Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Samo za Kristala - Djoko keks  (Pročitano 57795 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.135
Tachno dvajes nauchnika da ti kazu da vakcina radi, da se GMO praktikuje vec 6000+ godina i da ti jedan priuchen doktor kaze da to nije tachno ti bi poverovao tom jednom... Druze imash problem...
Tacno da ti dvajes naucnika i doktora kaze da vakcina nije skroz poznata supstanca, da efekti nisu skroz poznati i da je GM organizam, organizam nastao u laboratoriji, a ne sponanto u prirodi i dalje bi pristajao da budes to sto jesi...osoba koja ima problem ; )

Mozes li mi reci, koji je to "jedan" kojem ja verujem? : )) Bas me zanima!?

p.s. Nema to veze sa naukom i dokazima, vas problem seze u sujetu, pre svega.
« Poslednja izmena: 13. Maj 2015, 16:01:23 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Linux
Browser
Chrome 42.0.2311.111
mob
Nokia 6630, valjda
Sledeci put kad jedesh neshto od brashna seti se da je pshenica vec nekoliko hiljada godina ukrshtana da bi se povecao prinos, isto vazi i za kukuruz a posebno za soju...

na tih 20 nauchnika dodje 2 000 000 koji kazu da je vakcina OK. Od tih 2 000 000 bar 50 000 je radilo istrazivanja na tu temu... a nijedan od njih nije dr Sladza...

Sujeta je ne priznati nauche chinjenice... ono na primer ko crkva za heliocentrichni sistem...

Ali to nije bitno... imash ti plan u glavi...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Mac OS X v: 10.8.5
Browser
Safari 537.75.14
Sledeci put kad jedesh neshto od brashna seti se da je pshenica vec nekoliko hiljada godina ukrshtana da bi se povecao prinos, isto vazi i za kukuruz a posebno za soju...
Kazi ti tom "naucniku" Tajsonu da ukrstanje nije isto sto i Geneticka Modifikacija! To te on nalozio. Jedno su hibridi, koje stvara covek, a mogu se i spontano ukrstiti u prirodi, a jedno je Geneticka Modifikacija, koja stvara potpuno nov organizam, ukrstanjem gena razlicitih vrsta i ne moze se desiti spontano!

Citat
na tih 20 nauchnika dodje 2 000 000 koji kazu da je vakcina OK. Od tih 2 000 000 bar 50 000 je radilo istrazivanja na tu temu... a nijedan od njih nije dr Sladza...
E vidis, sve dok vam SLadja pomera dupeta i sve dok se pozivate na Sladju, kao jedini argument, do tada pitanje vakcina ostaje isto. Cak ni medju tih navodnih "2 000 000" ne postoji konsenzus
Drugo, ne postoji istrazivanje koje je radjeno na svetskom nivou, kvalitetno i koje je dalo odgovore na pitanje "Sta je vakcina?"  Npr, najduze pracenje efekata hepatitis b vakcine je trajalo oko 20-ak dana : )
Trece, validnost necemu ne daje novac, niti brojnost, vec cinjenice i dokazi, a cinjenica jeste da u naucnoj zajednici ne postoji konsenzus kada su vakcine u pitanju. Zamisli kada bi neko rekao "gravitacija ne postoji", a cinjenice kazu da postoji i tu nema problema, jer je gravitacija dokazana kroz ubrzanje zemljine teze.
Citat
Sujeta je ne priznati nauche chinjenice... ono na primer ko crkva za heliocentrichni sistem...
Tacno, crkva je nekad hvatala na brojnost, sto vise ljudi prirodibiju, to je istina istinitija, pa pojedinci dokazali da neke stvari ne stoje. Tako je i danas. Naukom se bavi onaj ko ima pare!!
Citat
Ali to nije bitno... imash ti plan u glavi...
Ali, sve to nije bitno, imas ti Degrajs Tajsona, koji lupeta sve u 16 i slicne tripove, pa imas i plan...
« Poslednja izmena: 13. Maj 2015, 16:58:04 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.152
mob
Nokia 6630, valjda
Citat
Kazi ti tom "naucniku" Tajsonu da ukrstanje nije isto sto i Geneticka Modifikacija! To te on nalozio. Jedno su hibridi, koje stvara covek, a mogu se i spontano ukrstiti u prirodi, a jedno je Geneticka Modifikacija, koja stvara potpuno nov organizam, ukrstanjem gena razlicitih vrsta i ne moze se desiti spontano!

jesi li chuo ti za kalemljenje? to je upravo ukrshtanje dve razlichite vrste...

Za tajsona sam siguran da ima diplomu i doktorat... za sladzu nisam...

elem, evo ti malo realnih stvari, vidim da su nauchne stvari previshe komplikovane za tebe. Uglavnom, silom prilika i loshih izbora radim u medicini, kao IT pre neki dan bio u apoteci i prichao sa ljudima koji tu rade... spomenem ja njima farmaceutsku mafiju i dobijem sledeci odgovor: mani njih, oni su mala deca za ove shto valjaju suplemente, vitamine, aronije i sve te zdrave proizvode... evo nama 80% zarade od tih stvari...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Browser
Safari 537.75.14
jesi li chuo ti za kalemljenje? to je upravo ukrshtanje dve razlichite vrste...
Gospode Boze! Ne brukaj se : )) vidi se da "naucnik" Tajson ima udela u tvojim rezonima...

