Нисам присталица кршења закона, али понекад је то једини начин да се скрене пажња на мнооого битније ствари..а ти сад контај које, ако су ти уопште важне.
Misliš na stanje u ekonimiji? Samo ne znam kako će se Ovi setiti da je zato zapalio zastavu.
Ti bi Klićko možda hteo i nezavisnu Vojvodinu kao što je Kosovo i Metohija , ali ne može bato , i kakav je to simbol ljudi u Vojvodini , Vojvodina je Srbija i njihov je simbol Srpska zastava i Bože pravde....
vojvodina ima svoj grb i zastavu i to je simbol gradjana vojvodine, ali ne samo njih to je simbol i svih dobronamernih, postenih ljudi
@tvzec
Citat
Oni sebe zovu šiptarima. I nisam na to mislio kako ih zoveš već cilj da provociraš na forum i hraniš kompleks. Uživaj u zastavi Republike Srpske!
taj naziv se obicno izgovara sa nemerom da se uvrede, uostalom ako ti pricas srpskim jezikom, postoji srpska rec - albanci
kakva sada zastava republike srpske? to nema nikakve veze sa ovom temom
taj naziv se obicno izgovara sa nemerom da se uvrede, uostalom ako ti pricas srpskim jezikom, postoji srpska rec - albanci kakva sada zastava republike srpske? to nema nikakve veze sa ovom temom
Oni sami sebe tako zovu to nije pogrdan naziv utuvi vise u taj tvoj mozak, ako ga imas uopste?! Ako ne mozes to da prihvatis kao cinjenicu i da prebolis vec jedared obrati se pravim ljudima http://lazalazarevic.rs/
ne zovu sebe tako, osim ako smatras da je u redu srbe zvati srbLJima ili slicno
а серу и ови новинари ... дивљање у Старој Пазови ...
ја рекох јесу ли ми то неког изболи или на мртво пребили у комшилуку а оно глпости пијане дечурлије стигле да постану аргумент о угрожености Војвођана у Војводини ...
Не губите време на глупости ... Пазова је мирно место, доста Словака живи ту, нико им не прави проблеме, Тотице редовно шетају својих 10 шарених сукњи једну преко друге и никад нисам чуо да се неко буни ...
Једино што Пазови не треба јесу душебрижници са стране
šta ? ono je zastava ? e jebao je onaj ko je smislio....
Je li, maslinko, zar ti ne reče da apstiniraš od politike ?!
p.s.
ja sam jednim delom Vojvođanin, i prvom prilikom kada je vidim negde okačenu (sad znam kako izgleda), skinuću je, prostreti je dole, skinuti pantalone i bokserice, i naprezati se dok mi oči ne ispadnu , da je lepo overim. Onda ću to da zapakujem u tu zastavu i donesem ti na kućni prag, pa je okači u sobu.