Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 148
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: dokle ce Srbija slusati Cece, Jece i ostale....  (Pročitano 69358 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1533
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia 6630
@ Jovanka
..daleko je sve to od izvorne muzike i nasih korena,osim ako nisim poreklom iz  Teherana...btw.protiv izvorne narodne muzike nemam nista(ali tesko ces to cuti negde)..
ali i ne krivim vas , vi ste pink generacija ne mozete da znate za bolje...niste vi krivi nego sistem koji vam truje mozgove..
IP sačuvana
social share
* ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_,* ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, *
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 456
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG 
@ Jovanka
..daleko je sve to od izvorne muzike i nasih korena,osim ako nisim poreklom iz Teherana...btw.protiv izvorne narodne muzike nemam nista(ali tesko ces to cuti negde)..
ali i ne krivim vas , vi ste pink generacija ne mozete da znate za bolje...niste vi krivi nego sistem koji vam truje mozgove..

Meni to ne truje mozak, jer sam ja mislim jasno rekla da nemam nista protiv drugih vrsta muzike i da volim da slusam razne vrste muzike.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Samsung Galaxy Nexus
Ja smatram da niko nikog ne treba napadati, svako treba da slusa ono sto zeli, ali zasto slusati samo americke izvodjace, jer sumnjam da Amerikanci slusaju nasu muziku.
Svaka cast nekim izvodjacima kao sto su beatles itd., njih je slusao i slusa ceo svet.
Ali ima mnogo americkih izvodjaca koji su u sustini samo amateri, ne zelim da kazem da ne treba slusati uopste americke/engleske izvodjace, ali ne trebamo ni da se odricemo nase muzike, jer ipak to smo mi i to je nase poreklo.
Priznajem da sada neznas ni ko pije ni ko placa, peva onaj ko stigne, posebno kada je turbo folk u pitanju.
Ali mislim da ima dovoljno starijih izvodjaca nase muzike kao i narodne, cije se pesme mogu slusati, jer pre nekad se znalo za odredjene pevace i pevacice, sada ih ima bezbrojno, ali bas zbog toga sto su pre mogli samo da opstanu najbolji, treba probati odnosno preslusati po neku njihovu pesmu. Ima i ovih i onih pesama, neke se slusaju zbog teksta a neke zbog melodije.

Ja licno slusam mnoge vrste muzike, sve po raspolozenju, ali se ne odricem nase muzike tj. neke narodne muzike, ne turbo folk, vec stvarno narodne muzike. Ali volim i riblju corbu, crvenu jabuku, divlje jagode itd., kao i stranu muziku.
Kao sto rekoh, sve po raspolozenju.

Najbolje je, po mom misljenju, ne uticati ni na kog, vec pustiti da svako bira svoje, ali je uvek dobro upoznati razne vrste muzike.  Smile

mana ljudi, pogotova sa nashih prostora, je da prichaju, da se ubedjuju i svadjaju o stvarima u koje se ne razumeju bash najbolje...
ne mora da znachi, da ako nisi chula za neki "americhki proizvod", da su to amateri... to shto si ti chula za bitlse i tvojom rechenicom "svaka im chast, njih slusha ceo svet" govori o tome da se ne razumesh bash najbolje u ono shto napadash/branish. ja necju da se svadjam, samo iznosim argumente...
kazhesh nasha muzika je nashe poreklo?? e pa ne mislim bash da je ceca, karleusha i ostala kompanija nashe poreklo... ja ne slusham tu vrstu muzike, ali znam o chemu se tu radi, bash zato shto je ne volim i ne slusham.
uostalom, imash ti vremena da spoznash muziku... nishta od ovoga shto sam rekao nije recheno u cilju svadje, jer ja prvi ne bi to trebao da radim [ a i ne zhelim ], jednostavno to je moje mishljenje i moji argumenti na tvoj post...
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 456
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG 
Citat: Paralelni_Svet
kazhesh nasha muzika je nashe poreklo?? e pa ne mislim bash da je ceca, karleusha i ostala kompanija nashe poreklo...

Ja nisam nigde navela da Ceca, Jeca pripadaju nasoj narodnoj muzici, vec sam govorila o svim pevacima i uopste o muzici.
 Smile

Edit by Paralelni_Svet
« Poslednja izmena: 05. Sep 2006, 16:23:07 od Paralelni_Svet »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Samsung Galaxy Nexus
Citat: Paralelni_Svet
kazhesh nasha muzika je nashe poreklo?? e pa ne mislim bash da je ceca, karleusha i ostala kompanija nashe poreklo...

