Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Докле ће смети да нас гледају у очи!?  (Pročitano 9099 puta)
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
srbljanovicka je jedna najobicnija fasistkinja,kao i vecina blogera sa fasistickog b92....evo,sad i ja sirim hejt Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Tebi to tako stoji.. Smile Smile
Citat
Шта, у ембахади су одбили да ти издају визу и томе слично? Пази, њихов интерес је да странци дођу и потроше пара, можда им ниси довољно назначио да ћеш то и учинити.
Ex sve je moguće-ne daju barabe pa to ti je.Mislio sam da se ne vraćam a javio sam se za letovanje  Smile Nisam im rekao da će biti na duže  Smile
 Ono što sam napisao da nisam bio od 2007 u inostranstvu je kucačka greška -akšli( Smile),nisam bio od 1997 nigde van Bgd-a  Smile Smile
 --------------------------
P.S.Ako hoćete da vam tema extra uspe  Smile ,samo je okrenite protiv nekog da sve bruji od mržnje i poziva na linč i nema problema-  Smile bratja sa foruma djast lajk tings lajk det  Smile Smile Smile  Smile
« Poslednja izmena: 14. Nov 2007, 17:53:39 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
nisi izasao iz bg-a od 1997? Smile....evo,platicu ti ja kartu da se provozas do novog sada Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Citat
to sto vama to smeta je vas i samo vas provlem
Не смета ми, само ми изгледа глупо.
« Poslednja izmena: 14. Nov 2007, 18:30:31 od Ghost »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Motorola V3i
Kampanja za Kosovo, zvuci 90-ih

Oko trideset glumaca, pevača i drugih javnih ličnosti u Srbiji okupili su se u kampanji "Solidarnost i odgovornost - Kosovo je Srbija", čiji je cilj animiranje građana u borbi za očuvanje Kosova u sastavu Srbije.

I dok kampanja uključuje spotove, plakate i bilborde, koji su danas postavljeni na gotovo četrdeset mesta u Beogradu i dvadeset lokacija širom Srbije, marketinški stručnjaci ocenjuju da nije jasno šta joj je zapravo cilj.

Pored toga što je Kosovo glavna politička tema u Srbiji, zbog koje su u drugi plan stavljeni gotovo svi problemi koji bi trebalo da budu primarni za jednu zemlju u tranziciji, ono je postalo tema kojom se bave i glumci, muzičari i pevači. Posle diplomatske ofanzive državnog vrha Srbije, u borbu za očuvanje Kosova u sastavu Srbije uključili su se, između ostalih, glumci Bata Živojinović, Svetlana Bojković, Dragan Bjelogrlić, Sergej Trifunović, Dragan Jovanović, muzičari i pevači Bora Đorđević, Đorđe David, Miki Jevremović, Slađana Milošević, Merima Njegomir, režiser Emir Kusturica i drugi. Oni sa bilborda u Beogradu i drugim gradovima Srbije poručuju –  “Svi zajedno, Kosovo je Srbija”! Kampanju pored bilborda prate i spotovi i plakati sa porukama „Kad nekog tuku, ja ne okrećem glavu”, „Кad neko trpi nepravdu, ја ne zatvaram oči”, i slično. Cilj je, prema rečima Petra Petkovića, potpredsednika udruženja građana Aktivni centar, koje je pokrenulo kampanju, animiranje građana čija je, kako navodi, dužnost da se bore za očuvanje Kosova:

"Ova kampanja je kampanja sviju nas zato što nam pomaže kao narodu da se ponovo izgradimo i da sačuvamo svoje dostojanstvo."

Koji su lični motivi onih koji su se priključili ovoj kampanji. Glumac Dragan Bjelogrlić:

"Desilo se da me je prvi put neko pitao da li želim da okrenem glavu od toga ili da zatvorim oči. Mislim da dosta dugo, a naročito u poslednjih 20 godina, živimo sa time a kao da okrećemo glavu i zatvaramo oči jer stalno smatramo da će nam neko drugi rešiti taj problem. Zaista moram da vam kažem da ovu akciju ne smatram kao neku podršku vlasti – svoje učešće u ovom projektu smatram kao svoj lični odnos prema jednom problemu koji me prati čitav život, a koji će izgleda, na nasreću, pratiti i moju decu."

Marketinški stručnjak Nadežda Milenković, međutim, navodi da cilj ove kampanje nije jasan i ocenjuje da je reč o još jednoj u nizu manipulacija javnim mnjenjem u Srbiji:

"Ova konkretna kampanja, po meni, ima taj problem da ne znamo šta je krajnja akcija – šta se očekuje od mobilizacije javnog mnjenja. Da svi odemo na 'administrativnu granicu' sa Kosovom? Možda je stvar u tome da se mobilišemo, da budemo ljuti, a da se za to vreme završe privatizacije, podignu plate, dignu kamate – čini mi se da je to samo jedna teška manipulacija koja će opet proći nekažnjeno kao i toliko puta do sada."

