Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 16:21:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Djeneral Milan Nedic  (Pročitano 234848 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Treba da se pojavi novi Nedic na Kosovu, potpise sporazum lojalnosti sa Amerima i Albancima u cilju spasavanja srpskog naroda na KiM  Smile
Da su Nemci dobili rat, danas se ne bi secali Nedica, mislim, zavrsila bi Srbija negde kolektivno u nekom rudniku u Sibiru, dok bi Nedic kupio omladinu po Srbiji za "dobrovoljni" rad.
Al ko sto je rekla na optuzbe izbeglih iz Karjine Mira Markovic: "kako su nezahvalni a Srbija im pruzila utociste"
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Safari 3.0
mob
HTC One
Недић је урадио колико је могао. Народ се нашао у готово немогућем положају у који га је стрпала гомила смрдљивих англофила, шпијуна и јајара који су на први звук немачких бобмардера, експресно збрисали из земље.

Бар у Србији није било већих покоља, а то је његова заслуга. Погледајте само шта се дешавало Србима, који су се налазили под Усташама, Шиптарима и Муслиманима.

Ако је цена тога да се и остатак Србије не распарча између свих могућих лешинара, било помагање у хватању комуниста и Јевреја, могу рећи да је та цена била и те како повољна.

Cek, a jel to neki novogovor? Uputi me ako nisam u toku, necu da ispadnem nepismen i pocnem negde da pisem srbima, ustasama, siptarima, muslimanima, jevrejima malim slovima pa da mi se ljudi smeju  Smile

Пиши како желиш.

Мој проблем није. Smile

Bas bi tvoj trebao da bude, al' eto, tebi to nije bitno. Cim sam procitao otisao sam na profil, rekoh neko ko ima 14-15 godina, kad ono 24... gramatiko moja  Smile
« Poslednja izmena: 14. Maj 2009, 19:32:29 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 227
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Sony 
Treba da se pojavi novi Nedic na Kosovu, potpise sporazum lojalnosti sa Amerima i Albancima u cilju spasavanja srpskog naroda na KiM  Smile
Da su Nemci dobili rat, danas se ne bi secali Nedica, mislim, zavrsila bi Srbija negde kolektivno u nekom rudniku u Sibiru, dok bi Nedic kupio omladinu po Srbiji za "dobrovoljni" rad.
Al ko sto je rekla na optuzbe izbeglih iz Karjine Mira Markovic: "kako su nezahvalni a Srbija im pruzila utociste"

Ајде брате да не тупимо причу, трпе чињенице, ако имаш нешто конкретно рећи, кажи!

Нема смисла то поређење са Косовом, које је егзалтирало у трајању проблема по дужини трајања, чак дужој од оба свјетска рата и плус кусур домаћих!

Ако већ , хоћеш нешто да ушићариш тим натезањем, ја ћу ти рећи овако, колико данас Срба у Србији, уважава Бориса Тадића, и колико је њих (преко 2,3 милиона) дало своје повјерење њему, а исти тај није ништа урадио на Косову у познатим мартовским дешавањима и погрому Срба од 17-24 марта 2004.
Тачније ево шта је тад урадио Борис Тадић, као министар одбране!?
19.3.2004.
14h
Generalni sekretar NATO-a, Jap de Hop Shefer, upozorio je kosovske Albance da greše ako veruju da organizovanim nasiljem mogu dobiti od medjunarodne zajednice ono što žele, a Srbe je istovremeno pozvao da se uzdrže od nasilja.

Ministar odbrane Srbije i Crne Gore Boris Tadić sastao se s komandantom južnog krila NATO, admiralom Gregorijem Džonsonom, s kojim je razgovarao o situaciji na Kosovu.

Дакле немој да си патетичан ко некаква баба, кажи зашто се сад не суди Борису Тадићу, који је имао чак и своју војску, па није ишао са њом у помоћ Србима на Косову, већ је "преговарао"! Зашто сад не судити и о Тадићу као и о Ђенералу Недићу!?
« Poslednja izmena: 14. Maj 2009, 19:33:27 od dosena »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
@dosena
Citat
А зашто ти под "комунистима" подводиш "све"?
Шта значи то? само су комунисти били свете краве, и ко се о њих огријешио, тај је ноторни злочинац и нациста? Smile
Мислим који је проценат комуниста био у тадашњој српској популацији? Колико је од тог укупног броја настрадало? и колико их је остало живих од почетка до краја рата?

nisi me razumeo, samo sam ovde skrenuo paznju na to da kada su pobijeni oni koji pripadaju "necistim rasama" onda su na red dosli politicki protivnici. to naravno, ne znaci da nije bilo represije nad politickim neistomisljenicima i ranije. i jasno ces videti ako analiziras taj period da je zaista tako i bilo.

procenat komunista u srpskoj populaciji precizno ne znam niti iko to zna, ali je njih bilo u znacajnom broju u parlamentu pre izbijanja rata tako da taj broj nije bio nikako zanemarljiv, na izborima su osvajali od 5% pa do vise od 30% glasova. takodje i kraljevi sluzbenici su zavrsavali u logorima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Samsung 
Недић је урадио колико је могао. Народ се нашао у готово немогућем положају у који га је стрпала гомила смрдљивих англофила, шпијуна и јајара који су на први звук немачких бобмардера, експресно збрисали из земље.

