Ti bi Klićko možda hteo i nezavisnu Vojvodinu kao što je Kosovo i Metohija , ali ne može bato , i kakav je to simbol ljudi u Vojvodini , Vojvodina je Srbija i njihov je simbol Srpska zastava i Bože pravde....
vojvodina ima svoj grb i zastavu i to je simbol gradjana vojvodine, ali ne samo njih to je simbol i svih dobronamernih, postenih ljudi
@tvzec
Citat
Oni sebe zovu šiptarima. I nisam na to mislio kako ih zoveš već cilj da provociraš na forum i hraniš kompleks. Uživaj u zastavi Republike Srpske!
taj naziv se obicno izgovara sa nemerom da se uvrede, uostalom ako ti pricas srpskim jezikom, postoji srpska rec - albanci
kakva sada zastava republike srpske? to nema nikakve veze sa ovom temom
« Poslednja izmena: 22. Mar 2010, 20:24:46 od maslinazelena »
Маслино, уз дужно поштовање, али ти не знаш шта је дивљање. Сјети се 17. марта од прије неку годину на Космету, конкретно оне сцене кад се онај Шиптар попне на куполу храма и ломи крст....сјећаш се?...е, то је дивљање) То што се десило је једно обично ништа.
a ti znas sta je postovanje pa smatras da je potpuno normalno zapaliti zastavu koja je simbol gradjana vojvodine i ustavna kategorija?
ovde se svasta desavalo, pa ja opet ne kazem da je na primer rusenje minareta nista jer eto sta je to naspram bombardovanja dubrovnika
Ти се, изгледа, баш осјећаш угрожено! Да, ја знам шта је поштовање! Гдје си ти видио да сам написала да је нормално? Рекла сам да је то ништа,једно обично ништа и не знам ко се уопште узнемирава око тога..пардон, изгледа да вас ипак има. Предлажем да боље читаш туђе коментаре и да ,том приликом, размислиш о томе што читаш па тек онда одговараш.
А кад се већ толико позиваш на Устав, зашто ми се чини да немаш ништа против оне бесправне отимачине Косова и Метохије од стране Шиптара..успут "Шиптар" није политички некоректан назив за те окупаторе, и при том, не ради се само о косметским већ и о албанским Шиптарима.
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.
Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Маслино, уз дужно поштовање, али ти не знаш шта је дивљање. Сјети се 17. марта од прије неку годину на Космету, конкретно оне сцене кад се онај Шиптар попне на куполу храма и ломи крст....сјећаш се?...е, то је дивљање) То што се десило је једно обично ништа.
a ti znas sta je postovanje pa smatras da je potpuno normalno zapaliti zastavu koja je simbol gradjana vojvodine i ustavna kategorija?
ovde se svasta desavalo, pa ja opet ne kazem da je na primer rusenje minareta nista jer eto sta je to naspram bombardovanja dubrovnika
Ти се, изгледа, баш осјећаш угрожено! Да, ја знам шта је поштовање! Гдје си ти видио да сам написала да је нормално? Рекла сам да је то ништа,једно обично ништа и не знам ко се уопште узнемирава око тога..пардон, изгледа да вас ипак има. Предлажем да боље читаш туђе коментаре и да ,том приликом, размислиш о томе што читаш па тек онда одговараш. А кад се већ толико позиваш на Устав, зашто ми се чини да немаш ништа против оне бесправне отимачине Косова и Метохије од стране Шиптара..успут "Шиптар" није политички некоректан назив за те окупаторе, и при том, не ради се само о косметским већ и о албанским Шиптарима. Човјече, мука ми је више од тог лицемјерства!!
napisala si da je to nista, pa onda smatras i da je to uobicajeno, normalno, nije vredno paznje - to je sve isto, ne treba da crtam. tebi je nista paljenje necijeg simbola, ustavnog simbola i simbola gradjana, paljenje zastave koja odrazava volju gradjana za autonomijom, koja je izglasana od strane poslanika koje su birali gradjani!
za tebe je licemerstvo coveka smatrati covekom, a valjda je prirodno da druge vredjas, ali nije mi jasno sto mislis da to govori o drugima a ne o tebi?
« Poslednja izmena: 22. Mar 2010, 20:44:51 od maslinazelena »
Ти се, изгледа, баш осјећаш угрожено! Да, ја знам шта је поштовање! Гдје си ти видио да сам написала да је нормално? Рекла сам да је то ништа,једно обично ништа и не знам ко се уопште узнемирава око тога..пардон, изгледа да вас ипак има. Предлажем да боље читаш туђе коментаре и да ,том приликом, размислиш о томе што читаш па тек онда одговараш. А кад се већ толико позиваш на Устав, зашто ми се чини да немаш ништа против оне бесправне отимачине Косова и Метохије од стране Шиптара..успут "Шиптар" није политички некоректан назив за те окупаторе, и при том, не ради се само о косметским већ и о албанским Шиптарима. Човјече, мука ми је више од тог лицемјерства!!
napisala si da je to nista, pa onda smatras i da je to uobicajeno, normalno, nije vredno paznje - to je sve isto, ne treba da crtam. tebi je nista paljenje necijeg simbola, ustavnog simbola i simbola gradjana, paljenje zastave koja odrazava volju gradjana za autonomijom, koja je izglasana od strane poslanika koje su birali gradjani!
za tebe je licemerstvo coveka smatrati covekom, a valjda je prirodno da druge vredjas, ali nije mi jasno sto mislis da to govori o drugima a ne o tebi?
Ма, дааај, молим те! То јесте ништа у односу на оно што се свакодневно дешава држави Србији..док је распарчавају и муче и њени и туђи, а теби и таквима попут тебе је то све нормално. Гледате длаку у јајету и тражите стално повода да пљујете по свему што иоле нагиње ка националном уз образложење да је то реакционарна појава и сл., а ви да имате могућност да радите како желите, сигурна сам да би вам позавидјели и СС-овци.
Иди, брате, умотај се сав у ту заставу...нико ти не брани...само престани да кукумавчиш и прозиваш све оне који се не слажу са тобом..спалили заставу па спалили заставу..па шта?!