Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Doktori pustili ženu da umre jer im je zabranila da je spasu  (Pročitano 9189 puta)
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50169
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Samsung Galaxy S24
@Magic Master

Imas premalo godina i premalo zivotnog iskustva da bi izgovarao velike misli. Vidimo se za 10-15 godina.

Класика...  Smile Ако останеш без коментара онда кажеш како имам премало година... Знаш ли ишта боље ?  Smile

Наравно, није ми пало напамет да би вријеђала дискутанта, то ти је ужа специјалност...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 0.3.154.9
mob
Nokia 
Citat
Milionske parnice na zapadu usled greski lekara ili rupa u zakonu dovele su do toga da lekar prvo stane i dooobro razmisli, sta bi moglo da mu se dogodi nakon sto bi ucinio nesto protiv volje bolesnika ..
У будућности ће вероватно бити да се од пацијента тражи да потпише да нико неће тужити лекара или болницу и да нико ове часне људе неће развлачити по полуписменим новинама од стране необразованих      новинарчића одгајаних на ''величини груди неке певаљке''.Кад смо већ код закона!
Али тако је то са трулим западом!Много се размишља о смрти ,а мало о животу!Као да је смрт нешто што седешава први пут?Да живимо хиљаде година прошле би као једна!
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 396
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Hmmm , dize se medijska prasina . Vlastodrscima i medijima nije dosta sto kontrolisu zivot coveka , pa hoce i smrt .
Ako je neko odlucio da sebi okonca zivot na ovaj ili onaj naci to je njegova licna stvar , sto se mene tice i da se na kolac nasadila - njen zivot njena stvar . Niko nema prava da joj sudi za to i da moralise .

У будућности ће вероватно бити да се од пацијента тражи да потпише да нико неће тужити лекара

U svakoj zemlji bi ovakva odredba ugovora bila nistava .
Kamo srece da im i u Srbiji idu kuce na dobosh kad upropaste nekom zivot usled neznanja i nemara , a ne ovako dodjes na amputaciju , a oni ti otfikare pogresnu nogu  Smiley 1
IP sačuvana
social share
Predsedniče Obama, okreni se ka nama.                    Mi smo se kuražili, sami k***c tražili.
Pogledaj nas, garavi, mi smo dobre naravi.                 Molimo te, leba ti, nemoj nas i ti j****i.  
Nas su Srbe jebali i kad nisu trebali.                           Vi ste, crnci, kurati, nećemo izdržati!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
mob
HTC One
Ili ti odrade amputaciju a ispostavi se da uzasni podliv nije bio podliv vec farmerke pustile boju  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Nema tu nista smesno .. stotine ljudi godisnje zrtva su lekarskih greski u Srbiji,a usled, zakonu, nepoznatog termina "lekarska greska" ti ljudi osudjeni su na desetine godina provlacenja po sudovima, da bi ih ko zna koja susa demantovala i pokusavala da ih ponizi i/ili napravi ludima .. na kraju posle 20 godina sudjenja dobiju neku bednu odstetu sa kojom pokriju pedesetinu troskova oporavka nakon njihovih gresaka. To je izuzetno sramotno za ovu zemlju i njen pravosudni sistem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17676
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Naravno da nije smeshno, ne sme da dodje do lekrske greshke...no, nazhalost dodje...a, ko ce imati snage da sa njima izadjene kraj...ja nisam imala, i povukla sam se...

Savka chast lekarima koji savesno rade svoj posao, ali ima i onih..koje ja nazivam 'trgovcima'...

A, kad kazhu doshli ste u 5.do 12.....a, ja dolazim vec godinama...tachnije vodim svoje dete..., i onda kad je 5. do 12. e, tad  taj nije trgovac, jer pred sobom ima devojku od 19. godina.

A, oni pre njega.... Smile

Ne znam kako ce, ida l ce se nekad u zdrastvu srediti sve to, i dal ce nekad neki 'lekar' odgovarati unishteni zhivot...ja ne verujem.

A, potpis vec neki postoji, ja ne znam dal znate...pred operaciju se potpisuje...da lekar ne snosi odgovornost u sluchaju komplikacija pri anesteziji...mozhda nisam lepo rekla, ali upitnik pacijent popunjava, i to sa potpisom....

Znaci, ogradili su se....ne pricham na pamet...nazhalost nashu Smile

« Poslednja izmena: 07. Okt 2009, 00:36:54 od _enigma_ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
dovoljno je samo da im se oduzme dozvola za rad, ne mora nikakva odsteta da se isplacuje, to je dovoljno .. da do kraja zivota rade molerske ili stolarske radove .. samo da pod nozem zivo meso vise nikad nemaju priliku da vide.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
mob
HTC One
Nista i nije smesno, ali humor ima razne podvrste a crni humor je jedan od njih. Nisam ja kriv sto volim crnjake i sto sam napisao deo vica koji se bavi tematikom.

Eto, ako se svi sad uozbiljino i nikada se ne nasmejemo ni na jednu "neprihvatljivu" temu i to znaci da gresaka vise nece biti, prekidam sa praktikovanjem humora uopste.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
nije to tebi bilo, to je samo apropo sale, ali ne kao odgovor, nego konstatacija itd ..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 396
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
dovoljno je samo da im se oduzme dozvola za rad, ne mora nikakva odsteta da se isplacuje

Ostecenom mora da se isplati steta i to za :

- Stvarnu stetu ( sve dodatne troskove koje ima usled njihove greske )

- Izgubljenu dobit ( Ono sto bi na primer zaradio radeci svoj posao da ga nisu osakatil toko mradnog veka ili tokom   
  perioda za koji je onesposobljen )

- Dusevni bol , jeste tesko je biti bez obe noge jer su ti jednu pogresno otsekli , ali je pogled na stvari malo lakis iz
  Mercedesa prilagodjenog za invalide .
IP sačuvana
social share
Predsedniče Obama, okreni se ka nama.                    Mi smo se kuražili, sami k***c tražili.
Pogledaj nas, garavi, mi smo dobre naravi.                 Molimo te, leba ti, nemoj nas i ti j****i.  
Nas su Srbe jebali i kad nisu trebali.                           Vi ste, crnci, kurati, nećemo izdržati!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.