Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dolazak BH navijaca na tekmu SCG-BiH?  (Pročitano 19900 puta)
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Ne čini nikom ono što nebi volio da tebi čine

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 225
mob
Ericsson K-700
her Administrator pročitaj malo moj prvi komentar i naći ćeš odgovor, obzirom da kako sam već jednom rekao tebi treba malo više vremena da skontaš šta je pisac htjeo da kaže pa se ti onako ufurano glavom bez obzira bacaš na svoje ideje i razmišljanja i obmanjuješ druge ljude dezinformacijama.

da ponovim još jednom da ne zaboraviš...znači moj prvi komentar pročitaj str 7.
IP sačuvana
social share
S a r a j e v o je opstalo
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Mislim da dzabe padamo u vatru i potezemo teske reci. Bilo je sr*nja, zavrsilo se kako se zavrsilo, niti su srpski navijaci bili cvecke niti bosanski. Povredjenih je bilo na obe strane, gomila pocupanih stolica i to je to. Nije smak sveta, policija je bila poprilicno profi, na terenu solidna partija, niste bas mogli da ocekujete pobedu, zar ne?

Ja sam mislio da ce gore da bude, da budem iskren.

Samo ne znam zasto si toliko besan?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Procitao sam ja sve sto si ti rekao, i jos tad sam te pitao kakva nekorektnost na sta ti nisi odgovorio.
Tvoj prvi komentar je stana 6.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
mob
BlackBerry bold 9000
Pa nisu džabe u ex-yu vicevi o Muji ii Hasi bili najpopularnijii. Ovaj čovek se stvarno zabavlja. Za nas je ova tekma Ad acta.
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 225
mob
Ericsson K-700
Ma vidi ko je došo treći brat, to i ti hoćeš da nešto kažeš? Neka reci ti njima da su srbi bili sami njih samo oko 70.000 a bosanac vise od 850 . Pa smo minjih razbili jer su oni pi.ke. hehehehehhehehe

Ma nema Vas nigdje.

Eto na šta se vi furate da ste jaki ko i u Bosnu kada ste dosli '92. A kada bi željin stadion znao pričati koliko je Vaših navihjača u pancirima ostalo na ogradi '94 onda bi šutjeli. P aste pobjegli u svoju Srbiju da bih dočekali 850 navijača iz Bosne i bukvalno ih pretukli. Jaki ste pravooooooooooo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Marakana prima 55 000. Bilo je oko 50 000.
Ko je to pretucen? 17 navijaca je ukupno povredjeno. To je smesno. Jedan je izgubio prst od petarde, jedan je posecen po glavi stolicom i sta sad?
Jesu dosli da prave sranje, vredjaju i lome stolice? Jesu.
Jesu trazili batine? Jesu. Jesu dobili batine? Jesu.
Ko hoce da ide da se kurci, ne bi trebalo da se zali za batine koje je dobio.
Niko nije na njih isao da ih bije, da je tako bilo mislis li da bi se na tim ciframa zavrsilo?
Za lomljenje stolica je mnogo vise ljudi dobijalo batine i na domacim utakmicama...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
@emisamko El je tebi tata onaj lepotan sa slike od pre nekoliko stranica? Znao sam! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 225
mob
Ericsson K-700
Za tvoju informaciju mozda je tvoj tata ovaj sada što ti piše!
A što se tiče oped se vraćam na utakmicu svaka čast na igri igračima SCG. Ljudi znaju igrati.
A za navijače sam rekao, pa da nebi više davao komentare lijep pozdrav i Vidimo se ................
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
mob
BlackBerry bold 9000
Ne brate moj dragi. Hoću samo da te podržim i da ti kažem da si za sve sto posto u pravu i da te ovi prevaranti samo zajebavaju i da te ne shvataju ozbiljno. Sve što si napisao je apsolutna istina i da ovde u Srbiji žive sve sami smradovi i pičke. Eto toliko! Sada na spavanje i nemoj da se sekiraš ljubi te brat sve si ih iskarao. Znam da ti nije dobro i menjaj travu obavezno! Ova koju koristiš te je odvalila opasno! Pre spavanja operi zubiće a pre toga šolju mlekca da se bolje nuna! Ajd boske sada uzdravlje! Evo sada cirkamo pivo i slavimo pobedu u derbiju i mislimo na to kako ti je teško! Pozdrav od ULTRAS-a!
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 225
mob
Ericsson K-700
Nisam vidio tvoj komentar Administratore, izvini........

Pa evo i tebi da kažem:
Stolice su se lomile onda kada je prvi leptir nož pogodio momka koji je misleći da je kamen ga uhvatio,pa kada su ostali vidjeli da braća i noževe ima radi samoodbrane je počela kidati stolice. Da su nedaj bože i oni ponijeli noževe ko zna šta bi bilo. Ali poenta u svemu je ta da nije dobro ono što se desilo pa makar i meksikanci da su igrali da nijemcima. Ipak sam sa porodicom kući komentarisao na himnu SCG, dok je bivša Yuga bila i živilo se.
Ovo su kako sam ti već prije rekao sve grupe ljudi uradile.
Zato mi nije drago što i dalje podržavate ljudsku mržnju, pogotovo komšija, dok vam se Kinezi  i ameri šetkaju po gradu kao i u Bosni i njima vjerujete....
Mislim da si skontao šta želim reći................
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.