Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 16:25:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dnevnik Ratka Mladića  (Pročitano 42695 puta)
Clan u razvoju

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 39
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Apple 
Smile jebote,ti si tezak slucaj?Ti si konspirativno dosao u BGD,doneo si ¨nesto¨ veoma,vaoma,vaoma
vasno!Top nad topovima sikret,putovao si inkognito,prerusen u babu na IMT traktoru,a u gacama si sakrio od sudbonosne vaznosti tajnu.Serloce Homse,majstore prerusavanja!
Ali,i pored ovih novih momenata,ne odgovori mi u kojem od navedenih delova Zemuna je gorela raspevana hrvatska kuca?
A to,da li ti hoces da komuniciras sa mnom ili ne?Bas me zabole ku.ac!
Za mene si nista drugo nego isfrustrirana lazovcina,koja se dokopala virtualne stvarnosti.I sad pokusava,da bude nesto,o cemu moze samo da masta.Ne bi me cudilo,da mislis,da smo mi svi mali ljudi,koji zivimo u virtualnom svetu,a ti si nam izvor informacija? Smile jel tako? Smile
NATO paktu i PERESTROJKO,LAZES! Smile

Ти си дебил, завршио сам сваку комуникацију са тобом, од сада можеш прозивати до ујутро.
IP sačuvana
social share
"profitez de la guerre car la paix sera terrible"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3

Чуди се ти до миле воље, баш си ме насекирао.

Nema da se sekiras al cudne su ti price  Smile
Pripadnik si bio VRS a nisi bio vojni obveznik, obicno vojni obveznici nisu zene, deca, starci, osobe sa invalidetom...
Uz put, da je ta "hrvatska kuca" planula, bilo je medija kji bi to jedva docekali, a da se slavilo dva dana, nekom bi upalo u oci  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Citat
Uz put, da je ta "hrvatska kuca" planula, bilo je medija kji bi to jedva docekali, a da se slavilo dva dana, nekom bi upalo u oci

ма иди...какви црни медији...да је неко у земуну запалио хрватску кућу бомбардовали би нас још 1995 године...не кажем да није било напете ситуације или попреких погледа али да је таквих екстрема било...врло тешко
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ужас је један колико сте површни и како ништа не знате. Просто је задовољство причати са вама.

Припадник ВРС који није војни обвезник може да се удаљи ако то пожели на неограничено вријеме. Моја дозвола за кретање, иако ми није била потребна, јер нисам био војни обвезник а имао сам важећу личну карту Србије, била је издата 20 дана раније. Лично нисам морао ни дана да будем на ратишту, све је била лична воља моја, као и колико ћу да останем ако одем било гдје.
За напад усташа су јавили ту ноћ и одмах затим, да не требају добровољци, да је "ситуација стабилна и да усташе никад нече ући у Книн".
На Сарајевском ратишту све је било мирно, изузев пар провокација али није било напада на унутрашњи прстен,
Из РС сам могао изаћи кад сам хтио, а исто тако и ући. Све и да нисам имао личну карту. И ријетко кад сам се користио том привилегијом а у принципу, кад је на ратиштима било мирно и досадно.
Задовољан? Или можда да ти пошаљем факсом фотокопију перманентне пропуснице?
Ма добро немој одмах да се љутиш..........нисам знао да си из Србије јер си писао да захваљујући "вама",
односно "нама" Србија брањена на Дрини а не у санџаку па сам из тога разлога извукао закључак да си
из босне,па ијекавица,па различитост у мишљењима,па разликовање Миланковићевих од "вукова" са
вучијака,па непознавање разлике 16-те "гараве" и многе друге околности су мене
довеле у заблуду а да не спомињем колико сам био збуњен сазнајом како познајеш многе генерале
али са друге стране не знаш шта је Љубић и ко је са Љубића.
Е сада сам схватио да си ти патриота,добровољац који је дошао да брани српски народ у босни и за
такве људе ја имам само ријечи хвале изузев пар лопова за које знам да су дошли да искористе ситуацију како би пљачкали али напомињем да је то пар лопова (пар=двојица).
Требаш схватити да нико овдје није глуп нити да неко пише и прича из досаде као што ти се чини за
поједине особе који немају стрпљења као ја нпр. него почну са зајебанцијом јер људи знају да читају
а и многи су били баш ту гдје си рекао да си био ти.
Фамозни специјалци војске Републике Српске су постојали само у фикцији изузев одређеног броја
особа које су прошле благовремену обуку као припадници специјалних јединица некадашње ЈНА или
РМУП-ова а Божовићеве ЦБ-тке су знале само да искоче из камиона при брзини од 20 км/х те су том
приликом многи изломили ноге.Један "камп" је био и код мене и са изузетком пар способних
остали су били дудуци а о некаквим специјалцима није било ни говора.
Код мене су специјалци били обични момци који су имали мањак мозга,односно вишак моода што сам
и написао у моме првом или другом посту.
Наравно ту не спадају пар појединаца који су некада били у ЛС те су своје знање колико-толико прењели
на своје припаднике и то са поприличним успјехом а када то говорим мислим на ЦСБ,односно јединице
за специјалне намјене које су опет биле састављене од горе већ поменутих особа одређених карактерних особина.
Него мене интересује када је Србија издала своје личне карте,односно када је измијенила оне из
СФРЈ јер ја сам своју имао до неке чини ми се немало 1997 а била је важећа и код мене и у Србији.
Ово је питање за Србијанце а не за "нас" из босне па уколико неко зна да ми каже.Плеасе. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla AskTbDVSV5 3.8.0.
jetju, Ti si ipak po svim istrazivanjima "najveci" Srbenda i nacionalista ovde na forumu. Ti brate, za srpstvo dajes sve  Smile Tako pise ispod slicice.  To su ipak velike stvari Smile . Da li to saljes poruku odredjenoj grupaciji na forumu i sire, koji prave neku kao setnju?  Smile Lepo je to sto si odlucio, ipak je srpstvo iznad svega, pa i neke tamo pozadine ... necije, tvoje kako god Smile .
Prosirio si vidike i to mi se svidja  Smile Subliminalne poruke. Dupe na teren, pa da radimo!!  Smile