Ja nisam nigde navela da Ceca, Jeca pripadaju nasoj narodnoj muzici, vec sam govorila o svim pevacima i uopste o muzici.
 Smile

ok, ali si ti krenula da prichash kako je nasha muzika nashe poreklo, a dobro znamo o kakvoj se muzici ovde govori, za koju, ja iskreno, ne mislim da je nashe poreklo ...
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Nokia 6630
Ma kakva bre porekla!!! Muzika nasheg porekla je Etno, starogradska i extra hardcore narodnjaci > Miroslav Ilic & co.

Muzika iz tabora Grand-a je jednostavno za maloumne ljude. Ko god sedne ispred TV-a da bi chuo shta je Ceca obukla, koliko platila, ko je obukao (chemu li joj sluzhe ruke), ko joj je napisao pesmu, ko je osmislio spot, KO JE OTPEVAO UMESTO NJE, nije normalan!!! Pa tu zaista nema rasprave... Iskreno se 'borim' da dokazhem ljudima oko sebe koliko ta vrsta muzike ZATUPLJUJE... A necu da pricham o tome koliko se omladina po uticajem Pink-a iskvarila. Zapravo Televizija Pink ih je vaspitala. Ova generacija potvrdjuje onu gadnu predrasudu: Sve su zhene iste ili Sve su zhene kurve! Danas bogami jesu! Sve su u potrazi za zponzorom, i dobrom garderobom. Mushkarci se bilduju i ispumpavaju mozak da bi bili savrshena roba za sponzorushe  i na kraju shta je ishod svega. CIRKUS!!! Ljudi su postali Cirkuzanti

Evo uzecu nachin oblachenja kao primer! Nemam nishta protiv fancy oblachenja, ali kad neko obuche duks prenatrpan aplikacijama i pantalone koje shljeshjte,... pa mislim ko ce mi reci :O ukusima se ne raspravlja?! Tu jednostavno nema rasprave. Bezukusno!!!

A nemate pojma kako se osecam kada vidim decu od 7.8.9 godinica kako pevaju :''Kod tebe su mi gacice, ali ona ne zna da si je prevario i td.'' (a radim dosta sa decom)... pa dodje mi da odshrafim glavu roditeljima, u ovom sluchaju glupoj babi koja je retardirano tapshala dok joj je unuche pevalo ovu zaista nadahnujucu pesmu...

Strashno

P.S Imam ideju da odradim neke Anti-grand majce i na taj nachin bukvalno pochnem neku malu 'borbu' ptoriv zatupljivanja. Ko je za, neka me kontaktira na yupsilllon@gmail.com!
« Poslednja izmena: 06. Sep 2006, 01:42:44 od yupsillon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 456
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG 
Ma kakva bre porekla!!! Muzika nasheg porekla je Etno, starogradska i extra hardcore narodnjaci > Miroslav Ilic & co.

Muzika iz tabora Grand-a je jednostavno za maloumne ljude. Ko god sedne ispred TV-a da bi chuo shta je Ceca obukla, koliko platila, ko je obukao (chemu li joj sluzhe ruke), ko joj je napisao pesmu, ko je osmislio spot, KO JE OTPEVAO UMESTO NJE, nije normalan!!! Pa tu zaista nema rasprave... Iskreno se 'borim' da dokazhem ljudima oko sebe koliko ta vrsta muzike ZATUPLJUJE... A necu da pricham o tome koliko se omladina po uticajem Pink-a iskvarila. Zapravo Televizija Pink ih je vaspitala. Ova generacija potvrdjuje onu gadnu predrasudu: Sve su zhene iste ili Sve su zhene kurve! Danas bogami jesu! Sve su u potrazi za zponzorom, i dobrom garderobom. Mushkarci se bilduju i ispumpavaju mozak da bi bili savrshena roba za sponzorushe i na kraju shta je ishod svega. CIRKUS!!! Ljudi su postali Cirkuzanti

Evo uzecu nachin oblachenja kao primer! Nemam nishta protiv fancy oblachenja, ali kad neko obuche duks prenatrpan aplikacijama i pantalone koje shljeshjte,... pa mislim ko ce mi reci :O ukusima se ne raspravlja?! Tu jednostavno nema rasprave. Bezukusno!!!