Бар у Србији није било већих покоља, а то је његова заслуга. Погледајте само шта се дешавало Србима, који су се налазили под Усташама, Шиптарима и Муслиманима.

Ако је цена тога да се и остатак Србије не распарча између свих могућих лешинара, било помагање у хватању комуниста и Јевреја, могу рећи да је та цена била и те како повољна.

Cek, a jel to neki novogovor? Uputi me ako nisam u toku, necu da ispadnem nepismen i pocnem negde da pisem srbima, ustasama, siptarima, muslimanima, jevrejima malim slovima pa da mi se ljudi smeju  Smile

Пиши како желиш.

Мој проблем није. Smile

Bas bi tvoj trebao da bude, al' eto, tebi to nije bitno. Cim sam procitao otisao sam na profil, rekoh neko ko ima 14-15 godina, kad ono 24... gramatiko moja  Smile

Пази овако, називи народа се пишу великим словом, односно бар је тако било кад сам ја у школу ишао.

Србин, Муслиман по националности, Шиптар. 

Јевреји се током историје сматрају, како верском тако и етничком групом због своје затворености.

Не видим шта је ту теби нејасно, а и не занима ме. Набацио бих сигурно још пар хиљада постова, да сваком скрећем пажњу на граматику или да то користим у расправи.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10

Ајде брате да не тупимо причу, трпе чињенице, ако имаш нешто конкретно рећи, кажи!

Нема смисла то поређење са Косовом, које је егзалтирало у трајању проблема по дужини трајања, чак дужој од оба свјетска рата и плус кусур домаћих!

Ако већ , хоћеш нешто да ушићариш тим натезањем, ја ћу ти рећи овако, колико данас Срба у Србији, уважава Бориса Тадића, и колико је њих (преко 2,3 милиона) дало своје повјерење њему, а исти тај није ништа урадио на Косову у познатим мартовским дешавањима и погрому Срба од 17-24 марта 2004.
Тачније ево шта је тад урадио Борис Тадић, као министар одбране!?
19.3.2004.
14h
Generalni sekretar NATO-a, Jap de Hop Shefer, upozorio je kosovske Albance da greše ako veruju da organizovanim nasiljem mogu dobiti od medjunarodne zajednice ono što žele, a Srbe je istovremeno pozvao da se uzdrže od nasilja.

Ministar odbrane Srbije i Crne Gore Boris Tadić sastao se s komandantom južnog krila NATO, admiralom Gregorijem Džonsonom, s kojim je razgovarao o situaciji na Kosovu.

Дакле немој да си патетичан ко некаква баба, кажи зашто се сад не суди Борису Тадићу, који је имао чак и своју војску, па није ишао са њом у помоћ Србима на Косову, већ је "преговарао"! Зашто сад не судити и о Тадићу као и о Ђенералу Недићу!?
Moras priznati da je Srbima ipak dosta teze bilo u II svetskom ratu neg danas. Barem Srbija nije okupirana, a sto se tice vojske, i ja imam pistolj pa mi ne pada na pamet da napadnem banku jer je murova ipak ima vise i opet bi me dobili na kraju. A Tadic, da ga ne branim previse jer je * ko i ostali, samo je dosao na svrsen cin. Al i njemu je klizav teren, kako ce ga istorija opisati, ne znam, al to njemu na dusu. Danas nije bas zahvalan posao biti predsednik Srbije.
A Nedic je imo nesto vojske, nije istina da nije, samo je ta vojska vise pobila Srba nego nekih neprijatelja. Sta bi danas da predsednik Srbije sedi zajedno sa Amerima kad bi okupirali citavu Srbiju i jos pobili nekolko stotina dece, to mislim streljali a ne "kolateralka".
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 227
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Sony 

nisi me razumeo, samo sam ovde skrenuo paznju na to da kada su pobijeni oni koji pripadaju "necistim rasama" onda su na red dosli politicki protivnici. to naravno, ne znaci da nije bilo represije nad politickim neistomisljenicima i ranije. i jasno ces videti ako analiziras taj period da je zaista tako i bilo.

