Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 [Sve]
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Додик и Јелић разговарали са Коштуницом  (Pročitano 1404 puta)
17. Nov 2006, 19:06:39
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Samsung S7220
Додик и Јелић разговарали са Коштуницом

БЕОГРАД, 17. новембра 2006. Предсједник Републике Српске Милан Јелић, мандатар за састав нове владе РС Милорад Додик и премијер Србије Војислав Коштуница заложили су се вечерас у Београду за поштовање међународног права у вези са будућим статусом Косова.

Они су на заједничкој конференцији за новинаре, навели да се морају
поштовати суверенитет и интегритет Србије при доношењу решења за
статус Косова.

Коштуница је навео да "нити хоће, нити може да вјерује" да би могао
да се заобиђе Савет безбедности УН и прогласи независност Косова.

Додик је поновио да се залаже да се до прихватљивог рјешења за
Косово дође поштовањем међународног права.

Додик је рекао да Српска нема никакве "мрачне планове" у случају евентуалне насилне сецесије Косова и Метохије.
"Да не би било спекулација, то апсолутно нисмо постављали на дневни ред. Сматрам да се рјешење за Космет треба постићи уз поштовање међународног права и у договору власти Србије и осталих у преговарачком процесу како би дошло до општеприхваћеног рјешења које мора да буде консензус", рекао је Додик новинарима у Београду након сусрета са премијер Србије Војиславом Коштуницом..

Јелић, Додик и коштуница су најавили за децембар састанак Вијећа за
сарадњу РС и Србије, чија ће главна тема бити сарадња у области
енергетике.

Izvor: RTRS
« Poslednja izmena: 17. Nov 2006, 19:29:02 od vlado85 »
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 963
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Nokia 6630
Raduje zblizavanje, povezivanje i saradnja Srbije i Republike Srpske. Nadam se da ce se to nastaviti i u ubuduce.
Doduse ozbiljnija saradnja je pocela tek ove i prosle godine, ne znam sta se cekalo toliko, u svakom slucaju bolje ikad nego nikad Smile

IP sačuvana
social share
Blejanje...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Nokia 
nema nista od 'zblizavanja' ako ne dodje od pripajanja!
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 963
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Nokia 6630
Polako, polako, ovo su prvi koraci...da smo u mogucnosti vec bi se pripojili......."tiha voda breg roni"
IP sačuvana
social share
Blejanje...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Samsung S7220
Ne treba tako razmisljati. Srbi u Srbiji gledaju samo da pripoje teritoriju. Treba gledati da li ce narod u RS i Srbiji zivjeti bolje, ako se RS pripoji Srbiji. Mozda bi dvije srpske drzave na Balkanu samostalno bolje funkcionisale. Ipak su to dva glasa... A mozda da se Srbija pripoji RS... Jeste na to ikad pomisljali?
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG Google Nexus 5
pa kad bi se doneo odgovarajuci ustav i drzali prava, verujem da bi bolje funkcionisali.

ali samo kad bi srbi bili slozni, sto ne verujem da ce biti, bar jos dugo dugo godina ...
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 963
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Nokia 6630
Ne treba tako razmisljati. Srbi u Srbiji gledaju samo da pripoje teritoriju. Treba gledati da li ce narod u RS i Srbiji zivjeti bolje, ako se RS pripoji Srbiji. Mozda bi dvije srpske drzave na Balkanu samostalno bolje funkcionisale. Ipak su to dva glasa... A mozda da se Srbija pripoji RS... Jeste na to ikad pomisljali?

Naravno ne treba nista na silu, ali jasno je da je vecina naroda i u Srbiji i RS za pripajanje, a posto to sad nije moguce ostaje da vise saradjujemo, povezujemo se i sl. I ne bih rekao da je u pitanju samo teritorija, ipak smo isti narod...to je sustina.
IP sačuvana
social share
Blejanje...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Ja mislim da to sto kazes da je vecina u Srbiji za pripajanje vrlo diskutabilno....
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 963
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Nokia 6630
Ja mislim da to sto kazes da je vecina u Srbiji za pripajanje vrlo diskutabilno....

