Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 18:33:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dobro se dobrim vraca?  (Pročitano 44618 puta)
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Sta da ti kazem. Sve ima svoju granicu, i mora da povuces crtu, koliko ti mozes da izdrzis i koliko mozes da sacekas da se neko opameti, kada vidis da ne radi. Full force ahead  Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

A sto se jednostavno ne sklonis od tih ljudi sto nasrcu na tebe? Smile
Ne moras da ih kaznjavas ,sklonis se i nastavis sa svojim zivotom...
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Jer to uvek nije lako draga moja, pogotovo kada imaju prijatelje. Onda samo oni nastavljaju da rade po svojem.
Uostalom ne mozes bezati ceo zivot (ja ne mogu nije mi u licnosti) i sta postizes bezanjem? Mir i tisinu na kratko.
Uvek ce biti losih ljudi, zato moras da se okrenes i da otvoris vatru na njih, onda te ostave na miru.
Sto Gottago rece "oni te sacekaju" sa bezbol palicom ti dodji sa katanom tako to ide.
Postoji neka energija u nama ljudima, i kada se odbranimo od jednog skota, emitujemo drugaciju energiju i govorimo ljudima sa slicnom frekvencijom kao sto oni imaju da se klone nas.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 
Citat
Danas bas si duhovita Onody
Ne smem nadjem s tobom,moze zaljubiti pa sta onda ciniti
da,  Smile Smile Smile stvarno šta bi bilo kazao bi -dobar dan gospodjo!!!- a ti- Kristihand Onodyse viteza moja srca jedina medena, najveća i najsladja Smile Smile
 a posle samo bi seli i gledali bi smo kao u jednog Čehov dramu Smile Smile Smile i ne bi smo kazali ništa....
Ne znam da li je i to tako pored toga da Dobor sa dobrim vraća, Neutralan sa neutralnom se vraća Smile
Inače nisam ni ja toliko ružan muškarac, i pametan sam Smile a ti si lepa i sveža i pametna, možda i sa lepom zadnjicom Smile Smile Smile Lolana Smile
« Poslednja izmena: 08. Jun 2009, 20:50:57 od onodys »
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung S8
Ja cinim lose stvari, a u dobrima preterujem.
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Sve ima svoje...

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 44533
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Citat
Tako mnogo, naizgled beznacajnih suceljavanja izmedju dvoje ljudi stavlja nas pred izbor : Preneti malu iskru ljubavi na drugoga ili izbeci datu priliku, ostavivsi tako svet jos malo hladnijim?

Neki mudrac je jednom rekao da se svako drustvo prosudjuje po tome kako tretira svoje najunesrecenije pojedince. Zapitajte gde smo tu svi mi - ponaosob?! Bilo bi lepo ziveti u okruzenju gde razliciti dobijaju empatiju i mesto u nasem zivotu, a ne ravnodusnost i okretaje glavena drugu stranu.

ceo tekst je ovde.... http://forum.burek.com/poucne-pricice-t68271.msg7129852.html#msg7129852

Moram se složiti s eye..
U pomaganju nisi bitan ti već onaj kome pomažeš..
Jednostavno sebi  ne postavljaš pitanje zašto/kako, jednostavno to uradiš..
Bar bi tako trebalo Smiley

Dobro se stvarno dobrim vraća, možda ne u istom obliku (ja tebi dala novac pa će neko i meni dati kad mi zatreba), nebo za svakog ima planove i od ničeg se ne može pobeći, ni dobra ni zla što činimo..
IP sačuvana
social share
Ni jedan čovek nije ostrvo, sam po sebi celina; svaki je čovek deo Kontinenta, deo zemlje; ako Grudvu zemlje odnese more Evrope je manje, kao da je odnelo neki Rt, kao da je odnelo posed tvojih prijatelja ili tvoj; smrt ma kog čoveka smanjuje mene, jer ja sam obuhvaćen Čovečanstvom.
I stoga nikad ne pitaj za kim zvono zvoni; ono zvoni za tobom...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 938
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.30
mob
Nokia 7310 Supernova
interesting tema...
vjerovatno se sve sto uradimo u zivotu - bilo to dobro ili lose, na neki nacin vraca
samo se nekako ispostavi da se prvo i najbrze vrati ono lose, kao bumerang....
IP sačuvana
social share
To nisam ja - to je moja schauma. Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia Luvmya 520
Citat: lolana

Vas sam cekala da me sludite do kraja  Smile
Ja i nisam isla okolo i hvalila se da sam ucinila Bog zna sta ,ne znam zasto mi postavljate to pitanje onda ...
Ja tebe sludjujem ?
Dala si temi naslov "Dobro se dobrim vraca?", pa cas govoris kako nisi ucinila "Bog zna sta" da bi ispod navela
znacaj onoga sto si ucinila, posto ta porodica zahvaljujuci tebi ima hranu na stolu.

Pa jeste dobro - dobro je kad imas srece da ne moras da radis mesec dana dzaba .Ili sam trebala pustiti coveka da ode kuci i kaze zeni i deci - E tata ce ovaj mesec raditi za dzaba ? Ja mislim da je dobro ,ne zato sto sam ja u pitanju ,nego zato sto je to prosto tako .
Da to nisi bila ti nego neko drugi koji svoj deo posla obavlja savesno i po utvrdjenim pravilima, onda to ne bi bilo tako kako je proslo sa tobom, koja sa carolijom cini vuka sitim i ovce na broju.
Zar sam zahtevala negde da neko vidi neku vaznost u meni ?
Napisala si temu o tebi i tvom podvigu na poslu i nazvala je "Dobro se dobrim vraca?" a od citaoca pitas da li primecuje tvoju vaznost u toj temi ?
Da li je moguce da neko ne vidi tvoju vaznost u onome sto si napisala ?

(ovo je sve samo opustena komunikacija i nadam se da ces smoci snage da ne primetis moju vaznost u njoj)
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Citat
Danas bas si duhovita Onody
Ne smem nadjem s tobom,moze zaljubiti pa sta onda ciniti
da,  Smile Smile Smile stvarno šta bi bilo kazao bi -dobar dan gospodjo!!!- a ti- Kristihand Onodyse viteza moja srca jedina medena, najveća i najsladja Smile Smile
 a posle samo bi seli i gledali bi smo kao u jednog Čehov dramu Smile Smile Smile i ne bi smo kazali ništa....
Ne znam da li je i to tako pored toga da Dobor sa dobrim vraća, Neutralan sa neutralnom se vraća Smile
Inače nisam ni ja toliko ružan muškarac, i pametan sam Smile a ti si lepa i sveža i pametna, možda i sa lepom zadnjicom Smile Smile Smile Lolana Smile

Imate dovoljno romanitke i neznosti da se ponovo ozenite i ucinite neku zensku srecnom,sta onda cekate ?
Nemojte samo neutralni da vas ne bi zapala neka neutralna!

Smile

Citat
bilo to dobro ili lose, na neki nacin vraca
samo se nekako ispostavi da se prvo i najbrze vrati ono lose, kao bumerang....

A zasto se prvo vrati lose? To me najvise zanima !
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia Luvmya 520
Apsolutno sujeverje, nepromisljenost, naivnost, nelogicnost, otrcana fraza koja nema dodir sa uzrocno posledicnom
realnoscu.
Ima toliko dobrih ljudi kojima se pored dobrote desavaju lose stvari,  najcesce zbog njihove dobrote, i jos vise primera okorelih zlikovaca kao sto su recimo Americki predsednici, kojima se apsolutno nista lose ne desava.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 18:33:36
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.