Mislim da mi je to cilj da vas vrlo lako mogu sve zakljucati, posebno vas iz Nemacke ili ovo malo sto vas je u domovini na internetu. Sad cu da uzmem da napisem novi disclamer, posto se nekoliko ljudi na to vec bunilo... Svi su dobro dosli ali ako se ponasaju normalno, a ne kao idioti ... sto je nazalost postalo vrlo cesto i kod hrvata i kod vas na nasim forumima... ja se ne secam da sam pravio sranja na hrvatskim, a na vasim forumima nisam ni dolazio... a mogao sam da sam hteo da zagorcam zivote adminima na dugo dugo vreme... jednostavno cast mi ne dozvoljava...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Sad sam napisao tacno onako kako i treba da stoji za ovaj forum
Inace moj comment:
Citat
kad jednom moderatoru pada na pamet da u ovom forumu SVIMA dopusti da prichaju osim "siptarima", kako on valjda zove albance - eto ti pravde... i demokratije....
zato, pozdrav od mene, sa fronta...
Nije moderator, administrator je ... ------- Albanci sami sebe siptarima nazivaju ... kad god sam pricao sa nekim uvek je sebe tako zvao a pricao sam sa prilicnim brojem... ------- trenutna lokacija ti je nemacka [ajde necu bas grad da kazem ...] tako da je stvarno cudno reci da si na frontu.... jel se to i tamo ratuje? Dule sta ti kazes? ------- Ja nigde u svom potpisu ne stavljam oznake "velike Srbije" pa nemoj ni ti veliak albanije jer to nervira i mene i ostale... dosli smo ovde, a ja sam ovo napravil, da se durizmo i ne naticuamo jedni drugima ko je sta i gde i kad napravio ... tako da je to vrlo iritirajuce sto si stavio ... Ja mogu sebi da stavim veliku Srbiju koja je cak i u istrojiji nekad postojala, ali me to ne zanima jer ne zelim da razljutim bespotrebno ni hrvate ni albance ... Ako ti se ne svidja moj nicka SERBIAN FIGHTER ... zao mi je ali mene ljudi kao takvog znaju 5-6 godina ... ja sam samo srpski borac, nigde nepise hrvato-mrzac ili albano-mrzac ....
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Nije točno da na ovom forumu nema karata velike Srbije (doduše nisi ih stavio ti), ali se one nalaze na pravom mjestu u forumu o srpskom nacionalizmu, gdje ne bi nikome trebale smetati.
Slažem se sa svima da je ovo srpski sajt i to treba poštovati. Ja sam slučajno nabasao ovdje i ne bih ostao da mi se ne sviđa, iako je na kraju ispalo da sam najaktivniji upravo u raspravama na temu: moj tata je jači od tvog, ali mislim da nisam nikoga vrijeđao, osim napočetku pa bi moju drugu poruku doista trebalo izbrisati.
Što se pak simbola tiče ostajem pri Vukovoj: "Tuđe poštuj, a svojim se diči." To što ima idiota koji više vole vrijeđati druge je nešto što se nikada neće moći izbjeći.
I na kraju za SerbianSoldiera. Ne znam ideš li ti na hrvatske sajtove, ali kad tamo vidiš poruku tipa: govna srpska, sve ih treba pobiti, sigurno ne ostaneš ravnodušan, a ni dužan na to. E jedan je ovdje stavio tako nešto za Hrvate, pa su neki i reagirali. Između ostalih i ja. Ali ostajem pri tome da nikog nisam vrijeđao, iako je nekima uvreda i sama riječ Hrvat.
Sf, bre sto mu povladjujes. Prvo ti i nisi mogao nabasati na neki njihov forum sa oznakom .al, jer i h i nema!!! aha ha ha ha ha ha a sajt ministarstva odbrane Albanije je toliko bedan, i bizaran da je ono neverovatno, kao da su zaostali jos u periodu P1 na 100Mhz, ha ha ha ha ha ha ha, sto je i istina ha h ah ah ha ha ha a za ovu njegovu vel.albaniju, nemoj se brines, sajt www.iliria.net odakle je inace ta slika, nije puno zasticen, mislio sam da cu ga moci jos veceras provaliti preko obicnog ftp-a, ali nisam uspeo, fali mi jos koji kakav dobar alat.
