Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Докле ће смети да нас гледају у очи!?  (Pročitano 9091 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Apple 15
Ovo je zanimljivo... U igri su ponovo tri slucaja: hladnjace (koliko se secam, identitet nije i dalje utvrdjen... tako da mogu da budu i Romi, Srbi, a ne Sipci), Vukovar i Sarajevo...
Zakljucak... rat se vodio u ta tri grada, tj. ta tri mesta...
Niko ne spominje da je npr. Doboj i Derventa skoro sravljen sa zemljom...
Niko ne spominje da je gadjan civilni voz i da su izginula silna deca i zene...
Niko ne spominje  spiranje krvi smrkovima sa ceste u okolini Pakraca...
Niko ne spominje tuzlansku kolonu i Medacki dzep...
To se izgleda desavalo u nekoj paralelnoj dimenziji....

E, za te zlocine Srbi jesu krivi...a, zlocin se zove zaborav...

To se izgleda desilo u nekoj paralelnoj dimenziji....  Smile
« Poslednja izmena: 14. Nov 2007, 15:18:34 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
То и јесте проблем што они који ништа не знају о животу постају лаке мете оних острашћених који нешто знају, па манипулишу.

Него погледајмо мало тај блог.

Вањина артикулисана реакција:
АААААААААААААААААААААА
нешто јаче нисам видео још од кад је на неком рокању нека глупача ушла на форум па дала подршку свом идолу речина "to cedooooooooooooooo" Smile Smile Smile

Извесна semele јој је лепо одговорила:
Naša hrabra spisateljica veli:

"podsećanja na zločine"

Na zločine nas podsećaju svi mediji svaki dan, pa onda državnici drugih zemalja, pa onda Haški sud, pa onda knjige koje imamo, pa onda razgovori sa ljudima u kojima se uvek nekako dokačimo teme. Prema tome ne vidim u čemu se sastoji vaša HRABROST. Ono što je Vaš kolektivni problem je nešto kompleksnije.

Ratovi imaju kraj, razni konflikti imaju kraj, sukobi interesa imaju kraj, ali sukob druge Srbije sa SRBIJOM izgleda da nema kraj.

Kako vi vidite razrešenje (conflict resolution) sukoba Srbije sa Drugom Srbijom?

И да, добро Анеа рече оно за Кусту. И ја једва чекам да видим conflict resolution Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 84
Zastava Warp zone
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Apple iPhone
Anea, po Doboju su padale granate, i južni dio grada je prošaran kao posljedica pucanja iz tzv. općine Doboj Jug, ali daleko od toga da je sravnjen sa zemljom.
Derventa je oped više stradala od hajki na nepodobne komšije i njihove kuće, nego od nekakvih ratnih dejstava.

Ali dobro, suština je tu. Srbi su nažalost vodili veoma loš medijski rat, i glava im još odzvanja od obijanja o istu. Međutim, nisam siguran da je Turska neki primjer i da se trebamo voditi tom logikom. Jednostavno sve zločine osuditi i procesuirati, a od prikrivanja onih bitnih za srpske žrtve napraviti državnu aferu i dići uzbunu po cijeloj međunarodnoj zajednici.
IP sačuvana
social share
Ovde stoji potpis.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Citat
Ovo je zanimljivo... U igri su ponovo tri slucaja: hladnjace (koliko se secam, identitet nije i dalje utvrdjen... tako da mogu da budu i Romi, Srbi, a ne Sipci), Vukovar i Sarajevo...
Zakljucak... rat se vodio u ta tri grada, tj. ta tri mesta...
Niko ne spominje da je npr. Doboj i Derventa skoro sravljen sa zemljom...
Niko ne spominje da je gadjan civilni voz i da su izginula silna deca i zene...
Niko ne spominje  spiranje krvi smrkovima sa ceste u okolini Pakraca...
Niko ne spominje tuzlansku kolonu i Medacki dzep...
To se izgleda desavalo u nekoj paralelnoj dimenziji....

E, za te zlocine Srbi jesu krivi...a, zlocin se zove zaborav...

To se izgleda desilo u nekoj paralelnoj dimenziji....

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Немам ништа против процесуирања злочина овде, чак по правди која је објективнија од оне хашке. Тако им најзад можемо рећи да смо ми праведнији од њих.
Али нисам зато да признајемо колективну кривицу, чак и ону за коју смо пресудом ослобођени ("геноцид" у Босни), да сами откривамо доказе против наших снага, да заташкавамо селективност суда у ден Хагу, да причамо како су нас "с првом мрзели" што рече она Лукићка...
Они су први почели са "хејтовањем" (да се и ја модерно изразим). Они шире мржњу против Србије.
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 482
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Citat
jel ti to nesto pozivas na hejt?
Каже се мржња.

uskracujes mi slobodu izrazavanja?
i ti raspirujes i siris hejt?

ko te jebe covece.
kod nas mladih se kaze hejt(engl: hate)
a ti govori kako god hoces, meni se jebe.
bitno je da i retardi razumeju sta sam hteo da kazem.
kao sto vidim, i ti si razumeo. Smile

duh po stoti put siri hejt a kreteni ga po stoti put podrzavaju.

meni je drago da sam ja lepo anketom dokazao da je vecina na ovom forumu fasisticki nastrojena
tacnije 60%
na temi gde sam pitao da li se slazete sa rusom(koji je u stvari bio hitler)
nesto me ne zanimaju vase fasisticke teme vise.

