Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ђоковић и Иво Карловић снимили дует  (Pročitano 2183 puta)
26. Jun 2010, 14:28:49
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.10
mob
Qtek 小米
Ђоковић и Карловић снимили дует
26. јун 2010. | 11:41 | Извор: Б92 Београд -- Новак Ђоковић и Иво Карловић снимили су песму „Моја дрога је тенис“ поводом Међународног дана борбе против злоупотребе и незаконитог промета дроге.

Регионална хуманитарна компанија „Амбасадори регије против дроге“ представиће песму данас, а снимљена је у продукцији Давида Вурдеље, познатијег као Бабy Доокс.

Сви заинтересовани моћи ће да је данас од 12 часова преузму песму на wеб адреси www.амбасадори.орг.

Иако понекад неухватљиви због бројних обавеза, Новак Ђоковић и Иво Карловић одмах су пристали на учешће у пројекту, и свој спортски таленат пренели су у студио. Иво Карловић је у хип-хоп и рок жанру први снимио свој део песме у Бабy Доокс студију у Загребу. Новак Ђоковић је у паузи између мечева на Србија опену отпевао своју деоницу у студију Дигимедие.

Ђоковић наставља да рекламира усташке производе.
Какав режим такви и тенисери ... још само да се слика са Клинтоном, уз кез задовољства.

Smile Smile Smile Smile Smile  Smile
« Poslednja izmena: 26. Jun 2010, 14:52:55 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Ti nisi normalan...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.10
mob
Qtek 小米
Да подсетим заборавну браћу !!!!

Новак - бренд за наивне купце

Петак, 6. Фебруар, 2009.| Аутор: Р.К. (14)
Хрватски тајкун Ивица Тодорић плаћа најславнијег српског тенисера 800.000 евра за протурање стране робе у Србију преко “Идее”

БЕОГРАД - Тенисер Новак Ђоковић, који је проглашен за највећи српски бренд, добио је од хрватског тајкуна Ивице Тодорића чак 800 хиљада евра да рекламира трговински ланац “Идеа”, сазнаје Курир.

- То је за рубрику не поверовати. Али није необично што су то Хрвати, већ што у време светске кризе сви апелују на то да се што више купује домаћа роба како би се поспешила домаћа производња. То, иначе, чине све земље у окружењу, али и у Европи. А не да купујемо робу из увоза и још више повећавамо спољнотрговински дефицит. Да не говорим о томе што се у медијима писало да они у својим објектима у Србији испоручују робу сумњивог порекла. Како се већ писало, продавали су свињско месо сумњивог квалитета, које је више пута замрзавано и близу истека рока употребе. Поред тога, ово месо је долазило из увоза, из земаља ЕУ и продаје се по веома ниским ценама, неколико пута нижим од оних из домаће производње. Недавно су у понуди имали месо увезено из Данске. Свињетина је у Србију стигла преко хрватске фирме “ПИК Врбовец”, која је као и “Идеа” у власништву хрватског бизнисмена Ивице Тодорића. Исто тако, јавна је тајна да Тодорић ништа не баца од намирница. Тако да, чим се ближи крај рока трајања неке намирнице, ту робу шаљу из Хрватске у Србију, где је продају по акцијским ценама и са великим попустима - објашњава наш саговорник и додаје да су Хрвати искористили име нашег тенисера како би могли да привуку што више купаца за своју робу сумњивог рока трајања и порекла. Према његовим речима, Новак је могао да склопи и бољи уговор јер њему не “гори под ногама” за паре. Иначе, најбољи српски тенисер потписао је једногодишњи уговор са “Идеом” још 4. октобра.

- Задовољство ми је што сам потписао уговор са овако великом компанијом. Драго ми је да је “Идеа” први пут ушла и у спорт - изјавио је тада Ђоковић.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
Nista od toga, svi deterdzenti su vec zauzeti  Smile
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.10
mob
Qtek 小米
И ово срамно упознавање смо заборавили.

Јелена Јанковић и Новак Ђоковић упознали краљицу Елизабету II
24 Јун 2010
Теме: краљица Елизабета ИИ , признања , Серена Вилијамс , Роџер Федерер , Рафаел Надал ,
Јелена Јанковић Јелена Јанковић

Српска тенисерка Јелена Јанковић имала је част да се заједно са још шест тенисера који се такмиче на Вимблдону упозна са британском краљицом Елизабетом ИИ

Краљица Елизабета ИИ посетила је Вимблдонски турнир први пут од 1977. године и у ту част организован је пријем коме је имало прилику да присуствује, упозна се и разговара са краљицом само седам играча који нису из земље домаћина, а међу њима су били Серена Вилијамс, Роџер Федерер, Каролина Возњацки, Рафаел Надал, Енди Родик, Новак Ђоковић и Јелена Јанковић.

- Први пут сам видела краљицу Елизабету ИИ уживо и то је за мене била изузетна част, јер сам се нашла међу играчима које је она лично поздравила. За мене као играча, Вимблдон је посебан из више разлога. Вимблдон је јединствен зато јер се игра на трави, јер има своју дугогодишњу традицију, као и због свеукупне атмосфере којом одише целокупан турнир. За мене има и посебну драж јер сам заједно са Британцем Џејмијем Марејем успела да освојим титулу у микс дублу на Вимблдону која пре тога за Британију није била освојена више од 20 година – рекла је Јелена Јанковић.

Јелена Куловић
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
HTC One
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
koliko znam, gospodja sa sesirom je tetka naseg prestolonaslednika... Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia ispo iz modu

Није, он је крадикал али понекад је у праву.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.10
mob
Qtek 小米
koliko znam, gospodja sa sesirom je tetka naseg prestolonaslednika... Smiley
Нек му је и стрина, заова и шурњаја заједно у пакету, спортисти представљају и нацију.
Ако су могли да игноришу Слобин режим, могу и овај сада, ондосно да престану да се лижу са непријатељима.
Имају среће што смо ми толерантан народ, да се ово дешава Грцима рецимо, тражили би азил у некој држави, џаба сви успеси, држава и нација су на првом месту.

Нико их није терао да гурају нос у политику ... ко им је сада крив.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.10
+1

Gambino, ne zive svi u proslosti  kao ti  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: droga nema boga

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.