Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 15:54:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Djukanovic i Ceku?  (Pročitano 20085 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 219
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia E72
Dakle stvarno ova "braca' hrvatska vuku za jezik i teraju coveka da rizikuje da bude izbacen!Tiger 2005, ja sam ti sa zemljakom "umornim" vec imao lagani trening ali vidim da ni on a ni ti u medjuvremenu niste razmislili.RSK je bila pod zastitom UN(UNPROFOR ako se ne varam).Nakon sto se Hrvatska naoruzala, uz pomoc Amerike, blagoslov Nemacke i Vatikana, uz maksimalnu logisticku podrsku(obuka bivsih americkih generala, satelitski snimci u toku napada), RSK je konacno i pala.UNPROFOR je pobegao i sve odradjeno na najperfidniji moguci nacin.Da svega toga nije bilo, naravno da bi danas postojala RSK.Srbi u Hrvatskoj su bili konstitutivan narod a ne manjina kao siptari i Srbiji.Ako vec nemate moralnih stega da sve to ljudski priznate, da je ponovo nad Srbima izvrsen strasan zlocin, makar zacutite.Ili je ipak to endemska karakteristika vecine hrvata.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson k800i i D820
Hahahahaha gluposti pod UNom zasticena jeli,da da!Ajde covjece pricaj o Djukanovicu i Ceku a ne o RSK i tim bajkama....Cuj to pod UN zasticena a Amerika i Njemacka onda nas naoruzavali,eh koji biseri... Smile
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
Ljudi, nazad na temu!!!
« Poslednja izmena: 10. Nov 2006, 21:57:07 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 219
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia E72
Ljudi, nazad na temu!!!

Slazem se.Ceku je jedan pragmatican smrad(inace oficir JNA koji je u vreme napada na RSK od strane paravojnih hrvatskih bandi stao na Tudjmanovu stranu-gle cuda) koji sad igra kvazidiplomatiju uz smernice zapada.Kao i Haradinaj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Ni ja negotivim neku ljubav prema ceku ali moram da kazem da sam mu zahvalan sto je stao uz Hrvatsku vojsku kada je bilo trebalo,..a to sto je stalo ima sigurno sa time sto mu je zena Hrvatica i kako ja znam on je sam u Hrvatskoj tih godina zivio...inace sam protiv toga da se bilo kome teritorija oduzima pa tako i Kosovo i Metohija od Srbije,ako vec trebali su napraviti neki kompromis naprimjer gdje je vecina Srba da to dobije Srbija a ostalo KiM Albanci...sto se tice Djukanovica,nista posebno nemam protiv toga da se sastaju,dok god on ima podrsku vecine u svome narodu znaci radi za svoj narod.Ceku je bio svugdje po Svijetu pa zasto onda da ga Crna Gora nebi primila.
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1032
Zastava U pokretu
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
@tiger2005

Vidi ovako. Nije problem u tome sto se Djukanovic sastao sa Cekuom. Niko pametan mu to moze zameriti. Moze, ako hoce, da ga uzme i za kuma. Ili starog svata. Ili za devera, ako nema brata.  Smile

Problem je u tome sto je Djukanovic primio Cekua kao premijera susedne drzave koja se granici sa Crnom Gorom. Da podsetim jos jednom:

Granice Republike Crne Gore:

Duzina kopnenih granica:     614 km
Prema Hrvatskoj:                  14 km
Prema Bosni i Hercegovini    225 km
Prema Srbiji:                      203 km
Prema Albaniji:                   172 km

Izvor: http://www.montenegro.yu/podaci/podaci.htm

Dakle, nema Kosova. Kada susedna drzava ima teritorijalni spor, obicaj je da se njeni susedi drze uzdrzano po tom pitanju. Dakle, to je stvar lepog vaspitanja. Ako Kosovo postane nezavisno, i tada se zna red. Prvo ce ga priznati velike drzave, pa one iz drugog reda itd. Dakle, Djukanovic se u ovom slucaju poneo, najblaze receno, drsko. Zasto Hrvatska nije uradila slican potez? Zato jer zna za red.

Shvatas sustinu?
IP sačuvana
social share
Jednom merim, tri put secem....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 219
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia E72
Mudar li je ovaj tigric.Moze ali da se prvo vrati 600 hiljada srba u RSK, pa da oni dobiju samostalnost tamo gde su vecina.Pre toga da se i Srbi sa KiM-a vrate, a najpre da se izbace svi koji su upali na KiM devedesetih godina i uz pomoc dva lazna siptarska svedoka dobili srpko drzavljanstvo.Stvarno tigricu sa koje si ti planete?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Gospodine Strazevicu vratite se na temu....idete vec predugo u Off...pametni popusta!

Yell,shvatam ja sto si naveo i jeste tako je i meni je to bezveze sto je se sastao ali valjda vi u Srbiji najbolje znate kakav je Djukanovic i po cemu je on poznat (Mozda on glumi u novom James Bondu mafijasa,ako niste znali ljudi James Bond je u novom filmu u Montenegru),ali sami znate da su veze izmedju Srbije i Crnegore naelektrisane pogotovo u politickom smislu i ovo je Djukanovicu odlicna bila stvar da se pokaze kako se on odgraduje i kako moze da radi sto mu je zelja a da mu se nemjesa Srpska vlada u posao.A takodje kada pricamo o Djukanovicu meni se ni Nikolic i njegov izvjestaj nije svidio da treba sve kontakte sa Crnom Gorom prekinuti i da treba uvesti vize gradjanima Crne Gore,koliko je to mozda smijesno sto on prica taj Tomo ali nemora se ici iz krajnosti u krajnost...sve samo u inat,tako mi se cini situacija u Srbiji a i Crnoj Gori.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 219
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia E72
Sve je ovo ista matrica kao i 90-ih.I sve bi islo lakse da je u Srbiji na vlasti SPS/JUL.Ovako i Milo i Ceku moraju da igraju polako i strpljivo jer Evropa  i Amerika ipak ne moze skroz da ide djonom po nama.I druga stvar, Milo je do grla upleten u sverc svega i svacega.Ja bih pre njihov susret nazvao poslovnim.Ne, ne sme pametniji da popusti, pogotovo kad je u pravu.Akio bi pametniji uvek popustao, onda bi razni tigrici ovladali svetom.Kapiras?Ne?Zao mi je, jasniji od ovog ne moze se biti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
@strazevica, prvo bez potcenjivanja i prozivki. To "tigric", izrazavanje u deminutivu se jasno tumaci, zato nemoj tako vise  Smile.

Drugo, hoces da ti pozajmim pare za naocare??? Jel nisi video "mala" crvena slova kojim pise Nazad na temu???

Kao papagaj ponavljam, od sada off brisem.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 15:54:29
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.