Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dobrodošlica gostima iz Srbije u Makarskoj: Da imam nož, sad bih te zaklao!  (Pročitano 52892 puta)
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
LG Nexus 5
Tacka ba
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 88888
OS
Mac OS X v: 10.6.8
Browser
Safari 533.21.1
Evo sta iman reci na 80% komentara Smile Smile Smile

Iz Makarske sam i znam situaciju, prvo je izlorian slucaj boleskog (PTSP) pojedinca a ovo da nezelimo turiste iz BiH, to nije da nezelimo turiste iz BiH nego na turiste koji ljetuje na jedan dan i koji nista nepotrose nego samo izprljaju (jedu pastetu na moru, lubenice....) za sobom, naravno cast iznimkama.....

Tako da oni koji imaju vlastita iskustva nek pricaju (ko sto jesu i imaju samo pozitivne dojmove) a oni koji nisu vidili Hrvatsku a kamoli Makarsku nek se slobodno pokriju usima i sute....

slusaj, picopevac....

tu i takvu Hrvatsku ( pozitivnu je l', a istovremeno kolektivno u ridanju, jecanju i zalosti kada se koljaci i monstrumi hapse )...tvoju...i tebi slicnih...ja i " ima nas dosta" ...ne zelim da vidim ni na razglednici...niti me zanima.

taman i koliko lanjski snijeg.

ne beri brigu.

svijet je siroko i lijepo mjesto... tako da dinara ili eura...ne dajem na to tvoje...ne mozes mi prodat, sve i da mi aminujes da lubenicu jedem na toj ljepoti nevidjenoj oku ljudskom.

tako da ja na tvoj komentar imam smajli koji nemam trenutno...( baju koji pisu vadi bez pardona i piskiriski...lagano...).

Takvi kao ti nam i netribaju (koji imaju takvo razmisljanje), otidi do Grcke pa se buckaj u njihovom moru, zaboravio sam napisati, njihovom cistom i prekrasnom moru i tamo potrosi 1000 dinara ili koligo god mozes  Smile Smile  A boga ti kad bi i svi vi dolazili kod nas di bi stali Rusi, Ukrajinci, Svedani, Norvezani, Njemci, Austrijanci, Englezi, Talijani, Cesi, Slovaci, itd. da dalje nenabrajan....

A ostali, koji negledaju proslost nego su zeljni dobrog odmora i vrhunskog provoda nek slobodno dodu i nek uzivaju....

More, sunce,plaža, komadi okolo šetaju, ti se odmaraš, lagano kuliraš, burek se jede sa paradajzom, zalijeva se domaćim jogurtom... uhvati te sraćka, istovariš se lagano u more, pa opet, pa opet iznova... neke se stavri ne mogu kupiti novcem, jednostavno tu je MAkarska... hahahaha

Kad si lola, javi se kad navratis u Ma pa cemo skupa, kako ti ono kazes, kenjat u more, a nakon sto se istovaris i ti ces plutati ka i to govno.... Smile

« Poslednja izmena: 30. Jul 2011, 12:10:05 od AleksandarBig »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
Ne znam ni zasto se od toga pravi tema. Ako negde nisi dobrodosao, postoji alternativa. Ali ajde jos da se raspreda prica koju i vrapci znaju  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Samsung S500
...
Naravno, od 100 nasih turista, 20 ce imati problema, 80 ce pricati kako im je vanserijski bilo. Ko ima para za Hrvatsku, ima i za Grcku.

Od čitave zbirke đubra napisanog na ovoj temi, ovo je zaista jedina i potpuna istina.

I slažem se ne 100% nego 220%.

Jer, na kraju krajeva, turizam je ultimativna demokracija - tamo gdje ti se ne sviđa, ti tamo ne ideš. I svi su sretni. I vi i mi i oni kod kojih ste vi otišli.
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50184
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Samsung Galaxy S24
Свагдје постоји ризик да ће ти се нешто лоше десити. А ако одеш у далмацију тамо је још највећи. Ја свима који желе да иду на љетовање ХР препоручујем Опатију и тај истарски крај. Обавезно тамо отиђите на Pizzu па ћете да видите шта је "домаћа" пршута.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Samsung S500
Prvo, nije "pršuta" nego pršut. I u talijanskom (prosciutto) i u hrvtskom (pršut) jeziku to je imenica muškog roda.

Drugo, baš kao šta je u Beogradu manji rizik da će mene netko letvom po glavi, a takav je rizik veći u, štajaznam, Čačku, tako je u Puli manji rizik da će tebe netko letvom po glavi nego šta je takav rizik u, štajaznam, Zadru.

A na kraju krajeva, ja osobno ne shvaćam zašto bi netko želio ić ljeti u Opatiju, jer tamo ljeti ima toliko purgera da dobiješ proljev čim zakoračiš tamo.

Ali eto... ako se netko želi družit s purgerima, neka se druži... Njegov problem.

« Poslednja izmena: 30. Jul 2011, 17:42:22 od st_faca »
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
Ne verujem da bilo gde u Srbiji postoji neki preteran rizik da ce neko da te bije zato sto si Hrvat. Ustvari postoji rizik u nekim krajevima gradova ali svakako tamo jedan turista nema sta da trazi. Otprilike ti je sansa da se pobijes sa nekim u Cacku manja nego meni koji sam iz Uzica.

A sto se opatije tice, pa koliko sam primetio svi hvale taj deo Hrvatske kao najmanje iskopleksiran. Pa je valjda to razlog zbog kojeg vecina kaze da bi jedno tamo isla.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50184
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Samsung Galaxy S24
A sto se opatije tice, pa koliko sam primetio svi hvale taj deo Hrvatske kao najmanje iskopleksiran. Pa je valjda to razlog zbog kojeg vecina kaze da bi jedno tamo isla.

Ма уопште људи нису оптерећени тим ратним триповима. А централизам Хрватске им не одговара као што рецимо не одговара ни војводини евентуални централизам Србије.
« Poslednja izmena: 30. Jul 2011, 17:58:54 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Samsung S500
Ne verujem da bilo gde u Srbiji postoji neki preteran rizik da ce neko da te bije zato sto si Hrvat.

Ne vjerujem ni ja da bilo gdje u Hrvatskoj postoji neki pretjeran rizik da će te netko izmlatit jer si Srbin.

Ali, to šta ti i ja vjerujemo može ali i ne mora bit jednako onome šta u stvarnosti postoji, zar ne?

Ustvari postoji rizik u nekim krajevima gradova ali svakako tamo jedan turista nema sta da trazi. Otprilike ti je sansa da se pobijes sa nekim u Cacku manja nego meni koji sam iz Uzica.

I tebi iz Čačka je šansa da će te u Šibeniku netko napast puno nego meni iz Splita.

Ali kao šta rekoh - rizik uvijek postoji. Negdje veći negdje manji.

A čuj, to sve ovisi o tome šta ti smatraš pod kompleksima, i koja je to "većina" koja bi jedino tamo išla.

Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50184
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Samsung Galaxy S24
@st_faca

Поента приче је да су Хрвати (данас, 16 година након рата) више оптерећени ратом и национализмом  него што су то Срби. Погледај само како се Тадић свима извињава па ће ти постати мало јасније.
« Poslednja izmena: 30. Jul 2011, 18:23:34 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.373 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.