Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 23:50:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dobre i loše strane visokih plata  (Pročitano 12758 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
hehe...dobru platu ima onaj koji hoce i moze...bez obzira na skolu...zarad svog truda dobija uspeh u firmi gde je bio pocetnik Smile

bar kod mene je bilo tako ....
postoji i druga opcija radite 2 posla ...
prednost je svakako to sto mozes sebi da priustis ono sto zelis kao i svome detetu ako ga imas ,naravno..

za mene mana ne postoji.
za mene je mana kada si zdrav i prav a nemas novac.
problem je sto ljudi ovde ne znaju nista da rade.
u rafineriji i gomili velikih fabrika u srbiji je stanje ocajno.
od 3k radnika, mozda 1000 zasluzuje posao.
gomila dodje i uci da kuva kafu, otkriva nove poze za spavanje u stolicama i sl.
kako da nadje posao covek koji ne ume da prica srpski normaln(recnik, padezi....) ne ume nista da radi, i jos je lenj?
nikako.
komunizam i sovinisticki socijalizam su svoje odradili.
ovaj narod treba da se edukuje, ako ne opstoj kulturi, onda bar nekim osnovnim poslovima,zanatima i sl...

ovde ima gomila nesposobnih ljudi koji zele da im opet drzava obezbedi poisao ili preko veze da ga nadju...
toga vise nema dovoljno, a uskoro ce skroz nestati pa im zato toliko smeta kapitalizam.

upravo marko  Smile

svaka cast  Smile

IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 5610
hehe...dobru platu ima onaj koji hoce i moze...bez obzira na skolu...zarad svog truda dobija uspeh u firmi gde je bio pocetnik Smile

bar kod mene je bilo tako ....
postoji i druga opcija radite 2 posla ...
prednost je svakako to sto mozes sebi da priustis ono sto zelis kao i svome detetu ako ga imas ,naravno..

za mene mana ne postoji.
za mene je mana kada si zdrav i prav a nemas novac.
problem je sto ljudi ovde ne znaju nista da rade.
u rafineriji i gomili velikih fabrika u srbiji je stanje ocajno.
od 3k radnika, mozda 1000 zasluzuje posao.
gomila dodje i uci da kuva kafu, otkriva nove poze za spavanje u stolicama i sl.
kako da nadje posao covek koji ne ume da prica srpski normaln(recnik, padezi....) ne ume nista da radi, i jos je lenj?
nikako.
komunizam i sovinisticki socijalizam su svoje odradili.
ovaj narod treba da se edukuje, ako ne opstoj kulturi, onda bar nekim osnovnim poslovima,zanatima i sl...

ovde ima gomila nesposobnih ljudi koji zele da im opet drzava obezbedi poisao ili preko veze da ga nadju...
toga vise nema dovoljno, a uskoro ce skroz nestati pa im zato toliko smeta kapitalizam.

upravo marko  Smile

svaka cast  Smile

Силног си компањона нашла!  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Сличан се сличном радује! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
kakav god da je...i ko je ..pojma nemam...delimo misljenje..u pravu je...lenj narod..sklion laganju i hlebu bez motike Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia E50
Citat
dete te voli kad imas novac u protivnom ce te pljunuti i prezreti jer nemas da mu das...ne bukvalno ali ces dobiti po nosu kad tad...jos ce ti reci da si nesposoban!!!!!!

Gde ti zivis jbte... Smile
Pa meni moji nisu ostavili nista,u zivotu mi na kraj pameti nije palo na pamet da moje roditelje,koji su me doneli na ovaj svet...ma, ne mogu da zamislim,da im kazem kako su oni nesposobni,sto mi nisu ostavili kucu,stan,zemlju...nista od toga i za to me savrseno boli uvo,bitno mi je njihovo zdravlje i nista vise...
A,to dete koje bi roditelja pljunulo ili kako god je blago receno nevaspitano,lose vaspitavano,zapusteno,bez i trunke moralnih i ljudskih vrednosti,postovanja prema bilo cemu(sta ce i koga da postuje,ako roditelja pljuje samo zato sto ovaj nema para)...
E, ko je odgovoran za izrastanje deteta u takvog,najblaze receno debila???
Kakav ce odnos ono da ima prema istim tim parama,koje je roditelj eventualno zaradio???Domacinski... Smile
Takvo dete ne treba nikom... Smile
« Poslednja izmena: 27. Jul 2007, 21:00:03 od niko79 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Реци то оним људима који су цео радни век одрадили без дана боловања и поштено, а живе ко пси, сада када су у пензији.

kakav god da je...i ko je ..pojma nemam...delimo misljenje..u pravu je...lenj narod..sklion laganju i hlebu bez motike Smile
« Poslednja izmena: 27. Jul 2007, 21:01:32 od miroslav.p »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
e kako se svi grupno vadite na opste stanje u drzavi,korupcije,organizovan kriminal...a nisam cula jos nekoga da kaze kako radi i 3 posla kako treba...kako se trudi da napreduje u svome poslu..kako sebi gradi buducnost trudeci se na poslu i dajuci svoj maksimum...

ima i takvih, ali ti dele tvoje misljenje i ne zale se toliko...
vise se zale oni koji se ni ne trude.
Smile Smile Smile

ima tih para kad te dete pljune sa 18 godina jer za ceo zibvot nista nisi stekao
ima tih para kad odes nesto da mu kupis a on se vrati placuci jer ne mozes da mu kupis...
ima tih para da te matorci ne jebu jer sve sto imas si nasledio od njeh,pa te posle time ucenjuju...
ima tih para da mozes da otputujes gde gos zelis,da ti dete vidi evropske prestonice.....da kazes da si negde bio...da si video svet a ne samo svoja 4 zida..i to tudja ili nasledjena...
ima tih para da vozis skupa auto...
da odes u supermarket i da kupujes sve sto ti treba a ne da se mislis kako ces posle da platis racune...

