koji je deseti oficijalni clan wu-tanga i koga kopira Tony Yayo, bar mene potseca na njega.
http://www.youtube.com/watch?v=MTt7BNekURg

A sto se tice ja rule/puff daddy ekipe, nemam komentar  Smile
Mada nisu to jedini reperi kojima se sve iznosi na tacnu i fat joe ne pise rime.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
SonyEricsson K800i
Malo ih kopiraju ali su razvili ne sto sto nije razvijeno u Americi -politicki rap!
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Always look on the bright side of life!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 248
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3510i
Tachno je da nashi reperi kopiraju americhke - pa shta se ochekivali!? Nismo mi izmislili rep!!! I svuda i u svakoj vrsti muzike, postoji plagijat (to je kaznjivo zakonom) i pozajmica,"inspiracija" ili kako to vi kazete KRADjA. Shta god bilo ko da izrepuje, "moze se naci negde nesto priblizno slicno, skoro isto, da lici na tako nesto i da je to vec negde bilo"... Svaka recenica se dnevno mnogo puta ponovi, pa nije ukradena ni od koga (ako ne rachunash ono "Na pochetku beshe rech" - u tom sluchaju kopirash Boga, a to nije nimalo dobro...)
Postoje mnoge pesme o istinitom i tragichnom nashem zivotu, nebitno ko ih pishe i ko ih peva, koje oslikavaju nas i nashu sadashnjicu. I u tome je poenta. I tachka.
A inache, posebna tema je Marchello koji studira svetsku knjizevnost i dechko je iz Paracina dospeo svuda. A koliko je vas zavrshilo svetsku knjizevnost?
IP sačuvana
social share
Ljubav je zakon - ljubav ispod volje!
Čini ono što hoćeš i to neka ti bude jedini zakon!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 84
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Samsung J-770
nema rep-a u srbiji,tacnije na balkanu
Smile mudro zboris.
IP sačuvana
social share

..I tell 'em', shit, there's a thin line between anger and hunger my man.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
Citat
Malo ih kopiraju ali su razvili ne sto sto nije razvijeno u Americi -politicki rap!
Crnci se odavno bave politickim repom, pocev od P.E. do Dead Preza i Imortal T.
Politicki rep kako ti kazes, u Americi je politicki nekorektan, jer kritikuje lazni dvopartijski sitem i zato je na margini, ali zato se podrzavaju gangsta reperi koji pevaju o razvratu, oruzju i kriminalu.

Dajte leba i igara, nista novo ... jeftina zabava.

Citat
A inache, posebna tema je Marchello koji studira svetsku knjizevnost i dechko je iz Paracina dospeo svuda. A koliko je vas zavrshilo svetsku knjizevnost?
Aj ne seri.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
Motorola MPx220
čini mi se da bi Gambino trebao da otvori poseban topic : Sve što vas zanima o repu - odgovara Gambino   Smile

nego, kad si se već dotakao Immortal Technique - upravo mi se u plejeru vrti Dance With The Devil - fenomenalan storytelling, možda čak i najbolji koji sam do sada čuo...
IP sačuvana
social share
Where do we go? What do we say? What do we do?
Nowhere to turn, nowhere to run and there's nothin new
Where do we go for inspiration?
It's like pain is our only inspiration...

...life is a beatiful struggle...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2600
Zastava Pandemonium
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Samsung Galaxy S+
Nas shatro najbolji rap sastav BG sindikat je najveca kopija...Te matre moze da prodaje klincima koji neznaju puno rap stvari.Inace najveci hit sa novog albuma "Ja u zivotu imam sve" je odradjena matra od pesme
"2pac Crooked Nigga Too  2Bad (Remix)" itd...
Onda da krenemo od bivseg shorty-evog hita "Digni glavu gore (feat vip) odradjena matra od "2pac - Preview"
itd...
Jeftini smo za medalju...  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Always look on the bright side of life!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 248
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3510i
Shta je bilo, Gambino, nashao si se uvredjenim? Ja ozbiljno pitam, a ti si stvarno pozer i ubac, ako nemash nishta pametno da odgovorish osim "aj ne seri"...

Smile za proofa
IP sačuvana
social share
Ljubav je zakon - ljubav ispod volje!
Čini ono što hoćeš i to neka ti bude jedini zakon!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6483
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
HTC HD2
pa nije los rep, bs je zakon  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 01:09:19
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.