Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Дискриминација: Признају само државне факултете  (Pročitano 18501 puta)
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows Vista
Browser
MSIE7.0
smisao papira privarnog fakulteta je da iskesiras cca 6 tisuca ojra za isti pa da ti plata skoci sa 35 na 52 iljade dinara u drzavnoj sluzbi. dakle...za tri i po godine vratis ulozeno a sve nakon toga je cist car.  plus, moze taj papir da ti bude preduslov pozicije (preCednika, direktorcica, sefa marice, whatever... Smile  )

smisao papira drzavnog fakuteta je u ... pitajbogacemu...

ta negativna selekcija u srpskom drustvu koja se odomacila nam ne dolazi od boga. politicari i drugi qurcopalci su nasa slika i prilika. ne dolaze oni sa Marsa ili Sirijusa. sve su to nasa braca i sestre. mi smo sljam... Smile
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.3
Browser
Safari 536.28.10
mob
Apple 15
Pa, ako cemo vec da kukamo...

Da bi npr. polozio Obligaciono pravo, ti moras da znas Osnove gradjanskog, pa Rimsko, pa da se prihvatis opsteg dela - knjizurina od 1000 strana suvog teksta, pa jos na to da prihvatis pod misku jos ZOO sa komentarima od dodatnih 300... i tako to...
A ako krenes ka polaganju pravosudnog, minimalna literatura je 3000 strana i sve ispite polazes u 2 dana... jeej.. Smiley
I na kraju na to dodas da u svakom momentu moras da imas predstavu gde se nalazi odredba koja ti treba... a trenutno imamo oko 100.000 zakonskih akata... Smiley Srecom, opet... da crtamo ne moramo, osim na Osnovama ekonomije neke grafikone trade off-a i sta ti ja znam... Ali... eheeeej... Kada ucis nasledno pravo, a svi pre ili kasnije zagrebete na vrata sa pitanjem "koji je moj deo?!", izmedjuo ostalog bubas i nasledne redove u Indiji... koji su... nemam reci...

Inace, Pravo se ne upisuje zbog lakoce (o cemu govori i duzina studiranja i 10% studenata koji zavrsavaju u roku), vec zbog para. Oni koji upisuju pravo znaju da ce uvek biti ovaca za sisanje.  Smile Za to vredi istrpiti, bar mi tako kazu ovi sto su nastavili sa naukama...  Smile

A, tek medicina... uuu... pa ne igras se nekom masinom, vec ljudskim zivotom.. Secnes levo, secnes desno... Pogledas nekoga i moras da postavis dijagnozu u 3 miniuta koliko ti dopusta zakon, posto ostalih 12 moras da odvojih na papirologiju...  Kad sjebes masinu, zamenis je novom.. ali kada nekome iseces slezinu... to je "cao, djaci"

etc...

A teko ona mazala sa umetnickih fakulteta... oni garant lade jaja 4 godine...  Smile

Hocu da kazem, svaki fakultet je tezak za sebe.... Potreban je poseban profil da se zavrsi jedan, a sasvim drugi... Mislim da bi se Bambina slozila kada bi rekla da su potrebne razne vrste inteligencije...
Neko kome leze drustvene nauke, nema sta da radi na prirodnim ili tehnickim i obrnuto... Ali to opet ne znaci da je jedan tezi od drugoga, jer nam fino natrljaju na nos da je gradivo na svakom fakultet sacinjeno tako da ga savlada prosecna osoba Smiley

Moj prosek nije bitan, jer nemam ni matematiku ni tehnicko crtanje medj' predmetima Smile
« Poslednja izmena: 18. Mar 2013, 21:14:18 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

kimi, from d rezistens

Zodijak
Pol
Poruke 2559
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Mislim da bi se Bambina slozila kada bi rekla da su potrebne razne vrste inteligencije...