Aktivizam ljudi iz sveta kulture i umetnosti na političkoj sceni Srbije ima dugu predistoriju. Prolog za kosovski sukob predstavljale su upravo protestne večeri u Udruženju književnika Srbije. Pre nego što su ratovi počeli, neki od onih koji su sebe nazivali intelektualnom elitom, sa sličnih tribina pretili su oružjem. Stoga nisu retki oni koji prema ovoj vrsti angažmana imaju prilične rezerve. Književnik Filip David:

"Lično mislim da to zaista podseća na početak '90-ih kada su mnogi intelektualci i umetnici stali u službu jedne politike, jedne ideologije koja se na kraju pokazala sasvim pogrešnom - sličnosti su očigledno velike. Mislim da se sa samog političkog  vrha indukuje jedan nacionalizam koji zapravo samo produbljuje nesporazume koji već postoje. Ta agresivnost, koja proizilazi iz kampanje takve vrste, ne može više da se širi prema spolja, može biti samo verbalna, ali se može proširiti prema onima koji se ne slažu sa takvom politikom i koji će biti, a već su bili, nazivani izdajnicima – onaj rečnik koji smo imali prilike da čujemo početkom '90-ih."

Izvor: Slobodna Evropa

Ciklus se ponavlja, dobrodosli u 90te. Svako ko ne misli kao vecina je izdajica, strani placenik. Vecina je uvek u pravu, zeli dobro, svako ko nije u toj vecini nije pozeljan, bas naprotiv. Na RTS-ovom dnevniku se intervjuisu Albanci koji govore kako im je ranije bilo sjajno, kako im nije jasno zasto se bilo sta menja (iako je realna vest dana, koja je obisla svet, kako se u Srbiji postupa sa mentalno obolelima i osobama sa hendikepom). Uskoro ce da organizuju verovatno protest Albanaca iz Beograda koji su protiv nezavisnosti Kosova (kao onomad protest Hrvata u Beogradu).

Hajde neka mi neko od "patriota" objasni cilj ove kampanje? Po meni je to samo stvaranje tenzije, povecavanje mrznje i nacionalizma.
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Hajde neka mi neko od "patriota" objasni cilj ove kampanje? Po meni je to samo stvaranje tenzije, povecavanje mrznje i nacionalizma.

Циљ је подизање националне свести код Срба, али пошто ти ниси Србин код тебе то не може да се деси. Код тебе то ствара мржњу и тензије што само говори о теби.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
Citat

Циљ је подизање националне свести код Срба, али пошто ти ниси Србин код тебе то не може да се деси. Код тебе то ствара мржњу и тензије што само говори о теби.
twice...nemoj tako ostro suditi o vanji...on je rob koji ima svog gospodara,i jako je tesko otrgnuti se iz robovskog polozaja Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Apple 15
Citat
Anea, po Doboju su padale granate, i južni dio grada je prošaran kao posljedica pucanja iz tzv. općine Doboj Jug, ali daleko od toga da je sravnjen sa zemljom.
Derventa je oped više stradala od hajki na nepodobne komšije i njihove kuće, nego od nekakvih ratnih dejstava.

Ma, nije vazno sta i koliko....
Uzela sam to kao primer... zime 1993. kada sam prolazila kroz te gradove izgledali su stravicno... u najmanju ruku...
Stvar je da ima toliko malih licnih nesreca na svim stranama...
Sta mislis kako je nekome ko je izgubio nekoga negde na frontu, ni grob ne zna gde mu je kada vidi onu paradu u Srebrenici i Vukovaru svake godine?
Ispada da su samo ljudi u Srebrenici, Vukovaru i Sarajevu patili... to mi ne ide u glavu... niti ce ikada ici...  Smile

I molim vas... kada sledeci put krenete da zapljunete po Jevrejima... ili Srbiji... vec po izboru, setite se da oni prilikom svakog bombardovanja emituju na drzavnoj televiziji spiskove svih onih koji su pali u odbranu drzave Izrael...

Nasi veterani i porodice poginuli cuce na hladnom asfaltu po kisi ispred Vlade....  Smile
« Poslednja izmena: 14. Nov 2007, 20:50:20 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia ispo iz modu
Citat

twice...nemoj tako ostro suditi o vanji...on je rob koji ima svog gospodara,i jako je tesko otrgnuti se iz robovskog polozaja Smile

Може он да има кога хоће и господаре и туторе то не мења ствар. У странци је која се залаже за независност Косова, није Србин, не осећа га као своје, не боле га слике спаљених и порушених српских манастира, не боли га српска крв која се вековима па и дан данас пролива на том истом Косову, али му са друге стране сметају билборди и кампање Срба по том питању и то је за њега ширење мржње и национализма... Довољно је рекао сам о себи.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Nokia 6120
bolje da naprave kampanju protiv bele kuge, puno bebaca po bilbordima i slicno ...
to je patriotska kampanja  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.