Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 148
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: dokle ce Srbija slusati Cece, Jece i ostale....  (Pročitano 69363 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 266
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Nokia 6630
Dokle pitas ?? Ja se nadam dok je Srba i Srbije , dok se svi budu kupali i lepo mirisali i oblacili , a ne nosili cokule i crne majice na +40.A ne smrdeli na km, ne kupali se i imali masne kose.

Sramota je shto uopshte postojish sinko!!! STVARNO SRAMOTA! Kako smesh uopshte da osudjujesh!  Smile
Please somebody  Smile him!!! Bozhe oprosti mu ne zna shta pricha!  Smile Smile

@ Jovanka... Vaspitacesh tvoje dete... aha, kako da ne! Danas je nemoguce da jedan roditelj vaspita dete a ono ispadne kako-tako normalno. Shta, zabranjivacesh mu da gleda TV, izlazi s drushtvom... pa zaboga drushtvo je to koje danas vaspitava... ljudi boliuju od kompleksa zapravo teenejdzeri su specijalni sluchajevi. U toj fazi su im drugovi i drugarice vazhniji od svega. Jebesh vspitanje, kad ce drugarica ili drug tvoje cerke ili sina da ti dodje jednog dana i odvali (tada vec) pokojnu Cecu i kazhe da je to njen izbor. Potom ce da obuche majcu do bradavica (ako znazh na shta mislim) i... Samo mi reci na koji cesh nachin da je sprechish. Da je tuchesh! Rekao bih NE! Bice :''Sve moje drugarice nose, to je danas moderno, bash si zaostala mama''! Iiii???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 456
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG 
Iiii???

Svako ima svoje misljenje i drugaciji karakter, ja kada nesto necu, kao primer sada, niko me ne moze ubediti da to treba tako ili da je nesto tako.
Mene su znali ubedjivati mnogi za neke stvari, ali ja imam neki svoj stav i svoje principe i kada kazem, to kod mene znaci stvarno ne, nisam rekla da necu nekog poslusati ili neciji savet, ali sve u granicama, dok ne prekrsi moj stav i moje principe. Meni je naprimer svejedno ako su neke pantalone u modi i sve drugarice nose takve pantalone, ako se te pantalone meni ne svidaju, niko me ne moze ubediti da ih kupim ili nosim. Volim da upoznam nove stvari itd., ne volim da je uvek sve isto jer to prelazi u monotoniju, ali sve u granicama.
I nisam rekla da cu svoje dete vaspitati da sve radi kako mama kaze, vec sam rekla da se nadam da cu dete vaspitati sta je dobro a sta ne, svesna sam da se vremena menjaju i nisam ja rekla to dete mora ovako i nikako drugacije, to je ne moguce, ali sam rekla ja bih se trudila da vaspitam dete sto bolje mogu.

I zelim ponovo da kazem da ne osudjujem nikoga i svaka cast onima koji realno mogu da pricaju na ovakve teme.
Sta reci drugo, ko jednom stvarno jasno procita ono sto sam pisala prvi put na ovu temu, videce da su neka pitanja suvisna, ali dobro, svako ima svoje misljenje.
« Poslednja izmena: 07. Sep 2006, 00:55:39 od Jovanka1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Samsung Galaxy Nexus
ovako, ovoj temi preti ozbiljan lock ako ne prestane prepucavanje...slazhem se da je osnova ove teme rasprava, ali sada se sve vodi na obaranje tudjih mishljenja...  ja sam samo jednom citirao jovanku i odgovorio joj, jer  mislim da ona ne razume shta mi prichamo , a ne da mi ne razumemo shta ona pricha i da nas u startu okrivljuje kako ne chitamo njene postove.. ali josh je mlada, ima vremena da odraste...

e sad, chinjenica je da je skoro sve u vaspitanju deteta.. da li drushtvo vaspita dete ili roditelji.. moji roditelji ne slushaju shund i turbo folk, a nisu ni "hipici"... cjale voli kubansku muziku, i voli starogradsku, keva voli djordja balashevicja, zdravka ch., olivera d i kompaniju.. a "krivac" shto ja slusham alice in chains, gunse i grunge [pardon, cool muziku Smile] sam direktno ja ja i samo ja ... think about it..
« Poslednja izmena: 07. Sep 2006, 09:39:51 od Paralelni_Svet »
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4277
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Dokle pitas ?? Ja se nadam dok je Srba i Srbije , dok se svi budu kupali i lepo mirisali i oblacili , a ne nosili cokule i crne majice na +40.A ne smrdeli na km, ne kupali se i imali masne kose.

..gde ti zivish prijatelju....

Iiii???

Svako ima svoje misljenje i drugaciji karakter, ja kada nesto necu, kao primer sada, niko me ne moze ubediti da to treba tako ili da je nesto tako.
Mene su znali ubedjivati mnogi za neke stvari, ali ja imam neki svoj stav i svoje principe i kada kazem, to kod mene znaci stvarno ne, nisam rekla da necu nekog poslusati ili neciji savet, ali sve u granicama, dok ne prekrsi moj stav i moje principe. Meni je naprimer svejedno ako su neke pantalone u modi i sve drugarice nose takve pantalone, ako se te pantalone meni ne svidaju, niko me ne moze ubediti da ih kupim ili nosim. Volim da upoznam nove stvari itd., ne volim da je uvek sve isto jer to prelazi u monotoniju, ali sve u granicama.
I nisam rekla da cu svoje dete vaspitati da sve radi kako mama kaze, vec sam rekla da se nadam da cu dete vaspitati sta je dobro a sta ne, svesna sam da se vremena menjaju i nisam ja rekla to dete mora ovako i nikako drugacije, to je ne moguce, ali sam rekla ja bih se trudila da vaspitam dete sto bolje mogu.

I zelim ponovo da kazem da ne osudjujem nikoga i svaka cast onima koji realno mogu da pricaju na ovakve teme.
Sta reci drugo, ko jednom stvarno jasno procita ono sto sam pisala prvi put na ovu temu, videce da su neka pitanja suvisna, ali dobro, svako ima svoje misljenje.

..sjajan srednjoshkolski pismeni rad
IP sačuvana
social share
I see through bitter eyes and
The fact still remains
I read between your lies
You got beat at your own game
Take a trip with me for soon
I will sin
Without one regret
The pain will begin
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
LG 4X HD
 Smile eh deco..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 266
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
a ne nosili cokule i crne majice na +40.A ne smrdeli na km, ne kupali se i imali masne kose.

sa ovim se slazem. ne kapiram ovakve ljude........
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Nokia 6630
neko beshe spomenuo LOCK?!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

' ocu ' leba bez motike

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1578
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia 
Ne znam koliko jos godina ce ta vrsta muzike biti aktuelna u Srbiji . Ali znam da truju klince rikanjem tipa :

S kim si sinoc bio, da li ona zna
ne zna ona, ne zna ona, znam samo ja
devojka za jedno vece, misli, briga me
al` kod tebe su jos uvek moje gacice

S kim si sinoc bio, da li ona zna
ne zna ona, ne zna ona, znam samo ja
znace ona, znace ona, reci ces joj ti
kad joj komad crne cipke oci otvor

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
 Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 148
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.