Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 10:19:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dodik na HTV1 ~ medijski skandal  (Pročitano 21450 puta)
Zvezda u usponu

HR u srcu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1504
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 8800-N73
Nisam uopce znao da je to bilo danas dok ne vidjeh ovdje  Smile.....Mogu zamislit da je to komedija nad komedijama  Smile...Cekam reprizu u 2:15  Smile
IP sačuvana
social share
No Risk NO Fun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
mob
Qtek 小米
Шта фали муслиманима у Филџан држави, можда кахва ?
Мада опет ''пријатељи'' са запада се питају када је у питању будућност ПиХ-БиХ државе.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung S7220
Premijer Republike Srpske, gostujući u “Nedjeljom u dva” burno je reagirao na javljanje sarajevskoga novinara Bakira Hadžiomerovića, vrijeđao ga te je prije odjave napustio emisiju.

Za Hadžiomerovića, koji ga je optužio za korupciju, Dodik je rekao da je imao obiteljsku tragediju pa nije mogao normalno odrasti.

- Nisam došao slušati njega, on je potpuni kreten koji može biti siguran da ću ga nokautirati kada ga vidim - rekao je Dodik.

jutarnji.hr
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Patriotizam je utočište za šljam

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Cekam tekst na Jutarnji.hr. heh Mislim da Dodik nije bio u svom fazonu. Al svaka mu cast, ne mozes sa ustasama drugacije.

I ovo je moderator... Dno.

Izgleda da je stanković izvukao sve najgore iz Dodika. To u ovom trenutku i nije baš teško.
« Poslednja izmena: 17. Dec 2007, 03:28:38 od RufusBG »
IP sačuvana
social share
Margaret Mead : Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 584
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia N73
Sad sam odgledao reprizu,i pitam se samo jedno...šta Dodiku treba da se spušta na ovakav nivo i dolazi u emisije kod ovakvih nevaspitanih i krivo zadojenih tipova,treba da sada tuži voditelja i uredništvo zbog klasične nameštaljke,ali sam u jedno siguran...neće Mile njima ostati dužan...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 229
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Nisam uopce znao da je to bilo danas dok ne vidjeh ovdje  Smile.....Mogu zamislit da je to komedija nad komedijama  Smile...Cekam reprizu u 2:15  Smile

VIDEO(I) Stankovic vs  Dodik

Malo me iznenadio stav Dodika o Kosovu, on je za podjelu...
Emisija je obilovala (kao sta se i vidi) zestokim duelima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows Vista
Browser
Safari 3.0
mob
SonyEricsson G 502
Cekam tekst na Jutarnji.hr. heh Mislim da Dodik nije bio u svom fazonu. Al svaka mu cast, ne mozes sa ustasama drugacije.

Izgleda da je stanković izvukao sve najgore iz Dodika. To u ovom trenutku i nije baš teško.

Valjda je moderator bio na vježbama kod Dodika... Smile
IP sačuvana
social share
Potpuno legitimno u Kninu, Srbi bili na svojoj zemlji i rusili balvane na svojim ulicama, ne vidim u cemi je problem.....

Onako im samo kazu: pamet u glavu ili vam pustamo Srbe s lanca. (by shkorpion
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Ne razumem zašto napadate Vladu? On je informisao objektivno i nepristrasno. Nije se stavljao ni na čiju stranu. Nije Vlado kriv što Dodik ne želi da izgleda ozbiljno kad ispod stola nudi Hrvatima mnogo toga u vezi dogovora o ustavu. Ako imaju uši Hrvati su čuli šta im je rekao, ja sam čula i mislim da veću ponudu od zameniti imanja Srba u Hrvatskoj i Hrvata u Posavini neće dobiti nikad.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows Vista
Browser
Safari 3.0
mob
SonyEricsson G 502
Ne razumem zašto napadate Vladu? On je informisao objektivno i nepristrasno. Nije se stavljao ni na čiju stranu. Nije Vlado kriv što Dodik ne želi da izgleda ozbiljno kad ispod stola nudi Hrvatima mnogo toga u vezi dogovora o ustavu. Ako imaju uši Hrvati su čuli šta im je rekao, ja sam čula i mislim da veću ponudu od zameniti imanja Srba u Hrvatskoj i Hrvata u Posavini neće dobiti nikad.

Valjda i ti imaš problema sa čitanjem postova i njihovim značenjem.. Smile

IP sačuvana
social share
Potpuno legitimno u Kninu, Srbi bili na svojoj zemlji i rusili balvane na svojim ulicama, ne vidim u cemi je problem.....

Onako im samo kazu: pamet u glavu ili vam pustamo Srbe s lanca. (by shkorpion
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

HR u srcu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1504
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 8800-N73
Ja ne mogu da vjerujem sto sam vidio.... Smile....Pa on je na nivou prosjecnog cobana...Sa ovakvim ponasanjem i nacinom izrazavanje je kvalificiran za vodju lovackog drustva i nista vise .... A Stankovic je lud,lud,lud..no comment  Smile
« Poslednja izmena: 17. Dec 2007, 11:38:29 od dado81 »
IP sačuvana
social share
No Risk NO Fun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 10:19:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.