Kalemljenje je metoda selekcije, stvaranje hibrida, odnosno razmnozavanje biljaka u okviru razlicitih ili istih vrsta biljaka! Moze se desiti spontano u prirodi.

Geneticka modifikacija je spajanje gena npr zabe i kukuruza i dobijanje potpuno novog organizma. Ne desava se u prirodi spontano i radi se u laboratoriji. Podrzaumeva vestacko probijanje celijskog zida celije i umetanje gena  druge vrste: zivotinje, biljke, virusa, bakterije, koje bi celija u regularnim uslovima odbacila

Citat
Za tajsona sam siguran da ima diplomu i doktorat... za sladzu nisam...
Ja nesto ne znam da Bil, psihopata Gejts ima diplomu medicine, pa eno ga, distribuira covek vakcine i lozi o istim.

Citat
elem, evo ti malo realnih stvari, vidim da su nauchne stvari previshe komplikovane za tebe.

Pazi ko prica o "naucnim stvarima" : ))

Citat
Uglavnom, silom prilika i loshih izbora radim u medicini, kao IT pre neki dan bio u apoteci i prichao sa ljudima koji tu rade... spomenem ja njima farmaceutsku mafiju i dobijem sledeci odgovor: mani njih, oni su mala deca za ove shto valjaju suplemente, vitamine, aronije i sve te zdrave proizvode... evo nama 80% zarade od tih stvari...
Zaista? : )) Uporedi brojke, to ima na netu, uporedi zarade i kazne koje placa farmako (mafijaska) industrija i ti "alternativci", otvorio sam temu o tome ali rekoh, sujeta je laksa za svarivanje i ne trazi naprezanje mozga ; )

Sama cinjenica da svetom dominira Naucni Fundamentalizam, tehnicka inteligencija, a covek je na nivou svesti na kojoj jeste je zastrasujuca. Pa sutra ce ti geneticki modifikovati dete, idiote, pa ces opet da pevas pesmicu "nauka i naucni dokazi"...Ne znas ti s kim imas posla!

p.s.
Nisam bio lenj:
Kalemljenje je poznato od davnina i ima ogroman značaj za voćarstvo. Sastoji se u sjedinjavanju podloge i pitome plemke iste voćne vrse ili dve slične voćne vrste.

Da bi kalemljenje uspelo potrebno je da između podloge i plemke postoji podudarnost (srodnost ili afinitet). Podudarnost je gotovo potpuna između velikog broja divljih i pitomih jabuka, krušaka i drugih vrsta voćaka.
« Poslednja izmena: 13. Maj 2015, 17:44:39 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.152
mob
Nokia 6630, valjda
Citat
Kalemljenje je metoda selekcije, stvaranje hibrida, odnosno razmnozavanje biljaka u okviru razlicitih ili istih vrsta biljaka! Moze se desiti spontano u prirodi.

Nema veze sa razmnozavanjem i ne moze se desiti spontano u prirodi... Mada, kad poslusham tebe pada mi napamet da si spontano nastao, hibridno-izmedju konja i idiota... Al ono, nauka kaze da to spontano nije moguce... Drugo tajson je astrofizichar... a sladza je tachno shta? Bil Gjets je chovek koji ima abnormalno mnogo para, i radi razne humane stvari... od antibiotika do vakcina, od sistema za prechishcavanje vode do jebem li ga chega sve...

Da se vratim malo na GMO, svaki jebeni virus koji te je ikad napao i na koje je tvoje telo razvilo imunitet je trajno upisan u tvoj DNA... dakle ti si GMO proizvod, i kao takav nisi dobar za ljudsku vrstu uopshte...

Shto se tiche prihoda, pitaj bilo kog apotekara shta se najvishe prodaje... na kraju krajeva, udjesh u apoteku i nema lekova, sve neki suplementi i slichna sranja... od preparata za potenciju, preko srebrne vode do aronije... Nigde ne stoji brufen, palitreks... al africhka shljiva i srebrna voda ti viri iz frizidera... reci ti meni ko je onda mafija?
« Poslednja izmena: 13. Maj 2015, 17:53:20 od lerr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
 Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Browser
Safari 537.75.14
Nema veze sa razmnozavanjem i ne moze se desiti spontano u prirodi...
Dobro, ako treba da ti crtam, reci!
Kalemljenje jeste nacin razmnozavanja.
Kalemljenje se moze desiti spontano u prirodi u zavisnoti o kojoj vrsti kalemljenja se radi. Sve sto je covek uradio kada je prvi put nakalemio jeste da je imitirao prirodu.

