Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 13:03:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dobra žena nekad i sad,iz oba ugla  (Pročitano 46464 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Poklanjaš mi ružu? O, baš si divna, evo i tebi jedna  Smile

Da, ja jesam divna, i zaista ne volim da me neko maltetira... forum, pp, mejlom ili preko FB Smiley
« Poslednja izmena: 28. Jan 2012, 02:57:02 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Kada se već meni obraćaš pa da ti i odgovorim, ja ne volim kuoalrsle i ćoškovske priče. Radi svoj posao kako treba pa neće biti problema. A da ljudi ne shvate pogrešno, kako to imaš običaj lepo da uviješ u ružičastu finu foliju i opereš ručice, nemoj da aludiraš na mene za ta obraćanja. Niti ti znam fb, niti sam ti se obraćala na pp.Niti bih to učinila jer te ne smatram osobom koja bi meni, kao člana foruma, rešila problem iako si možda i zadužena za to.  Zato pričaj konkretno kao što ja govorim. Vadjenje naloga iz dubioze u koji ga gurnu neprofesionalci, je potpuno druga tema.

Poslala sam ti Ružu a ti odbij ili prihvati. Ne nastavljaj dalje svoj animozitet, glupo je i nezanimljivo za publiku.

I to nije odlika dobre žene, što bi Raner rekao Smile
« Poslednja izmena: 28. Jan 2012, 03:18:52 od Arijada »
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
Ja ne poznajem ni jednu normalnu koja ima vremena za bacanje a da joj u kući sve besprekorno funkcioniše.

Otprilike, samo sto moderne zene misle da mogu sve. Da kafenisu, druze se, a takodje da im sve u kuci bude potaman i posvete porodici. Onda kada im se zadesi porodica shvate da ne mogu a da nesto ne zapostave pa obicno prebacuju obaveze na nekoga(npr. na svoje roditelje sto se tice cuvanja dece ili kuvanja i spremanja).

Biti prava domacica pa cuvati decu i voditi brigu o celom domacinstvu je mukotrpan posao. Svako ko imalo ima pojma o vodjenju domacinstva to zna.

Btw To vazi i za muskarca i njegove obaveze. Ne razlikuje se previse osim sto ce svoje slobodno vreme posvetiti malo drugacijim aktivnostima pa ce mesto kafe sa drugaricama otici na utakmicu sa drugarima.  Smile
« Poslednja izmena: 28. Jan 2012, 05:41:02 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Kada se već meni obraćaš pa da ti i odgovorim, ja ne volim kuoalrsle i ćoškovske priče. Radi svoj posao kako treba pa neće biti problema. A da ljudi ne shvate pogrešno, kako to imaš običaj lepo da uviješ u ružičastu finu foliju i opereš ručice, nemoj da aludiraš na mene za ta obraćanja. Niti ti znam fb, niti sam ti se obraćala na pp.Niti bih to učinila jer te ne smatram osobom koja bi meni, kao člana foruma, rešila problem iako si možda i zadužena za to.  Zato pričaj konkretno kao što ja govorim. Vadjenje naloga iz dubioze u koji ga gurnu neprofesionalci, je potpuno druga tema.

Poslala sam ti Ružu a ti odbij ili prihvati. Ne nastavljaj dalje svoj animozitet, glupo je i nezanimljivo za publiku.

I to nije odlika dobre žene, što bi Raner rekao Smile

"Ne, nisam ja. Neko drugi je."

E, vidis... radeci svoj posao cu ti fino i direktno reci - Prestani da olajavas ljude po drugim temama kada te neko negde naprasi (egzemplar: prvi post na temi u kombinaciji sa temom o 2012.) i prestani sa pokusajima da stvoris neki sukob medju ljudima.

Nije simpaticno i nece biti tolerisano. Smiley

A sada - nazad na temu....
« Poslednja izmena: 28. Jan 2012, 09:35:54 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 44033
Zastava
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Samsung Galaxy S lll
nekad je dobru zenu bilo lakse razumeti... Smile
IP sačuvana
social share
Nek stoje prijatelji...zlu ne trebali...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 16.0.912.77
Sandra je divno bice...a to sto nekada znam uleteti klizeci neznaci da neko drugi moze nakidati ovu zenu.
Dobra zena je ona koja zna voleti...sve ostalo je gluma,licemerstvo i korist (ekavski jer sam obecao).
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
Nokia 
Sandra je divno bice...a to sto nekada znam uleteti klizeci neznaci da neko drugi moze nakidati ovu zenu.
Dobra zena je ona koja zna voleti...sve ostalo je gluma,licemerstvo i korist (ekavski jer sam obecao).

Ako je meni, nisam sigurna... Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Nokia 
Prvo,ne znam da spojim više citata u jedan post,pa ću dok ne naučim korisitit boje

Sada dobra zena...(Sofija je zena koju strasno uvazavam i postujem...oprost molim Sofija  )

Fala Lapsuse  Smile

Dobra zena je ona koja kuva i ne prica mnogo,jer svakako na muskarcu je kuca cijela.