Mislim da nije diskutabilno. Vecina je sigurno za pripajanje.
IP sačuvana
social share
Blejanje...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 974
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Samo da uspostavimo specijalne veze povezemo ekonomiju i svima ce biti bolje, tek se ocekuju velika ulaganja Srbije u privredu RS.
Sto se tice pripajanja siguran sam da u Srbiji ne misle svi pozitivno a to za sad nikom i ne treba.Bio sam u Novom Sadu i znam kako tamo gledaju na te stvari. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.0
da nas dodik i jelic vode u srbiju?  Smile Smile

dva morona nad moronima, dodik zna pricati, onako seljacki, jelic jedva i seljacki, a onaj simic ne zna ni citati.
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 392
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.0
da nas dodik i jelic vode u srbiju? Smile Smile

dva morona nad moronima, dodik zna pricati, onako seljacki, jelic jedva i seljacki, a onaj simic ne zna ni citati.

Imas li ti neki bolji prijedlog?
IP sačuvana
social share
"Kada bih uspio da ubijedim Muslimane da prestanu da ubijaju sopstveni narod radi CNN-a mozda bismo odavno imali primirje."

- General Mekenzi, jun 1992
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
wow!
natjerao sam jednog mladog snsd-ovca da se registruje.

sve pohvale meni.
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 392
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.0
 buahahaha...od kud ti ideja da sam ja SNSD-ovac? Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Kada bih uspio da ubijedim Muslimane da prestanu da ubijaju sopstveni narod radi CNN-a mozda bismo odavno imali primirje."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
sala mala.  Smile

mada, moram priznati da me taj stav "a ko drugi" asocirao na nasu svakodnevnicu (SDS ili SNSD nema treceg!).

a sada ozbiljno,
stvarno mislis da nema niko drugi osim dodika? ja u ovoj prostoriji trenutno imam bar pet likova koji su i pametniji i pismeniji i bolje bi radili to sto on radi. i vjerovatno ne bi nabijali ovu seljacku diktaturu...

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 392
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.0
Ne kazem da je Dodik zlatan ali mislim da u ovom trenutku na nasoj politickoj sceni nema niko bolji. A hvala bogu pa je SDS otisao, oni su bili katastrofa.

Ko god je pametan bjezi od politike a neko se mora i time baviti.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
vjeruj mi da su ovi veca katastrofa. taman kad sam mislio da ne moze gore, vidio sam da se covjek uvijek moze iznenaditi.

uostalom, sds od rata (kada je moram priznati bio puno vise od stranke) nije nikada imao u saci sve medije...
a ovaj se potrudio da ih zategne i prije nego sto je zvanicno dosao na vlast.

mislim da njegova predizborna kampanja najbolje govori o kome se radi.
i taj jelic, boze me sacuvaj, nije on kriv sto je priglup, ali ko njega dozivljava kao predsjednika? on je samo dodikova figurica (kao i sto je dodik svacija figurica), a ulogu jelica ne tako skoro imala je biljana plavsic. da, i ona je bila predsjednik....ako si zaboravio. ja zamalo.

samo, hocu da kazem da mi nemamo vremena za njegove epizode premijera RS. on je glup, pasce sa te vlasti vrlo brzo zato sto je glup i nema smisla ni za njivu da ore a ne da vodi drzavu. pokupovao je mnoge ljude, mnogima je obecao funkcije, mnoge je vec zajebao i vec ima hrpu neprijatelja medju ljudima koji su mu donijeli glasove.... oni ce ga opet srusiti i tako u krug.

treba gurati ljude koji ce se zaloziti za referendum, obaviti ga, i onda... pa ne moraju ti ljudi da ostanu na vlasti. onda cemo graditi ekonomiju veze isl.

ko mene moze da ubijedi da mi je prece otvaranje neke kurceve banke u banja luci od recimo protestnog koncerta podrske kosovu???? 
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 392
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.0
Gledaj jednu drugu stvar, ne mogu se ni politicari tek tako zalagati zai referendum, smjenice ih OHR. Imam osjecaj da je i Dodik na granici smjene ali nekako balansira.

Podrzavam protestni koncert podrske Kosovu ali nisam ni znao da je planiran. Kada i gdje?

Anyway...za koga bi ti glasao?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
jednostavno nemam odgovor...

za bilo kog ko ce da pogura taj referendum, a prije toga mozda da pokusa izbrisati ove granice medju nama srbima tipa ja lijevcanin, on hercegovac, mi banjalucani, oni vr'ovci, ovi izbjeglice...
to su neke strasno prisutne podjele medju nama koje su kreirali ronhil i bilja od 95, a vrhunac je taj projekat dozivio za vrijeme "sloge" (kakva ironija  Smile).

nikad nam bilo potrebnije da budemo jedinstveni i slozni, a to ne mozemo postici pod vlascu covjeka koji citavu svoju "karijeru" radi suprotno.

a to za koncert, pa nisam ni ja cuo, navodim primjer, da ga planiramo? 
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 [Sve]
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.