Ма, дааај, молим те! То јесте ништа у односу на оно што се свакодневно дешава држави Србији..док је распарчавају и муче и њени и туђи, а теби и таквима попут тебе је то све нормално. Гледате длаку у јајету и тражите стално повода да пљујете по свему што иоле нагиње ка националном уз образложење да је то реакционарна појава и сл., а ви да имате могућност да радите како желите, сигурна сам да би вам позавидјели и СС-овци.
Иди, брате, умотај се сав у ту заставу...нико ти не брани...само престани да кукумавчиш и прозиваш све оне који се не слажу са тобом..спалили заставу па спалили заставу..па шта?!
kako pa sta kada je to krivicno delo po zakonima drzave srbije!? kada se na taj nacin vredja simbol gradjana vojvodine? ti si znaci za cepanje zastava i simbola? pricas o nekakvom rasparcavanju samo da se ne bi pricalo o konkretnim krivicnim delima! krivicno delo nije dlaka u jajetu, jer da je dlaka u jajetu ne bi ni bilo krivicno delo i ustavna kategorija!
pricas o nekakvom rasparcavanju samo da se ne bi pricalo o konkretnim krivicnim delima!
Одлично речено!!Управо то и ја мислим за тебе - причаш о минорним стварима да би скрајнуо оно што сваком са здравим разумом боде очи!! Не знам да ли ти то по личном нахођењу или по нечијим инструкцијама, али било како било - није ни битно.
Нисам присталица кршења закона, али понекад је то једини начин да се скрене пажња на мнооого битније ствари..а ти сад контај које, ако су ти уопште важне.
pricas o nekakvom rasparcavanju samo da se ne bi pricalo o konkretnim krivicnim delima!
Одлично речено!!Управо то и ја мислим за тебе - причаш о минорним стварима да би скрајнуо оно што сваком са здравим разумом боде очи!! Не знам да ли ти то по личном нахођењу или по нечијим инструкцијама, али било како било - није ни битно.
Нисам присталица кршења закона, али понекад је то једини начин да се скрене пажња на мнооого битније ствари..а ти сад контај које, ако су ти уопште важне.
po instrukcijama i placen sam dobro za to na kakve se stvari skrece paznja paljenjem zastave vojvodine?