Нисам. Иначе је тебе тешко разумити, али пробај ми објаснити шта ти значи тај термин "нечисте расе" пошто уопште нисам упућен у такав третман о расама, тачније уопште нисам упућен у расна питања!
Појасни, ко је све побијен под шифром "нечиста раса"?
Да ли је Недић, сам себе могао прогласити "чистом расом"?
Да ли су Срби припадници "нечистих раса"?
Да ли су Јевреји исто тако припадници "нечистих раса"?
Да ли су Срби убијали Јевреје, због "нечистих раса", и да ли је то спадало у редовну процедуру послова власти Србије под окупацијом!?
Зашто су Јевреји из средње Европе тражили уточиште у Недићевој Србији, ако је ти дисквалификујеш као средиште "чишћења раса"?
Зашто су Словенци исто тако нашли склониште у Недићевој Србији, а били су "прогнана раса" у својој матичној дежели?
Које Србе је могао Недић прогласити за "чисту расу"? Мислим, да ли то значи да су припадници жандармерије и остала униформисана лица, као војници, шумари, жељезничари, поштари, ватрогасци, и остале службе које по женевским конвенцијама морају обављати дужност и под условима окупације, да ли и њих ти сматраш да су "чиста раса" јер су јавни радници режима Милана Недића?

....
и милион питања око тих "нечистих раса" има, а покушај ми бар на неко одговорити аргументима, без субјектвитета!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 227
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Sony 

Moras priznati da je Srbima ipak dosta teze bilo u II svetskom ratu neg danas.

То је дјелимично тачно, а многим Србима је сад много горе него за вријеме WW2, јер су сада остали без животног простора на ком су вјековима живјеле српске заједнице, без икакве наде да ће се у догледно вријеме ту нешто промјенити, у вријеме WW2, окупација је била привремена са тензијама да ће се брзо завршити, а сада је много, много тежи процес, достизања потпуне слободе и грађанских права, а камоли националних!

Citat
Barem Srbija nije okupirana,

Барем ми тако мислимо, а мишљење је само есфемералног значаја у односу на глобални процес!

Citat
a sto se tice vojske, i ja imam pistolj pa mi ne pada na pamet da napadnem banku jer je murova ipak ima vise i opet bi me dobili na kraju.

Дакле, ти си паметан момак, Smile нећеш главом кроз зид, али зато је крив Недић, што он није хтио својом главом кроз зид, пуно мурова, а Шваба тек понеки био ту на пикнику, војска која је згазила пола Европе, брже него ураган!
Али ето нама Србима, је крив Недић, што је тада спашавао што се спасити може, а они англофили, они који су се бусали у прса 27.марта, и збацили кнеза Павла, они спасавали своје дупе, паметно, народ препусти окупатору, па онда урлај како је неко издајник, Недић, јер је издао издајнике!? Smile

Citat
A Tadic, da ga ne branim previse jer je * ko i ostali, samo je dosao na svrsen cin.

Ко је свршио чин?
Није ли од тог догађаја Тадић метеорском брзином ускочио у седло првог јахача апокалипсе, односно популарност му је нагло скочила и постао је предсједник Србије!

Citat
Al i njemu je klizav teren, kako ce ga istorija opisati, ne znam, al to njemu na dusu. Danas nije bas zahvalan posao biti predsednik Srbije.
A Nedic je imo nesto vojske, nije istina da nije, samo je ta vojska vise pobila Srba nego nekih neprijatelja. Sta bi danas da predsednik Srbije sedi zajedno sa Amerima kad bi okupirali citavu Srbiju i jos pobili nekolko stotina dece, to mislim streljali a ne "kolateralka".

У Недићево вријеме је било "захвалније" бити на челу Србије? Е свашта, у данима кад неки терористи упауцају неке Швабе, само да би се огласили да "они" ето негдје постоје и не "спавају" већ раде на "oслобођавању"" свих народа и народности, а онда се Швабе окоме и побију за одмазду 100 за једног, било је веома "захвално" владати не само Србијом, већ читавом том ситуацијом!
Колика је била ингеренција те Недићеве војске, колико је била самостална?
Да ли данас, може и смије ишта да уради војска Србије по питању терора над Србима на Косову? Не, опет ће неко правдати то, вишом силом, њих је пуно, стоји иза њих нато-пакт, не би било паметно, само нам још то треба и слично, па ето просуди сам.