Pusti siptare neka se malo zaludjuju da su neko i nesto, gledam ja tako njihov sajt minsistarstva odbrane, kad kaze, "ALBANIJA, OD ORUZJA VELIKIH RAZORNIH MOCI, IMA DVA ROCKET-LAUNCH-era (misli se na one pokretne, velike razorne moci i dometa)" Udjem ja tamo kad ono dve Ruske KATJUSHE (kacuse) IZ II sv. rata. (kao ona izlozena na Kalamegdanu pod vedrim nebom).Pa se nesto razmisljam, dal oni mozda ne organizuju teroristicki napad na Kalemegdan, i odvezu tu nasu kacusu, sigurno da bi im ona bila od pomocu! AHA HA HA HA HA HA HA HA HA HA
Joj ala ste bedni!! HA HA HA HA HA HA HA HA AH AH AH Ha
Izvinjavam se ako sam vas, dragi siptare, necim uvredio, bilo je to nenamerno, u osecaju nadmoci nad vasim bednim zivotima.
P.S. NEMOJ DA SE NE PROBUDITE IZ SNA O VEL. ALBANIJE, PUNO STE SE ZANELI, MOZE VAM POZLIT!!!!!!!!!!!!
Copyright 2002 Iliria Network. T gjitha t drejtat t rezervuara. All Rights reserved. webmaster@iliria.net Kolko vidim sajt ima copyright "porukicu", tj. ne dozvoljavaju da se materijal sa sajta znate ve, kopira, prikazuje drugim licima, i sl. Pa ako si ve ya vel. iptariju, to si onda prekrio prava autora dotinog materijala, u ovom sluaju gif animacije.Sajt je jako (blago reeno) neprofesionalan, pogotovo ako se uzme u obzir da je to sajt ministarstva odbrane.Da ne komentariem dizajn posebno... Karte velike Srbije nisam lino primetio na ovom sajtu, ali sam video nekoliko istorijskih karata u rubrici Srpski nacionalizam... Makar ja nisam uo nita, ali apsolutno nita o nekoj velikoj Srbiji...
The boundary line is 1094 km long, out of which 657 km areground border, 316 seaborder, 48 km river border and 73 km arelake borders. In the north it is confined with Montenegro, FYROM and Kosove, 529 km, while in south and southeast it borders on Greece, 271 km.In the west Albania has a wide exit in Adriatic andIonian sea. Albania has got a favorable geographical positionbecause it is situated in the crossing point of the shortestroads which pass from the western Mediterranean countries to theBalkans and Small Asia, and it (Albania) controls the passthrough the sea channel of Otranto.Its biggest valleys are those situated in Drin, Shkumbinand Vjose rivers which facilitate at the same time the innerconnection of the Balkans with the Adriatic sea and that of Small Asia with the Mediterranean countries.The Adriatic coast lies from the Buna gorge tillGjuheza cape. Starting from Vlore bay towards the south theseaside is high, and a charecterisctic there is the dominationKaraburuni mountain.The main bays of Albania are: the bays of Drini, Lalezi,Durresi, Karavasta and that of Vlore in the entry of which issituated Sazani island.The main lagoons are: Lundra, Patoku, Bishtrake, Seman andVlore lagoons.The main beaches are: Velipoje, Tale, Durresi, Divjake,Seman and Vlore beach.The main capes are that of Rodon, Bishti i Palles andGjuheza.The relief of Albania is mainly rocky. The first alpinemountain-range were formed at the end of Jurassic, while duringthe Cenozoic area was accelerated the mountain-formation processin the Albanide eternity, which actually form the earth andunderground of Albania. The approximate height of the relief is708 meters, or two times more that the average height ofEurope. The greatest altitude is found in the Albanian Alps andin the eastern mountains (Korabi 2751 meters over the sea levelis the highest point of Albania).Fields are mainly found in the western part of the countryalong the Adriatic shore, but they lie as well in other parts ofAlbania. The highest fields are those situated in Kor]e basin,more than 800 meters over sea level. The fields are mainlysituated alongside the biggest rivers such as Vjose, Devoll,Osum, Shkumbin, Erzen, Mat and Drin, were are situated theagricultural lands and big urban centers, and where importantcommunication roads are found.The Albanian territory is divided in four big naturalparts; Albanian Alps, the central mountainous region, thesouthern mountainous region, and the western lowland.
Pazi, Albanija se granici sa Kosovom???? a ne Srbijom?????????? Srbije nigde nema?? Mamu vam jebem, e necete ga dobiti!
Ovo sam preuzeo sa njihove glavne novinarske agencije (sajta).