dete te voli kad imas novac u protivnom ce te pljunuti i prezreti jer nemas da mu das...ne bukvalno ali ces dobiti po nosu kad tad...jos ce ti reci da si nesposoban!!!!!!

ja sam radila u firmi gde sam unapredjena sa 25 u asistenta direktora....
sada imam istu takvu firmu sama i radim kao stoka ali imam oko 3000e platu mesecno..
vozim pezoa ..
imam svoj stan koji istina otplacujem...
i netaknuto nasledstvo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
znaci moje dete ce imati duplo vise od mene!!!
i sugurno nece reeci da je njegova mama procerdala zivot!!!!!!!!!!!!11
a da ne pricam gde sam sve putovala....
ma ti si izuzetak ili imas veze sa drumskom mafijom koja je kriva za nas zivotni neuspeh :ironic:

ne vredi ti to za evropske prestonice.
to su za njih 'pederske drzavice' ako oni sami to kazu. i kazu da su ih proputovali i da nista posebno nisu videli.
a ne secaju se devedesetih kada nisi mogao da nedeljno priustis sebi jednu cokoladicu.

njima su njihova 4 zida sasvim dovoljna...samo dok je na svakom od njih po jedna slobina/staljinova/seseljeva/....slika

svaka zrtva se isplati...
ja sam deo svog detinjstva provodio vise uz knjigu dok su moji ortaci prvi put izlazili po diskotekicama u osnovnoj.
ja sam malo vise ucio skolu i jezike dok su oni trenirali po 2 sporta i opet izlazili, provodili vise od 6 sati na ulici.
svoje vreme i danas zrtvujem dok oni voze skutere po gradu i izrastau u to sto izrastaju.

ja cu postati covek a oni ce ostati u istim kaficima sa istim krajnjim ciljem: da izadju i da se provedu/napiju/smuvaju nesto novo.

stvar izbora, zar ne Smile
svako svoju srecu gradi na svoj nacin.
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Краљевићу, не суди , да ти не би било суђено!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 5610
e kako se svi grupno vadite na opste stanje u drzavi,korupcije,organizovan kriminal...a nisam cula jos nekoga da kaze kako radi i 3 posla kako treba...kako se trudi da napreduje u svome poslu..kako sebi gradi buducnost trudeci se na poslu i dajuci svoj maksimum...

ima i takvih, ali ti dele tvoje misljenje i ne zale se toliko...
vise se zale oni koji se ni ne trude.
Smile Smile Smile

ima tih para kad te dete pljune sa 18 godina jer za ceo zibvot nista nisi stekao
ima tih para kad odes nesto da mu kupis a on se vrati placuci jer ne mozes da mu kupis...
ima tih para da te matorci ne jebu jer sve sto imas si nasledio od njeh,pa te posle time ucenjuju...
ima tih para da mozes da otputujes gde gos zelis,da ti dete vidi evropske prestonice.....da kazes da si negde bio...da si video svet a ne samo svoja 4 zida..i to tudja ili nasledjena...
ima tih para da vozis skupa auto...
da odes u supermarket i da kupujes sve sto ti treba a ne da se mislis kako ces posle da platis racune...

ja sam radila u firmi gde sam unapredjena sa 25 u asistenta direktora....
sada imam istu takvu firmu sama i radim kao stoka ali imam oko 3000e platu mesecno..
vozim pezoa ..
imam svoj stan koji istina otplacujem...
i netaknuto nasledstvo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
znaci moje dete ce imati duplo vise od mene!!!
i sugurno nece reeci da je njegova mama procerdala zivot!!!!!!!!!!!!11
a da ne pricam gde sam sve putovala....
ma ti si izuzetak ili imas veze sa drumskom mafijom koja je kriva za nas zivotni neuspeh :ironic:

ne vredi ti to za evropske prestonice.
to su za njih 'pederske drzavice' ako oni sami to kazu. i kazu da su ih proputovali i da nista posebno nisu videli.
a ne secaju se devedesetih kada nisi mogao da nedeljno priustis sebi jednu cokoladicu.

njima su njihova 4 zida sasvim dovoljna...samo dok je na svakom od njih po jedna slobina/staljinova/seseljeva/....slika

svaka zrtva se isplati...
ja sam deo svog detinjstva provodio vise uz knjigu dok su moji ortaci prvi put izlazili po diskotekicama u osnovnoj.
ja sam malo vise ucio skolu i jezike dok su oni trenirali po 2 sporta i opet izlazili, provodili vise od 6 sati na ulici.
svoje vreme i danas zrtvujem dok oni voze skutere po gradu i izrastau u to sto izrastaju.

ja cu postati covek a oni ce ostati u istim kaficima sa istim krajnjim ciljem: da izadju i da se provedu/napiju/smuvaju nesto novo.

stvar izbora, zar ne Smile
svako svoju srecu gradi na svoj nacin.
Још малко да порадиш на малим, великим словима, тачкама, зарезима...
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
haha..znas kako...i u pravu si..svi oni koji se vade na deciji osmeh ustvari nemaju muda da potegnu da se taj osmeh trajno zadrzi  Smile

a verovatno im je jos losije sto ja kao zena imam vise para od njih ...mogu samo da zamislim kako bi se osecali da od mene traze posao  Smile

evo konkurs je kod mene otvoren za zidare,molere,tapetare...spremacice ..cak i za jednog poslovodju na terenu i jednog inkasanta ...pa izvolite  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 23:50:32
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.