Smile
нпр ватерполо интелигенција

главни проблем приватних факултета је недостатак конкуренције
IP sačuvana
social share
не вреди будали објашњавати да је будала
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 536.28.10
mob
Apple 15
Mislim da bi se Bambina slozila kada bi rekla da su potrebne razne vrste inteligencije...

Smile

Pa, to je.. vidis.. stara fora:

http://forum.burek.com/fudbalska-inteligencija-t537670.html

Ja sam vise mislila na ove naucno priznate:

http://www.djetinjstvo.ba/index.php/od-trece-do-seste-godine/109-devet-vrsta-inteligencije
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.14
mob
Nokia 6220
Kakve to uopste veze ima ? Anea, ti prvo rece da u 4. godini najverovatnije neces znati mnogo od onog sto si ucio u prvoj, mi rekosmo da na tehnickim fakultetima to tako ne moze, a sad ti dodajes - ni na pravnom.   Smile
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 536.28.10
mob
Apple 15
Kakve to uopste veze ima ? Anea, ti prvo rece da u 4. godini najverovatnije neces znati mnogo od onog sto si ucio u prvoj, mi rekosmo da na tehnickim fakultetima to tako ne moze, a sad ti dodajes - ni na pravnom.   Smile

Obligacije su na trecoj... Inace, to su 2 predmeta od... prf... 8...  Smile
I ja ne kazem da se to zna do tancina... okvirno.. da znas gde sta da nadjes, ali posle 4 godine studija ne bi mogao da polazes ispit sa prve... ostaju samo truncice.... osnove...

Veze ima jer stalno ide ta prica kako su tehnicki strasno teski..
Pa, jesu... kao svaki drugi fakultet...
To se najbolje vidi kada majka i ja pricamo... Ona kao laik ne vidi kompleksnost prava, kao sto ja ne vidim cemu tolika frka oko npr. aflatoskina i kakve veze imaju jebeni hemijski spojevi...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows Vista
Browser
MSIE7.0
Hocu da kazem, svaki fakultet je tezak za sebe.... Potreban je poseban profil da se zavrsi jedan, a sasvim drugi... Mislim da bi se Bambina slozila kada bi rekla da su potrebne razne vrste inteligencije...
Neko kome leze drustvene nauke, nema sta da radi na prirodnim ili tehnickim i obrnuto... Ali to opet ne znaci da je jedan tezi od drugoga,

ovo je, dakako, netacno. jos dok sam ja studirao 'u jesen sedamdeset i nekeeeeeeee', studenti koji nisu mogli dati prve dve godine na mom faksu su se prebacivali na FON i uredno zavrsavali iste. zakljucak, FON je bio laksi fakultet od mog fakulteta. mogu da se kladim u sta hoces da ce 95% diplomiranih ing masinca i ETF-a ko iz picke da zavrse FPN ili Pravni (tih preostalih 5% ce izvrsiti samoubistvo kada vide kakvim smecem ljudi pune svoje glave). sa druge strane, ni 5% svrsenih pravnika i FPN-ovaca nece uspeti da zavrsi ETF ili Masinac.
Ikada! Smile
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 536.28.10
mob
Apple 15
Citat
mogu da se kladim u sta hoces da ce 95% diplomiranih ing masinca i ETF-a ko iz picke da zavrse FPN ili Pravni

Moram da priznam da nikada nisam cula za takav transfer.  Smile
I rekoh da je gore razlog. Smiley

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Linux
Browser
Opera 12.10
Та прича са приватним медицинским факсом при ВМА не мора бити уопште лоша прича... на шта год то личило опет се не може изједначавати с приватним факсом где ти је асистент ил професор Беквалац мр. Наташа.

медицински факс при ВМА би могао у правом смислу те речи бити елитистички.

иначе најјачи коментар на фејсу за ову ватерполо интелигенцију ... ''шта уради хлор од човека ц ц ц ц'' Smile

Анеа ја на правном факсу 5година не бих макао с прве године ... и то не захваљујући само правницама Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 25.0.1364.172

Smile

nemoj tako. vidiš da liči na Nikolu Teslu.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.