žene sve manje kuvaju,sad ti je sve na foru-ili ti ide ili ne,ranije je imalo manje prostora za izgovore tog tipa. mada praksa je čudo,spremiš jednom ,pet,sedam puta i eto-makar je jestivo. a i postoji toliko alternativa..ja bih voljela da znam da kuvam,mada se nešto puno ne zadržavam u kuhinji. recimo moja drugaricasavršeno kuva,obožava!  i tetka isto,sa poda da jedeš kad nešto spremi. i kad ih pogledam..jeste mi nekako fino kad vidim da neko sa toliko ljubavi sprema. ne samo žene nego i muškarci,uživam u toj posvećenosti. e sad,fora da je da se dobro organizuješ i kuvanje uklopiš u ostale obaveze. nije zdravo po psihu žene da bude samo domaćica,ona mora u svom vijeku makar neku karijeru da ima. ne da juri položaj,nego da se i tu ostvari,da ima neku satisfakciju na tom polju isto. da ima svoje pare,da osjeća da i tu doprinosi,da upoznaje ljude,ima zanimljiviji dan..treba joj posao,pa kasnije kad se zasiti,može da uživa kući sa svojima.

Dobra zena je ona koja se drzi podalje od politike (jedino ako nije Merkel,mada i tada je zena ili zivi sama)

ovo koliko sam u toku,sve žene političari su k'o trandže,ogavne kravetine. još ako se dohvate malo boljeg položaja...
ne volim politiku i mislim da opasno truje mozak. ne bih voljela da mi dijete sjutra udje u politiku. drugo je poznavanje neke situacije kod nas i u svijetu..pa ne živimo pod st.zvono,teško je a i opasno biti neupućen

Dobra zena je ona koja nikada ne prevari.

jeste prevara gadna i malo ko predje preko nje. ali niko ne zaboravi,to vjerujem. samo,kad žena prevari,preko toga se teže prolazi

Dobra zena je ona koja zna suzu pustiti kada osjeca.

realno,samo da se ne koriste u svrhe manipulacije..suze su ok

Dobra zena je ona koja ne pada na pare.

pare su nužno zlo. jedno su sponzoruše,ali niko nije gadljiv na pare i svi želimo da smo materijalno obezbiljedjeni i da napredujemo,a dobar dio tog napretka je nezamisliv bez para.

Dobra zena je ona koja te utjesi.
Dobra zena je ona koja sa tobom se veseli.
Dobra zena je ona koja iza tebe stoji kada odu svi.

ovo da,podrška,poštovanje,toplina i ljubav. ne može se bez toga
-----------------------------------------------------------------------

cija je obaveza obezbjediti porodicu?
Cija je obaveza ne gledati dijete kako bosih nogu trckara po kisi cekajuci cipele?
Cija je obaveza donijeti kuci parce kruha?
Cija je obaveza obezbijediti krov nad glavom?

ovo je tradicionalno očeva obaveza,ali i kad je najljepše,i ta majka voli da kupi svom djetetu,što ne rasporediti teret nego da jedno obavlja on,a drug ona,pogotovo kad su takve stvari u pitanju?  Smile recimo,sve ove stvari moja majka uspješno sama obavlja,sve je stvar situacije i odgovornosti.

...........................................

Marko,
Bitna je posto je u pitanju turska serija. Drugacija kultura i gledanje na zenu. 

to da,kod njih su još oštrija pravila i žena se drugačije tretira  Smile
............................................
Holandjanine,
za mene sta je dobra zena? da bude ljubomorna i posesivna kao ja.

ovo mi se baš ne čini zdravim,jedna osoba mora biti blažeg temperamenta i mora znati da smiri situaciju. opasno je ako su obje osobe ljubomorne,a i ljubomora je rijetko kad dozirana,pa samim tim i zdrava

........................

Anea,

Dobra zena, kao i dobar muskarc je ona zbog koje pozeli da dodjes kuci.

ovo je prelijepo rečeno..i  ne baš tako čest slučaj

.................

Bookee,

Зато и носим овај текст - чувај се жене која те воли онаквог какав јеси -

odlično! ovako može da razmišlja samo osoba koja je  zadovoljna sa sobom .

a to na konto prevara...i žene varaju,možda je zvučalo kao da generalizujem,ali nisam. mislila sam na oba pola. ovdje je samo bila fora,kad govorimo već o ženama,zašto te dobre često loše prodju i zašto nisu dovoljno cijenjene. kao i dobri momci.

.................

Sandra,

Moj kum svaki put kad dobije kafu, kad kuma skuva i donese u radionicu , kaze :"Ja imam najbolju zenu na svetu"
Svako ima svoje kriterijume.

upravo,on je zadovoljan time i nekima je sitnica,a njemu dokaz ljubavi. on zna koliko je njoj stalo i na ovaj način,a isto tako zna da mu ne bi svaka skuvala kafu,pogotovo sa toliko topline kao ona

-------------------------

Aconja,
Napoleon Bonaparta je rekao: "Lepa zena se svidja ocima, dobra zena se svidja srcu; jedna je dragulj, druga je riznica."

