Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 23:08:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dobra žena nekad i sad,iz oba ugla  (Pročitano 46483 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Apple 15
Mmmm... srecna sam...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Nokia 
šalim se malo.
ma ti si bre super lik,ne vidim što se ljudi ovdje konstantno svadjaju sa tobom
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Apple 15
Ljudi imaju razne fetise. Smiley

Ne mozes im to zabraniti Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Nokia 
evo ja koristim ovu priliku da ih fino zamolim da ne pretjeruju ,valjda će mi uvažiti toliko  Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Боље да боли истина него да утеху пружа лаж

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4000
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
по мени је добра жена она која је у стању да буде домаћица, мајка, и успе да испуни себе на било који начин који јој одговара (посао, хоби или нешто пето)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
Nokia 
Mene fasciniraju zene koje zele da citav svet oko njih misli kako su one divne, kako nemaju nijedan problem. Zasto zena voli i uziva da nabije drugoj na nos kako je losija od nje?
Kako onda sa tom karakteristikom moze da bude - dobra?

IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.26
по мени је добра жена она која је у стању да буде домаћица, мајка, и успе да испуни себе на било који начин који јој одговара (посао, хоби или нешто пето)

bravo  Smile

Mene fasciniraju zene koje zele da citav svet oko njih misli kako su one divne, kako nemaju nijedan problem. Zasto zena voli i uziva da nabije drugoj na nos kako je losija od nje?
Kako onda sa tom karakteristikom moze da bude - dobra?

zato sto su nezadovoljne, prikrivaju svoje nedostatke i nezadovoljstva, imaju kompleks nize vrednosti koji lece kompleksom vise vrednosti, ali to se Sandra brzo vidi, za cas prepoznas takvu osobu i znas sa kim imas posla.. mene licno takve osobe ne doticu, ne samo zenske, nego i muske.

Mislim da u zivotu nema - bolji sam od tebe, ako zivimo priblizno istim zivotima.. ja rekoh odavno, danas je vreme emancipacije, kad kazes drugoj zeni ili muskarcu da ne zelis da radis jer ne moras, ali zelis da budes domacica i majka, ti si - lenja, neambiciozna, dosadna, nisi materijal za ozbiljnu vezu/brak i slicno.. ako ne stavis pare na sto tako sto si isla svaki dan da radis 8 sati ti si manje vredna u ocima sveta.. meni licno puca ona stvar za tudja misljenja tog tipa, jer ja se za sebe ne brinem, ali znam dosta drugih zena koje zbog ovoga ozbiljno pate.. znam devojku koja je zivela prelepo, malko radila pa dobila ogromno nasledstvo od rodjaka koji su izginuli u inostranstu.. zivela sama, iz ljubavi prema komsijinoj deci ih je cuvala i provodila vreme svaki dan sa njima, odgajila ih maltene.. bavila se vajarstvom iz hobija .. nije mogla da nadje muskarca da je prihvati brat-bratu sedam godina .. tek kasno se udala i dobila devojcicu, ali u inostranstvu ... pricala je da koga god je upoznala, niko nije mogao da prihvati da je imucna i da ne zeli da radi poslove koje mrzi za male pare, pa se bavi necim iz hobija, njene price o zeli da bude majka i domacica, da provodi vreme sa svojom decom su muskarcima bile smesne, smatrali su je lujkom.. licno znam lika koji je izlazio sa njom nekoliko meseci i ostavio je jer "njemu ne treba neradnica koja ceo dan sedi kod kuce dok on rinta".. i slicna sranja..

Prosto, ljudi treba da se nadju, meni je drago daje ona danas srecna jer je prekrasna osoba koja je uvek zasluzivala ljubav.. ali iz ugla raznih iskrivljenih svesti, zavisti, ljubomora, ona je nesto drugo, nesto sto je nize, sto  nije vredno i sto treba izbegavati..

I tako olako etiketiramo.. tu smo sampioni.. ne daj boze kad bi zastali malo da se samoanaliziramo i vidimo gde smo tacno mi na toj nekoj lestvici "vrednosti"  Smile
« Poslednja izmena: 02. Feb 2012, 17:20:52 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Apple 15
Svaka od nas je dobra nekome i svako od njih je dobar nama... sve ostalo... je.. nebitno.. Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
Nokia 
Da, svaka krpa nadje svoju zakrpu.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.26
sorry Sandra, editovala sam gore  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 23:08:39
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.116 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.