daj nisi ga valjda bano'o!!!!!!!!!!! joj pa sto si ga dirao, vidim ja ne odgovara, joj a bas mi je bilo zanimljivo da govorim istinu....... aj ga vrati.......
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Sad sam napisao tacno onako kako i treba da stoji za ovaj forum
Inace moj comment:
Citat
kad jednom moderatoru pada na pamet da u ovom forumu SVIMA dopusti da prichaju osim "siptarima", kako on valjda zove albance - eto ti pravde... i demokratije....
zato, pozdrav od mene, sa fronta...
Nije moderator, administrator je ... ------- Albanci sami sebe siptarima nazivaju ... kad god sam pricao sa nekim uvek je sebe tako zvao a pricao sam sa prilicnim brojem... ------- trenutna lokacija ti je nemacka [ajde necu bas grad da kazem ...] tako da je stvarno cudno reci da si na frontu.... jel se to i tamo ratuje? Dule sta ti kazes? ------- Ja nigde u svom potpisu ne stavljam oznake "velike Srbije" pa nemoj ni ti veliak albanije jer to nervira i mene i ostale... dosli smo ovde, a ja sam ovo napravil, da se durizmo i ne naticuamo jedni drugima ko je sta i gde i kad napravio ... tako da je to vrlo iritirajuce sto si stavio ... Ja mogu sebi da stavim veliku Srbiju koja je cak i u istrojiji nekad postojala, ali me to ne zanima jer ne zelim da razljutim bespotrebno ni hrvate ni albance ... Ako ti se ne svidja moj nicka SERBIAN FIGHTER ... zao mi je ali mene ljudi kao takvog znaju 5-6 godina ... ja sam samo srpski borac, nigde nepise hrvato-mrzac ili albano-mrzac ....
Meni uopste ne smeta tvoj Nick - mozes da se zoves kako god hoces
Albanci ne nazivaju sebe "siptari" - tu je mala ali veoma bitna razlika: na albanskom se "albanac" kaze "shqiptar" - vi uvijek "zaboravljate to slovo "q" koje se izgovara kao vas "c" u rijecima "cetkovic", "kraljevic", "cuza" itd. Izgovori tipa kao "pa sta ima veze jedno slovo" ne piju vodu - jer ima VELIKE veze: Ako biste rekli Sciptar to je OK, ali kada kazete Siptar, to je onda pogrdna rijec kao kad bih ja vas zvao "Svrbi"... kontas?
Tacno je da je "thread" dosao sa njemacke, ali to nema bas nikakve veze sa mojom lokacijom, koja se cesto mijenja...
I najzad: Znak "velike Albanije" ne postoji, prosto zbog toga sto ne postoji, nije postojala, niti ce ikad postojati "velika Albanija". Postoji samo etnicka Albanija, jedna i jedina Albanija - a to je ona koja je oduvijek postojala do 1912/13 godine kada su je velike sile u Londonskoj Konferenciji podijelili na 5 drzava, tako da je Albanija danas jedina drzava na svijetu koja se sa svih strana granici sa sopstvenim narodom. Nas naravno niko nista nije pitao tada dali se mi slazemo sa tom podjelom, samo su oni ucinili svoje - ali mi se ne slazemo sa tim niti cemo se ikad sloziti - zato je i formirana ANA (Albanska Nacionalna Armija).
Molim vas nemojte me pogresno shvatiti - mi ne zelimo nikakvu Veliku Albaniju, jer ne pada nam na pamet da idemo u Beograd ili Novi Sad da ih okupiramo - mi samo trazimo PRAVDU, a to je ujedinjenje nase Drzave koju je Evropa razbila prije 90 godina - to ne podrazumijeva Pozarevac ili Niksic, nego samo nasu zemlju. To ti je nesto slicno kao slucaj Njemacke koja je silom bila podijelena - eto sada, sasvim je prirodni put da se ta drzava opet ujedinila jer je to narod zelio.
Sto se mene tice ja nemam nista protiv da se Republika Srpska ujedini sa Srbijom, kao sto treba da se ujedine i nase (albanske) teritorije sa Albanijom, jer dok god je ovako nece nikada biti mira: Pa i ja sam realista i prosto je suludo "silom dejtonskom" drzati na okupu ono sto ne ide. A i samim tim, zasto drzati albanske teritorije silom sa nekom drugom drzavom kada taj narod to ne zeli.
Inace, ovaj "status quo" koji evropa drzi proizvodice samo probleme i slijedecih 100 godina.
Eto, ja samo trazim pravdu i slobodu izjasnjavanja svakog naroda sa kim i gdje ce da zivi.
Ne seri............... Koja tvoja teritorija i tvoja drzava.
kakvu ti lokaciju menjas ?? Al u pravu si, ko pacovi ste, krije te se iz rupe u rupu pa se pojavljujete na razlicitim mestima jer lutate po kanalizaciji.
Ajde nemoj me nervirati vise.
il sam idi sa foruma, ili cu te ja izbrisati ako nece SF.
De bre tvoja teritorija??? KOSOVO ???? More mars bre u.........
SF Koji ti je kurac ?? Sta trpis ovo??? Treba ja ovde zbog sipca da se nerviram i da jedem govna jel????? Ma daj bre........
SAD je banovan, a ti sf ako oces idi pa ga povrati.
ovde doso da mi jede govana o pravdi i njegovoj teritoriji ??? e nece moci, nek ide tamo odakle je doso pa nek tambulezga tamo i nek sanja tamo snove o njegovoj drzavi i teritoriji KOSOVO.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!