pozdrav svima...e ovako jucer sam se dopisivao sa svojom dragom i priznala mi je kroz pricu da posto je samnom 4 godine i ja sam joj jedini pocla je mastati o tome da proba s nekim drugim,tocnije sa zajednickim frendom kojise pali na nju...iskreno ja sam za to jer i mene to pali da mi frend seksa curu.ali u drugu ruku volim ju najvise i neznam kako bih reagirao na to sve...ima netko slicnih iskustava da da koji savjet mozda? hvala lijepo
То су нова балканска правила, новокомпонована перверзија, девојка се угледа на Покондирену тикву, не може да одоли зову западног сладострасног хедонизма, од вишка никада не боли :P :P :P :P :P
« Poslednja izmena: 28. Sep 2018, 19:52:18 od Odbojkaš »
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava. Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.