**
Nikola Tesla: "Nikad ne vjeruj sjaju u očima žene! To je vjerovatno svjetlo što prodire kroz njenu šuplju glavu."

dobri su citati  Smile prvi je lijep,drugi fora

................

Medo,
Zenama je u prirodi da grickaju dusu onim sa kim su. To ih jednostavno zabavlja. Tim se brane i hrane. Dobra zena je ona koja ima kredita da to moze da radi a da je vlasnik duse jos uvek sa osmehom gleda i ne skriva se od nje...Naravno zaraditi kredit i biti u plusu, nije lako

lijepo  Smile

Dugo se dobrom zenom smatrala dobra majka zena i domacica, danas sto vise na musko lici. Rode to jedno (jadno) dete i onda jurcaju kroz zivot trceci za idealima, novcom, slavom vukljajuci u svojoj gluposti to jadno dijete okruzeno svim i svacim ali liseno lubavi i topline doma. Ljubav decijeg okruzenja zamenjuju ljubavlju prema sebi i svom izgledu u ogledalu, karijeri. Gledam tridesetgodisnjakinje, uspesne poslovne zene kao se bore izmedju majcinskog poriva i sopstvenog komfoa i na zalost se odlucuju za hladni zivot u samoci. Tuga je ovo sto nam donelo vreme. I zene a sa njima celo covecanstvo gubi. Dobrom zenom bi danas okarakterisao onu koja je uspela da joj se ukucani sa iskrenim osmehom na licu sretni vracaju kuci..

rode jedno dijete i stanu..koja greška  Smile kao-pružićemo mu sve,bolje nego da se mučimo sa više. pa ne morate imati osmoro,nego dvoje,troje..njemu trebaju brat ili sestra..
gonjenje karijere je mnoge žene koje znam upropastilo jer su ostale same,postavljale nenormalno visoke kriterijume.. prosto nisu imale mjere,a imale su sve preduslove za sreću.

................

Munka govori o sposobnosti žena da same odrade šta treba po kući,da se snadju u nepredvidjenim situacijama...to je dobra žena i za sebe i za druge,jer ne parazitira i ne trepće,nego se trudi da doprinose,ne voli da zavisi od nečije dobre volje niti da čeka druge kad može sama nešto da uradi.

pominjali ste i pijanke,utakmice...dobra žena treba,slažem se,imati sluha za takve stvari kad zna da su njenom muškarcu jako bitne. to uostalom nije svaki dan,a i mi imamo svoje dogadjaje koje želimo da propratimo,svoje rituale..kojima oni treba da izadju u susret. tango

-------------------------

Onda su se Lapsus i Arijada uhvatili Anee   Smile
ma koliko da ste mi dragi,radite ružnu stvar-pominjete neke stvari koje vas se ne tiču,jer je apsolutno njena stvar što još nije udata. ne žuri joj se i papir joj ne prestavlja ništa. kao da kroz tu činjenicu procjenjujete koliko je ona sposobna da se veže,što je apsurd. sve kasnije se ulazi u brak,neko i nikad. jer prosto ne želi,voli drugačiji oblik zajedništva.
ne volim to,pominjanje familije i ispitivanje koliko ko zaradjuje,nevezano za temu. sve su to stvari koje se nas ne tiču,bezobrazno je da se nekom neko potkopa na tako ličnom osnovu,jer nikad tu ženu nisam čula da je išta slično upotrijebila za argument. a i ne znate je lično,tako da sudite na brzinu.
sjećam se da je i Lolana ranije peckala na konto kilograma..taako nisko i djetinjasto,kod koga god ovo da vidim,razočaraće me kao čovjek. jer smo djeca bili i vrijeme je da se ponašamo kao odrasli
« Poslednja izmena: 02. Feb 2012, 15:49:49 od Sofija 753 »
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Apple 15
Ma, Sofija.. nema veze..

Mozda nisam nikada imala papir, ali.. imala sam ja svoje momente... i lepe i ruzne... sa nekim ljudima... cvrsce veze nego sto su neki brakovi.... tako da se ja tu nesto ne potresam... Kao.. sto cu u sadasnjosti i buducnosti biti sa osobom koja misli da sam dobra za njega... Vazno je ne biti ogranicen tudjim ocekivanjima... i kutijama...
Najlakse je biti kukavica i sakriti se u neciju tudju senku.... bez obzira da li ti prija ili ne...

A i nisam dovoljno matora da pocnem da ocajavam kako nisam udata...  Smile

Te misli su za one matorog duha... ja sam jos teeeeeeeen...  Smile

S druge strane... da li ste zaista, ali zaista sigurni da nisam udata?  Smile
« Poslednja izmena: 02. Feb 2012, 15:54:24 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Nokia 
baš mi je bilo krivo kad sam čitala,ne vidim razlog za onakvu priču. na kraju krajeva,priča je k'o da si stara kao dvije Grčke,a ti imaš tek 30  Smile
tvoj život,tvoj papir za crtanje. onakve stvari su niske i nadam se da ih više neće biti

jesi li udata  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 13:03:10
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 4.353 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.