Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 05:56:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Djukanovic i Ceku?  (Pročitano 20044 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson k800i i D820
Znas u cemu je razlika bambile,RSK i njegove zvanicnike i kada je postojala nitko na Svijetu nije primio a svi su znali da su teroristi i Srpski djaci kako ti volis reci.A Ceku ti je vec bio u raznim drzavama ovoga Svijeta, i tamo razgovarao sa politicarima tih drzava....a RSK nepostoji a KiM i njegovo nezavisnost mirise vec u zraku pa po tome opet kazem neshvatam zasto ste ljuti na Djukanovica,iako je kriminalac njega voli njegov narod ili ga podrzava ili se sam podrzava kako god on je premijer..
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
Bez licne rasprave, ne zelimo da preraste u vredjanje, zar ne? Znaci, Djukanovic i Ceku...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Ja ovdje nikoga nebi vrijedjao samo sam rekao kako je stanje,a ovaj bambi je poceo da ide van topica sa RSK koja niti postoji a niti je ikada bila prihvacena ili neki politicar od te para drzave putovao kroz EU ili SAD....
Samo sam naveo zasto se dize prasina kada jedan Djukanovic primi Cekua kada nije prvi a ni zadnji...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Ja ovdje nikoga nebi vrijedjao samo sam rekao kako je stanje,a ovaj bambi je poceo da ide van topica sa RSK koja niti postoji a niti je ikada bila prihvacena ili neki politicar od te para drzave putovao kroz EU ili SAD....
Samo sam naveo zasto se dize prasina kada jedan Djukanovic primi Cekua kada nije prvi a ni zadnji...
nije probelem sto ga je primio vec sto je rekao da zeli najbolje odnose sa susedima(susednim drzavama)!!!
a CG treba nama da pruzi najvise podrske kao i mi njima u svemu zivom!
mada, ako je to volja njihovog naroda, onda je skroz OK, stvarno...on treba da radi ono sto narod misli..
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
To i ja mislim Marko,ako on nedobiva za to neke kritike ili slicno od svoga Naroda onda je to posteno. Najvece podrske neznam zasto bi Srbija trebala dobivati od Cg a tako neznam zasto i vi njih da podrzavate najvise,Srbija treba sebe najvise da podrzava jer od bratstva i te ljubavi nema kruha.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
To i ja mislim Marko,ako on nedobiva za to neke kritike ili slicno od svoga Naroda onda je to posteno. Najvece podrske neznam zasto bi Srbija trebala dobivati od Cg a tako neznam zasto i vi njih da podrzavate najvise,Srbija treba sebe najvise da podrzava jer od bratstva i te ljubavi nema kruha.
nema tu bratstva...mi smo jedan te isti narod....ranije su  bili ponosni sto smo isti, a sad su kao ono mnogo drugaciji, kao mentalitet & stuff...mislim da oni treba da ucestvuju u nasoj politici isto koliko i mi u njihovoj...to je prirodno..i glupo mi je sto uopste govorim to mi i oni...
koliko je njih u CG toliko ih je i u srbiji...to sto se nekom ispplati ovakvo stanje i sto ima medije koji rade sa mozgovima sta im je volja je neka druga prica...
a btw, dobija on kritike i od svog naroda, pune su im novine toga...
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Pa dobro Marko,ali da vi u njihovoj politici ima da se mjesate to su vam oni mislim na Narod Crnogorski i gradjane Crne Gore pokazali na referendumu,toliko koliko oni zele biti u istom stuffu sa Srbima i Srbiji.Vi morate to akceptirati da vecina naroda u Crnoj Gori zeli svoju drzavu,sa svojom zastavom i svojim politicarima.I tu nema mjesta da se mijesa bilo koji Kostunica ili Tadic,oni su sada svoju buducnost kroje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
ma bre...oni se i te kako mesaju u nasa posla...pa crnogorac je nas predsednik i oodlicno radi svoj posao...mi smo dovoljno tolerantni da to prihvatimo...
a da li ti hoces da kazes da onih 45% nema nikakva prava o odlucivanju sudbine drzave(govorim o referendumu za odcepljivanje)
sta ti hoces da kazes da oni nece nista sa nama??? pa sto nas onda mole da im dodjemo na more?? sto mozes da prodjes granicu bez pasosa? sto im se studenti smatraju domacima sto smo mi tamo smatrani domacima kad odemo kod lekara???
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Pa kako god,i mi Hrvati putujemo u Italiju i Sloveniju bez putovnica po tome nista mi to nekaze,to su sporazumi dvije drzava...meni je svejedno sto se Srbija i CG dogovaraju ili gledaju kao domacini to je iskljucivo Srpska i Crnogorska stvar,ali mi je malo cudno samo sto se tolika buka oko toga pravi kada jedan Ceku svugdje po Svijetu hoda a vi sa tim zemljama kako ja znam niste dizali toliko prasine...a Djukanovic je kako sam citao sam rekao da Srbija treba da gleda na CG kao svaku drugu drzavu u susjedstvu.
Nisam jos primjetio da vas toliko mole da dolazite na more,sam sam se uvjerio kada sam isao u Herceg novi!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 

Nisam jos primjetio da vas toliko mole da dolazite na more,sam sam se uvjerio kada sam isao u Herceg novi!
Smile
ne, ne mole nas....zakupili prostor u svim novinama, na svim TV programima i blebecu kako je CG raj na zemlji i ovo i ono, ko da niko nikad nije bio tamo... isto ti je ko u BG-u, mada mislim da je cak i gore.. u svakom trenu mozes da ocekujes da ti se kelner nesto prodere, nebitno da li si crnogorac, srbin ili hrvat...takvi smo ti mi..srbi i crnogorci
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 05:56:00
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.