Мене не интересују појединачна мишљења о било ком из наше историје, то је неминовност, неког ће увијек једни хвалити, а други кудити, или обрнуто, али мене интересује, оно што смо као народ, као Срби прошли кроз читав 20 вијек, а увијек се завршавало што ми добијемо по глави и леђима, сваки пут, а "они" никад, увијек ми доњи,зашто?
Да ли је то зато, што ми не разазнајемо на вријеме околности, нити интересе којим би се ми требали водити, да би избјегли такве катастрофалне грешке, а да се мање држимо те опскурне поларизације, типа издајник-херој!
Кад би логику живота и живљења поставили испред свих тих патетичних идеала, који се на крају потроше и постану флоскула, много мање штете би трпили, да рецимо усијане англофилске главе нису гурнуле Србе у чељуст хитлеровог нацистичког чудовишта, да смо се држали споразума кнеза Павла, који је обезбјеђивао скоро потпуну неутралност у ратном сукобу, чак са ингеренцијама на луку у Солуну, у случају да Њемачка заузме Грчку, а план је увелико постојао!
Да није одбачен такав договор кнеза Павла, не бисмо касније имали ни Недића, ни броза, ни усташе, ни јаме, ни Јасеновац, ни Дрину, ни љотићевце, ни недићевце, ни Дража, ни ранковића, ни ...ко зна кога још, али би имали скоро два милиона више живих Срба послије рата!
« Poslednja izmena: 15. Maj 2009, 13:07:19 od dosena »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10

Moras priznati da je Srbima ipak dosta teze bilo u II svetskom ratu neg danas.

То је дјелимично тачно, а многим Србима је сад много горе него за вријеме WW2, јер су сада остали без животног простора на ком су вјековима живјеле српске заједнице, без икакве наде да ће се у догледно вријеме ту нешто промјенити, у вријеме WW2, окупација је била привремена са тензијама да ће се брзо завршити, а сада је много, много тежи процес, достизања потпуне слободе и грађанских права, а камоли националних!

Srbi bar danas mogu da zive na miru u Srbiji a mnogi dobijaju penzije iz RH dok su za vreme NDH dobijali malj u glavu ako se ne bi izvukli na sigurno. A kolko bi Svaba osto "privremeno" u Srbiji da je dobio rat, to nisam nesto siguran. Vremenom bi Srbi nestali, il bi bilo ko u Madjarskoj i Rumuniji ili Grckoj gde ih statisticki uopste nema jer su nasilno integrisani.

Да није одбачен такав договор кнеза Павла, не бисмо касније имали ни Недића, ни броза, ни усташе, ни јаме, ни Јасеновац, ни Дрину, ни љотићевце, ни недићевце, ни Дража, ни ранковића, ни ...ко зна кога још, али би имали скоро два милиона више живих Срба послије рата!
Pa mos argumentovati da je Milosevic potpisao Rambolje, danas bi vlast bila na Kosovu, Albancima nije miriso taj sporazum jer ga nisu ni oni potpisali

Дакле, ти си паметан момак, Smile нећеш главом кроз зид, али зато је крив Недић, што он није хтио својом главом кроз зид, пуно мурова, а Шваба тек понеки био ту на пикнику, војска која је згазила пола Европе, брже него ураган!
Али ето нама Србима, је крив Недић, што је тада спашавао што се спасити може, а они англофили, они који су се бусали у прса 27.марта, и збацили кнеза Павла, они спасавали своје дупе, паметно, народ препусти окупатору, па онда урлај како је неко издајник, Недић, јер је издао издајнике!? Smile

Nedic je jednostavno bio zedan vlasti a poraz vojske i pad vlade mu je dobrodoslo da se oslobodi dosadnih politickih protivnika i prisvoji vlast za sebe. Da nije bilo nikakve izdajnicke vlasti, ne bi Srbima bilo opet nista gore bez te marionete. Svabe su ga stavili na vlastjer im je obecavo mirnu Srbiju i sva blaga u njoj, rudna i poljoprivredna kao i radnu snagu za dzabe. Ceska je imala direktnu nemacku upravu pa nije prosla gore nego Srbija, ko i Poljska. Nego uvek ima nekog zednog vlasti da se postavi na tron. A Nedic se oseco ko da je zbacio kralja sa prestola sto mu je ocito i ranije bio san.
« Poslednja izmena: 15. Maj 2009, 13:30:03 od Maradic »
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1063
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Nedic je jednostavno bio zedan vlasti a poraz vojske i pad vlade mu je dobrodoslo da se oslobodi dosadnih politickih protivnika i prisvoji vlast za sebe

Ovo nije istina, jer se to vidi i kroz njegov vojnicki put i prije drugog velikog rata, da nije bio osoba lakoma na vlast... Ne znam kako ljudi ne shvataju da se on odrekao mnogo toga prihvatajuci da vodi Srbiju u to vrijeme, a svjestan je vec i tada bio da ce kao nagradu dobiti samo pljuvanje sunarodnika...
IP sačuvana
social share
Ко себе иглом, ти њега лопатом.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 16:21:34
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.