A nemate pojma kako se osecam kada vidim decu od 7.8.9 godinica kako pevaju :''Kod tebe su mi gacice, ali ona ne zna da si je prevario i td.'' (a radim dosta sa decom)... pa dodje mi da odshrafim glavu roditeljima, u ovom sluchaju glupoj babi koja je retardirano tapshala dok joj je unuche pevalo ovu zaista nadahnujucu pesmu...

Strashno

P.S Imam ideju da odradim neke Anti-grand majce i na taj nachin bukvalno pochnem neku malu 'borbu' ptoriv zatupljivanja. Ko je za, neka me kontaktira na yupsilllon@gmail.com!

Mnogi su me ja mislim pogresno razumeli, kada sam rekla narodna muzika i poreklo, mislila sam isto ono sto si i ti napisao u prvoj recenici: Etno, starogradska i extra hardcore narodnjaci > Miroslav Ilic & co.
Meni je zao sto su me neki pogresno razumeli, ali ja sam mislila na stare pevace i pevacice, zato sam i rekla, to je doba kada se znalo koliko pevaca ima na estradi, kada su pevali Miroslav Ilic itd.
I ne kazem da je u redu kada deca pevaju: ''Kod tebe su mi gacice, ali ona ne zna da si je prevario i td.'', jer naprimer kada sam ja imala dve, tri godine nisam puno gledala TV, ali kada sam gledala nesto na TVu, to je bio Branko Kockica itd. i pevala sam pesmice sto su bile u takvim emisijama, i ne branim roditelje sto tako vaspitaju decu, ali necu nikog da osudjujem, vec se samo mogu potruditi da ja svoju decu jednog dana vaspitam drugacije.

Nadam se da me sada razumes.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 199
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Nego...
Iskoristicu da nesto kazem i ja o temi.
Ne slusam nasu muziku, bila ona narodna, ili zabavna(mada, nezaobilazna je cesta slicnost i prepletanje ova dva pravca, kako se bar meni cini) i nikada necu-iako smo narod sa velikim muzickim potencijalom,uspeli smo da ga se otarasimo u sluzbu ogoljenih pevaljki(da, pevaljki, ne pevachica) i prihvatimo ni-sama-ne-znam-gde-vidjeni modni i moralni seljacizam i od devojaka citavu njihovu vrednost svedemo na provokativnu odecu i ono u njoj. Nista vise, na zalost. Tako da, ne samo da smo prihvatili neku "novu", vec zamornu "muziku", vec su i nase devojke odbacile sve urodjenje ljudske ambicije za uspehom i samoostvarenjem i postale-paraziti(sponzoruse, prim.prev.).
Ne shvataju da je lepota jedno, a promiskuitet drugo. Poistovetiti ta dva primera, kao sto one rade, greh je prema sebi i zajednici cije su Jecofili deo.
Ne bih volela da mi neko kaze da muzika nije kriva za tako nesto, ali bar u srpskom slucaju-jeste. "kod tebe su moje gace"i slicne pesme sigurno kao proizvod imaju samo karikature zena i odricanje od pravih i jedino vaznih stvari u zivotu.
Pare i turbo folk ne kupuju srecu. I nikada nece. Ali kako takve devojke, pobornice Jece, Cece...zive same sa sobom i svojom gluposcu i sramotom, to je pravo pitanje.
Verujem da na ovom sajtu nema Jecofila, a ako ih i ima, verovatno su brojno nadjacani/ne.
Zahvaljujem Bogu na tome.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 266
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Dajte ljudi, preteraste!
Ne branim turbo-folk expanziju i nisam pobornik iste, ali nismo mi jedina zemlja na svetu koja ima kch i shund muziku. Ima je svuda. Kapiram da je ona tu da bi ljudi spoznali onu dobru muziku.. jer ako ne znas sta je crno, nikad neces znati sta je belo.

Edit by Paralelni_Svet : izbrisani textovi, navedi delove textova a ne cele...
« Poslednja izmena: 06. Sep 2006, 19:45:39 od Paralelni_Svet »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 35
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Dokle pitas ?? Ja se nadam dok je Srba i Srbije , dok se svi budu kupali i lepo mirisali i oblacili , a ne nosili cokule i crne majice na +40.A ne smrdeli na km, ne kupali se i imali masne kose.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 148
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.