Citat
Mada, kad poslusham tebe pada mi napamet da si spontano nastao, hibridno-izmedju konja i idiota.
Ja kad tebe poslusam pada mi na pamet da si nastao od kosmatog pavijana i muske lujke.
Citat
Al ono, nauka kaze da to spontano nije moguce...
Ti si dokaz da u tvom slucaju moze! : )
Sa kojim pravom se ti pozivas na nauku? : )
Citat
Drugo tajson je astrofizichar... a sladza je tachno shta?

Sladza ima diplomu medicinskog fakulteta.

Citat
Bil Gjets je chovek koji ima abnormalno mnogo para, i radi razne humane stvari... od antibiotika do vakcina, od sistema za prechishcavanje vode do jebem li ga chega sve...
  Tako veverice rezonuju, likovi poput tebe. Nisu ti rekli, da te bitange, kao sto je Bil, psihopata Gejts, uzimajuci u obzir bankarstvo delimicne rezerve i ono sto je novac danas, a t oje dug, direktno utice na to da ako neko ima ustedu u novcu, to znaci da je neko uskracen za tu istu sumu novca. Dakle, Bil, psihopata Gejts ima toliko para da moze da kupi 3 drzave reda velicine Srbije ali te iste bitange, popot njega (ima ih manje od 1% populacije u svetu), da izdvoje samo 5% sume godisnje, mogu da iskorene svetsku glad 5 puta! No dobro, ti verujes u humanost milijardera...blagi bolidizam!
Citat
Da se vratim malo na GMO, svaki jebeni virus koji te je ikad napao i na koje je tvoje telo razvilo imunitet je trajno upisan u tvoj DNA... dakle ti si GMO proizvod, i kao takav nisi dobar za ljudsku vrstu uopshte...
Ponavljacu dok ne udje u vugla:
Ne, to ne znaci to, ne znam kako da ti pojasnim...GMO je organizam nastao vestackim putem! Virusi ulaze u nase telo prirodnim prodorom i nas imuni sistem reaguje u zavisnosti od gena. To sto tebi nikako ne ulazi u vugla je da bi covek bio GMO, samo u slucaju kada bi se celijska membrana "bombardovala" stranim genima, te se ljudski gen vezuje sa gen virusa (kao sto se radi u laboratoriji sa biljkama i zivotinjama, a uskoro i sa ljudima, nadam se da ces se dobrovoljno javiti i uzivati u eksperimentu), dakle, celija nema mogucnost odbrane od toga, uopste se ne aktivira odbrambeni mehanizam.

Uzmi ovako, kad je napolju sneg, tebi je hladno i obuces toplu odecu, ali si ti jos uvek ti, nisu ti ubacili gen gmizavca da mozes da menjas temperaturu tela.

Citat
Shto se tiche prihoda, pitaj bilo kog apotekara shta se najvishe prodaje... na kraju krajeva, udjesh u apoteku i nema lekova, sve neki suplementi i slichna sranja... od preparata za potenciju, preko srebrne vode do aronije... Nigde ne stoji brufen, palitreks... al africhka shljiva i srebrna voda ti viri iz frizidera... reci ti meni ko je onda mafija?
Eto, opet sujeta. Farmako industrija je treca po obrtu novca, mislim odmah iza prodaje oruzija i droga (sto mu dodje opet na farmaciju). Procesljaj ti to malko bolje...

"naucnik" Tajson...
« Poslednja izmena: 13. Maj 2015, 19:52:15 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.3
Browser
Safari 600.5.17
mob
I-mate 30 Pro
Citat

Nema veze sa razmnozavanjem i ne moze se desiti spontano u prirodi... Mada, kad poslusham tebe pada mi napamet da si spontano nastao, hibridno-izmedju konja i idiota... Al ono, nauka kaze da to spontano nije moguce... Drugo tajson je astrofizichar... a sladza je tachno shta? Bil Gjets je chovek koji ima abnormalno mnogo para, i radi razne humane stvari... od antibiotika do vakcina, od sistema za prechishcavanje vode do jebem li ga chega sve...

Svaka intervencija coveka na gm je neprirodna...razlog je vrlo prost...nema genetske istorije...

To ti je kao kad navijas za tim koji gubi...ako oni ne znaju da igraju mozes da navijas do sutra...

Klasicno razmisljanje humanoida koji misli da sve zna...

Dobar primer su ove zlatice...koje su se prilagodile...i sad jedu iako nauka kaze da ne mogu...

Sto je ono ...skolski primer kongitivne disonance...

Prosto ljudi misle da mnogo znaju i da sve mogu...a onda se ispostavi da nista ne znaju i da ne mogu skoro nista...

IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
OS
Linux
Browser
Chrome 42.0.2311.111
mob
Nokia 6630, valjda
Inacio od tebe ochekujem samo  Smile Smile Smile
najpametniji si tada...

@kristal, odustajem... kad se raspravljash sa budalom onda ljudi lako mogu da te zamene za budalu... da me ne bi stavili u isti kosh sa tobom... odustajem. Puno srece u buducim poslovima i tvojoj deci zelim sav imunitet ovoga sveta a tebe da lechi dr Sladza.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.