Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 11:07:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dodik na HTV1 ~ medijski skandal  (Pročitano 21678 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 512
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
istina je da, dok je bio u opoziciji, Dodik je bio na strani muslimana. Kada je dosao na vlast, naglo se transformisao i postao "veliki" Srbin. To je i normalno, jer drugom politikom, nikada se ne bi ni odrzao na vlasti. Sustina svega je , da su Dejtonom, muslimani izgubili "muslimaniju" i to im je danas "rak-rana". Ovakva sirovina i treba raznim "Silajdzicima" i "Hadziomerovicima" i u tom smislu je Dodik pun pogodak.
Stankovic je nezgodan, al je nezgodan za sve, i tu mu treba odati priznanje!
IP sačuvana
social share
No money, no funny!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1061
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Najveća je glupost kada neko od ovih  ˝mudraca˝ pominje nekakvu muslimaniju, Bože svašta Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 512
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
to je glupost, za neupucene.
IP sačuvana
social share
No money, no funny!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1061
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
to je glupost, za neupucene.
Hajde me molim te prosvijetli svojim nadnaravnim intelektom, reci mi samo kojim smo mi to potezom dali do znanja da želimo nekakvu muslimaniju?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 60
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung U600
ne lupetaj gluposti muslimancino
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson k800i i D820
Svaka cast na emisiji... Dodik samo da pocne pjevati za Grand i odlicno! Kakav premijer takav entitet...  Smile

Stankovic kao Stankovic, nepoznaje taj covijek granice i prelazi preko svake granice...ali zato ga ljudi i gledaju. Isto tako je tendenciozno bio pricao sa Tadicem, ali Tadic je daleeeeeeeeeeeeeeeeeekoooooooo ooooooo kulturniji bio i pametniji od Dodika...
« Poslednja izmena: 17. Dec 2007, 13:04:12 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1061
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
ne lupetaj gluposti muslimancino
hahahaha
Jesi rječit, Šešelj bi ti pozavidio na vokabularu i govorništvu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 512
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja sam rodjeni Sarajlija, ali sam napustio, sticajem okolnosti, taj grad.
Mogao bih na siroko da odgovorim po pitanju "muslimanije", jer mi je dobro poznato sve sta se tamo desvalo, do samog rata. Ukljucujuci i ideje svih "muslimanskih" mislilaca i ideologa i Srpskih izdajica.
Zasto zelite da ukinete Republiku Srpsku?
IP sačuvana
social share
No money, no funny!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
istina je da, dok je bio u opoziciji, Dodik je bio na strani muslimana. Kada je dosao na vlast, naglo se transformisao i postao "veliki" Srbin. To je i normalno, jer drugom politikom, nikada se ne bi ni odrzao na vlasti. Sustina svega je , da su Dejtonom, muslimani izgubili "muslimaniju" i to im je danas "rak-rana". Ovakva sirovina i treba raznim "Silajdzicima" i "Hadziomerovicima" i u tom smislu je Dodik pun pogodak.
Stankovic je nezgodan, al je nezgodan za sve, i tu mu treba odati priznanje!

mozda treba njima, meni ne treba...

seljacina. balvan.
drago mi je sto se jos jednom pokazao u svom elementu, ali, u pizdu materinu, to je premijer RS.

steta, sad ce da odustane od gostovanja na televizijama cije novinare ne moze da zaplasi galamom otkazima i progonima... nigdje njemu nije kao na njegovom RTRS.. neka se drzi toga, tamo je monumentalan i nenadjebiv kao grissom.

IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1061
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
ja sam rodjeni Sarajlija, ali sam napustio, sticajem okolnosti, taj grad.
Mogao bih na siroko da odgovorim po pitanju "muslimanije", jer mi je dobro poznato sve sta se tamo desvalo, do samog rata. Ukljucujuci i ideje svih "muslimanskih" mislilaca i ideologa i Srpskih izdajica.
Zasto zelite da ukinete Republiku Srpsku?
A zašto prvo ne pogledaš ideje srpskih političara i intelektualaca?
Kada vi prestanete sa pričama  o referendumu i mi ćemo prestati  sa pričama o ukidanju RS
« Poslednja izmena: 17. Dec 2007, 13:26:48 od nistarxx »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 11:07:19
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.