Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 13:58:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Djukanovic i Ceku?  (Pročitano 20054 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1032
Zastava U pokretu
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Toma lupeta gluposti, po obicaju, ali Djukanovic nije budala Tominog kalibra. Dakle, jos nisam cuo nekog zvanicnika cak ni velikih sila da tako javno kaze to sto je Djukanovic rekao. Oni verovatno to i misle, ali ne govore (mislim na sluzbene stavove).

Ne primecujem da Srbija tera neki inat sa Crnom Gorom. Crna Gora nam je, jednostavno, samo susedna drzava. U koju u velikom broju idemo na more da. Dok se oni u velikom broju dolaze kod nas da se skoluju, rukovode i upravljaju. Crnogorci su punoletni i sami sebi kreiraju kako buducnost, tako i svakodnevni zivot. Ako im je Djukanovic dobar, meni je jos bolji.
IP sačuvana
social share
Jednom merim, tri put secem....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 219
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia E72
Ako ne mogu da kazem sta mislim, srdacan pozdrav svima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson k800i i D820
Toma lupeta gluposti, po obicaju, ali Djukanovic nije budala Tominog kalibra. Dakle, jos nisam cuo nekog zvanicnika cak ni velikih sila da tako javno kaze to sto je Djukanovic rekao. Oni verovatno to i misle, ali ne govore (mislim na sluzbene stavove).

Ne primecujem da Srbija tera neki inat sa Crnom Gorom. Crna Gora nam je, jednostavno, samo susedna drzava. U koju u velikom broju idemo na more da. Dok se oni u velikom broju dolaze kod nas da se skoluju, rukovode i upravljaju. Crnogorci su punoletni i sami sebi kreiraju kako buducnost, tako i svakodnevni zivot. Ako im je Djukanovic dobar, meni je jos bolji.

Mislio sam Yell,da je jos uvijek neka politika u Srbiji i Crnoj Gori takva da sve nesto se u inat radi,kao ono znas eh kada vi tako hocete mi cemo onda ovako,nemislim sada to na odnose izmedju Srbije ili Crne Gore nego opcenito takva mi se politika cini.

Da i Toma stvarno lupeta,ali zar to takodje nije ruzno od njega kao od Djukanovica ovo sto je ucinio sa Cekuom,ipak su to oboje veoma jake licnosti u drzavama i imaju veliku podporu u narodu,pa po tome mislim da je Djukanovic malo pametnije trebao da cini a Toma malo pametnije da prica...

Strazevicu,srdacan pozdrav i tebi.Mozes ti da kazes sta god mislis ali ako ti svaki post nema nista sa temom,i ako pocinjes da se ismijajavas cemu je onda tebi svrha ovog foruma...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Neverovatna diskusija. Pa valjda Albanci na Kosovu imaju pravo da izaberu svoje lidere svideli se oni nekome u Srbiji ili ne....Nije ovo vise vreme Milosevica kada se pravila farsa tako sto bi Pristinu zvanicno predstavljala neka lakrdijaska licnost npr..`egipcanin` lojalan Beogradu ili Buba The Morina
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1032
Zastava U pokretu
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Razlika izmedju Tome i Djukanovica je u tome sto Toma nemoze nista da uradi u inat Crnoj Gori, a Djukanovic moze u inat Srbiji! A i hoce! Ono sto je meni nejasno je Djukanovicev/Crnogorski motiv za to. Mozda su im Albanci 'blizi' nego Srbi? Ok. Ali postoji nacin i da se to saopsti. Ponavljam, Crna Gora je nezavisna drzava, i sama gradi svoje odnose kako sa susedima, tako i sa ostalim drzavama sveta. Dakle, mogao je sacekati daKosovo postane drzava, pa ga onda priznati kao takvo. Ovako, samo je proizveo kontraefekat. A na Balkanu stvari funkcionisu ovako: ti meni mrk pogled, ja tebi cusku, ti meni samar, ja tebe bejzbolkom, ti potegnes noz, ja izvadim kratku cev........itd. A nakon toga ce istoricari da raspravljaju ko je prvi poceo. Ili je mozda zaba samo videla da se konji potkivaju, pa i ona digla nogu?  Smile

Neverovatna diskusija. Pa valjda Albanci na Kosovu imaju pravo da izaberu svoje lidere svideli se oni nekome u Srbiji ili ne....Nije ovo vise vreme Milosevica kada se pravila farsa tako sto bi Pristinu zvanicno predstavljala neka lakrdijaska licnost npr..`egipcanin` lojalan Beogradu ili Buba The Morina

@danilobg

Naravno da imaju pravo da sebi biraju lidere. Ono sto trenutno nemaju to je drzava. Dakle, ne postoji premijer nezavisnog Kosova. Kosovo jos uvek nije nezavisno, ma sta Djukanovic rekao. Za sad.
« Poslednja izmena: 10. Nov 2006, 23:57:54 od Yell »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Nokia 
Razlika izmedju Tome i Djukanovica je u tome sto Toma nemoze nista da uradi u inat Crnoj Gori, a Djukanovic moze u inat Srbiji! A i hoce! Ono sto je meni nejasno je Djukanovicev/Crnogorski motiv za to. Mozda su im Albanci 'blizi' nego Srbi? Ok. Ali postoji nacin i da se to saopsti. Ponavljam, Crna Gora je nezavisna drzava, i sama gradi svoje odnose kako sa susedima, tako i sa ostalim drzavama sveta. Dakle, mogao je sacekati daKosovo postane drzava, pa ga onda priznati kao takvo. Ovako, samo je proizveo kontraefekat. A na Balkanu stvari funkcionisu ovako: ti meni mrk pogled, ja tebi cusku, ti meni samar, ja tebe bejzbolkom, ti potegnes noz, ja izvadim kratku cev........itd. A nakon toga ce istoricari da raspravljaju ko je prvi poceo. Ili je mozda zaba samo videla da se konji potkivaju, pa i ona digla nogu?  Smile

@danilobg

Naravno da imaju pravo da sebi biraju lidere. Ono sto trenutno nemaju to je drzava. Dakle, ne postoji premijer nezavisnog Kosova. Kosovo jos uvek nije nezavisno, ma sta Djukanovic rekao. Za sad.
iznenadjen sam ovako odlicnim odgovorom... Smile
ja ovdje nista ne bi' diro...Smiley
glavno je da se svi slazemo da je ovo njegov zaista los potez, nebitno sa koje strane gledali...
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1032
Zastava U pokretu
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
@Kraljevicu Marko

Hvala.  Smile Naravno da je to njegov los potez. Ili bi bolja rec bila 'krajnje nediplomatski'.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 297
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
[Edit by vlado85: Vrijedjanje zabranjeno pravilnikom Burek Foruma]
« Poslednja izmena: 12. Nov 2006, 22:31:07 od vlado85 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

My race is my home

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 159
Zastava My race is my home
OS
Linux
Browser
Mozilla Linspire 1.5.0.4
mob
Samsung SGS III

kog bre lidera agima cehua, pa on je klasican placeni ubica...kako on moze da bude politicar kad je vojnik...mislim suvisno je pricati o tome...
IP sačuvana
social share
I know I can change the future. But I wish I could change the past!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson k800i i D820
Arteciss,sta je bio to Seselj da mi je znati?!

I profesor,pa vojnik,pa politicar,a sada zatvorenik!
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 13:58:57
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.