P.S. Mora nesto i o temi: Bratko ne zovem se Ratko!
« Poslednja izmena: 05. Jun 2010, 11:03:07 od RaznosacPica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Оде ли ти више у ту Америку? Ил још увек животариш међ Србљем заглупљеним?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
ма одлучио/ла је да остане овде и да нас просветљује ... ваљда је сконтао/ла да је нама потребнији него ли Америкама  Smile Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Нека га љуби га мајка, још је могао да најебе тамо у АмериКи кад узвикне јес ви кен! придавили би га неки реднекси из места Smile

Иначе онај стелт тихи андеркавер убица фриленсер је бисер јбт, сви су идиоти и везе са животом немају ал кад треба да докаже своје прц висока иф ај тел ју ајл хев ту кил ју тајна Smile Smile
« Poslednja izmena: 05. Jun 2010, 11:46:17 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3

Него мене интересује када је Србија издала своје личне карте,односно када је измијенила оне из
СФРЈ јер ја сам своју имао до неке чини ми се немало 1997 а била је важећа и код мене и у Србији.
Ово је питање за Србијанце а не за "нас" из босне па уколико неко зна да ми каже.Плеасе. Smile

Verovatno je mislio na licnu izvadjenu u Srbiji
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla
Smile jebote,ti si tezak slucaj?Ti si konspirativno dosao u BGD,doneo si ¨nesto¨ veoma,vaoma,vaoma
vasno!Top nad topovima sikret,putovao si inkognito,prerusen u babu na IMT traktoru,a u gacama si sakrio od sudbonosne vaznosti tajnu.Serloce Homse,majstore prerusavanja!
Ali,i pored ovih novih momenata,ne odgovori mi u kojem od navedenih delova Zemuna je gorela raspevana hrvatska kuca?
A to,da li ti hoces da komuniciras sa mnom ili ne?Bas me zabole ku.ac!
Za mene si nista drugo nego isfrustrirana lazovcina,koja se dokopala virtualne stvarnosti.I sad pokusava,da bude nesto,o cemu moze samo da masta.Ne bi me cudilo,da mislis,da smo mi svi mali ljudi,koji zivimo u virtualnom svetu,a ti si nam izvor informacija? Smile jel tako? Smile
NATO paktu i PERESTROJKO,LAZES! Smile

Ти си дебил, завршио сам сваку комуникацију са тобом, од сада можеш прозивати до ујутро.
Vucicu@-kurcicu,
ako nisi znao ja sam profajler,takvih iskompleksiranih likova kakav si ti. Smile
Svoju potrebu,da u danu barem na jednom mestu i odredjeno vreme budes musko,zaskocio si ovaj forum,tacnije temu /dnevnik ratka mladica/.Armijo,ti si mozda ratovao?Tako kako si ti ratovao,ratovao sam i ja ,kao vojnik na redovnom odsluzenju vojnog roka 1991-1992 god. i cim sam se uhvatio kopna Crne Gore,zapalio sam za Beograd.Tri meseca sam se krio od vojne policije,i na jedvite jade uspeo da se vratim u jedinicu.Dobio tri meseca zatvora iz zatvora u bolnicu i zavrsio vojsku kao oslobodjen.Ja sad mogu na ovom forumu da serinjam ja ovo ono,bombe,rakete,krv,suze,znoj......Odrasti,predtelevizorski ratnice!Jer postoje ljudi,koji su prosli taj rat od Plitvica,do Oluje i samo cute.Rat je ruzna stvar,ali nekad neizbezna.Ti sam ne znas gde si bio,sta si bio i koga volis,a koga ne volis.Ti jedino trazis divljenje,da ti se divimo,da briliras da mi zinemo od tvojih novinskih-internet cinjenica i izvora rekla-kazala.
Beretku na glavu,obuci vjetnamku,ceger u ruke i mars na pijacu!To je tvoj jedini front.
Za mene si obican lazov,jer slagao si za tu hrvatsku raspevanu kucu,kao i za zvonjavu katolickih crkvi u Zemunu.Ja sam zemunac vec 38 godina,taj period dobro pamtim.
Od sad si za mene Vucic-kurcic i tacka. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 16:25:20
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.