ovde sam samo da bih likovao  Smile

hejt je nasa rec isto koliko i taxi

kako ces na srpskom reci hejter?
naravno, na vama je da se nervirate i vredjate.
jezik je podlozan promenama.
uvek se krece i menja

reci poput kul, iskulirati, hejt, in, out, feget.........su reci koje bi trebalo da se nadju u sledecoj reformi.

priblizavanje kulturnog i narodnog jezika se desila.
bila je neophodna.
jedan covek je bio dovoljno velik da to primeti i sprovede.
sada je neophodno da se to ponovi.
narod pise latinicom, narod koristi te reci.
to sto vama to smeta je vas i samo vas provlem
 Smile
IP sačuvana
social share
hebi se nadrkani.
jeste, shvatio si.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia ispo iz modu

"Када људе убијају у Овчари, ја не затварам очи"

"Када жене, децу и старце трпају у хладњаче за Дунав, ја не затварам очи"

"Када сарајевска деца трпе 110.000 бомби и граната, ја не затварам очи"

"Када комадају срце српског премијера, ја не затварам очи".

Али кад Србе кољу широм БиХ онда си слеп, кад Србе кољу и растерују са КиМ онда си слеп, кад протерају и побију милион Срба широм Хр онда си слеп, кад год и где год страдају српски цивили онда те боли курац?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1223
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple iPhone 5
a hteo sam u Španiju letos i odbbili me!
Стварно? Шта, у ембахади су одбили да ти издају визу и томе слично? Пази, њихов интерес је да странци дођу и потроше пара, можда им ниси довољно назначио да ћеш то и учинити.

sukob druge Srbije sa SRBIJOM izgleda da nema kraj.
Ne mogu da se identifikujem ni sa jednim od 2 zaraćena bloka, a evo zašto.

U 1990-im godinama je u Srbiji postalo popularno gledište da smo pod napadom zlih i mračnih, ali moćnih sila.
Nažalost to mišljenje je i dalje prisutno.

Ja međutim uopšte ne verujem u postojanje takve zavere.
Pritom nipošto ne zagovaram kapitulaciju pred takvim projektom, nego kažem da on nije stvaran.

Naša politička scena se onda profilisala prema toj zamišljenoj pretnji: jedni za konfrontaciju a drugi za kolaboraciju
sa tom mitološkom zlom nemani koja se navodno nadvila nad nama.
I ja onda ne mogu da učestvujem u toj podeli, jer ne prihvatam premisu da neko dolazi da nas podjarmi.

Pozicija podržavalaca Zorana Đinđića je: "Svetom vlada opaka sila, znači moramo joj se pokoriti. Budimo realni - u cilju normalnog života i bivanja finim."

To nikako ne mogu da podržim, jer osim činjenice da:
1) niko ne pokušava da nas pokori
takođe verujem da:
2) kad bismo hipotetički stvarno imali pretnju slobodi, ne sme se reagovati kao što oni ponizno reaguju, bez obzira o kakvoj sili je reč;
nego bi se morao planirati oružani i oruđani ustanak protivu tirana i idol-kraljeva.

Pozicija radikala je otprilike: "Ne smemo dozvoliti da nas porobe, čak i ako to znači da ćemo platiti određenu cenu."

Možeš da zamisliš koje je moje mišljenje o tome kad ne verujem da iko pokušava da nas porobi.
U tom slučaju ostaje samo ovaj element "plaćanja cene," a bez razloga.
Zato i zovem radikale strankom za samopovređivanje, što je i potvrđeno kada je Nikolić bio Speaker of the House,
pa posle i sam rekao da je za 2 dana upropastio svet koji je Alah podigao za 6.

(Ali Alah je uzvišen visoko iznad onog što je idiot Nikolić rekao.)

Али нисам зато да признајемо колективну кривицу
I ne treba, to je upravo autentična slobodarska pozicija: odgovoran si samo za sopstvene odluke, ne za tuđe.

To socijalisti iz NVO-Đinđić-LDP osovine pokušavaju da te ubede kako si ti odgovoran ako neko drugi bije ženu, jer nisi išao da ga ubeđuješ da to ne radi.

Socijalističko viđenje stvari je da mi nismo nezavisni organizmi sa sopstvenim mozgom, nego je cela zajednica jedno veliko telo.
Odatle oni smatraju da je nemoguće da jedan član uradi nešto, a da ti nisi bio umešan.
« Poslednja izmena: 14. Nov 2007, 17:12:59 od Jaguar b. p. »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
srbljanovicka je jedna najobicnija fasistkinja,kao i vecina blogera sa fasistickog b92....evo,sad i ja sirim hejt Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 482
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
poenta je da su ljudi sa obe strane svesni samo zlih stvari pocinjenih njima.

nepotrebno je da jedan LDP-ovac govori o proterivanju srba iz hrvatske kada je tro vec toliko ocigledno.

ali je zato potrebno da se govori i o onim drugim zlocinima koje smo i mi pocinili a o kojim se cuti.

zalosno je to sto cim neko osudi odredjeni zlocin, narod ga svrsta.
ako osudim pokolj u srebrenici, odmah sam izdajnik, a ako nezavisno od toga osudim pokolj u oluji, odmah sam radikal.

ja osudjujem sve pokolje i o svakom cu pricati sve najgore nebitno da li je nas ili njihov.
seselja mrzim isto koliko i hitlera i ako je srbin.

tigera 'volim' isto koliko i danila iako je hrvat

stamija mrzim isto koliko i rashu jer je radikal Smile
IP sačuvana
social share
hebi se nadrkani.
jeste, shvatio si.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.