Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 20:18:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dishonored  (Pročitano 31610 puta)
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Samsung Galaxy S III
Dajte malo obrazlozite zasto vam se svidja ili ne svidja. Par recenica. Sta ne valja / sta valja ?

Zanima me misljenje u narodu povodom ovog naslova

E vako. Ukratko Dishonered ti je šunjalica iz prvog lica sa mešavinom gameplaya Deus Ex (jer su dizajneri istog radili na njemu), Thiefa i Bioshocka (levelovanje i steampunk atmosvera), sve sa dizajnerom City 17 (iz Half life 2) i dizajnom likova iz Team Fortress 2 (ili Brinka).

Misije se mogu preći na gomilu načina od infiltracije (glavni, sporedni ulazi, zapoesedanje ljudi i životinja), do načina obavljanja zadatka (čak možeš da uradiš i side quest kojim se rešavaš mete, a da je pri tome ne ubiješ), do izlaza.Pri tome imaš arsenal oružija, magija i parkur gameplaya (poput Mirrors Edge, Brinka) koji ti pomažu u rešavanju.

I ne samo to, možeš da romuješ po gradu gde pored pomenutih zadataka imaš i rune kojima upgraduješ magije i novac, odnosno stvari sa kojima kupuješ još municije i upgraduješ oružije.

Inače pomenute magije su Blink (teleport), Bend Time (usporavanje/zaustavljanje vremena), Wind Blast (napad vetrom koji odgurava protivnike), Possession (preuzimanje ljudi/životinja), Dark Vision (vidiš kroz zidove raspored protivnika), Devouring Swarm (prizivaš pacove). Možeš biti kreativan, tipa prizoveš pacove da pojedu leševe onih koje si ubio, ili da zaustaviš vreme u trenutku dok protivnik puca na tebe, preuzmeš ga, odvedeš ga na tvoje mesto i gledaš kako ga ubija njegov metak.

Na kraju da ti kažem samo da kraj igre zavisi od toga koliko si ubijao kroz misiju. Kraj može biti Chaotic - Loš i Lawfull - Dobar. Znači ili budi stealth ili seriski ubica, ili nešto između. Čak NPC koji ne vole ubijanje mogu da se pobune protiv tebe, pa čak i da te izdaju. Izbor je tvoj. Smile

Smiley Ma znam ja sve to... Citam o toj igri cijele godine. Interesuje me subjektivni dozivljaj, vas sto ste igrali.

Uskoro ulazim u taj svijet. Ovako povrsinski, rekao bih da su te "super moci" naseg heroja, pretjerane i da kvare realistiku igre. Narocito teleportovanje, koje cak i djeluje previse futuristicki za moj ukus. Bilo bi mnogo atraktivnije kada bi lik iscezao u dimu i pojavio se na drugoj lokaciji.

Kazem, to mi je utisak gledajuci gameplay snimke i raznorane video recenzije. Nadam se da sve prikladije djeluje unutar same igre.
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Sony 
Igra je dobra. Ima manjih problema sa AI-em, i poneki bag, ali je igriva i drži pažnju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Motorola 
Dobra igra vredna čuvanja na nekom optičkom medijumu.Rldd-verzija ima bagove koji onemogućavaju onesvešćivanje davljenjem u poslednja 3 nivoa.Bilo bi lepo da je na ulicama više NPC-ova sa kojima se može komunicirati (slično Witcher-u) - tada bi grad delovao uverljivije.Još bolje bi bilo da su mape veće.Onoliko leševa ,a nema gavranova ? Interesantno bi bilo zaposesti nekoga od dotičnih i stići na željenu lokaciju vazdušnim putem. Nisam zaposedao kvazi-džukele,niti isprobao zaposedanje vilinskih konjica (dakle - samo pacove,ribe,ljude).
Lik povremeno biva trom,apgrejdovani blink troši više mane...
Sviđaju mi se nemogućnost blinkovanja kroz rešetke,potreba da se aktivira i mozak,(realne) moralne dileme,brzo učitavanje nivoa...
Ne sviđa mi se nemogućnost proizvoljnog šetanja iz dela u deo grada u kome još ima zaostalog plena (runa...),a da bi se i on pokupio.Pomalo "tanak" izbor unapređivanja sposobnosti.
Klasa asasina koji poseduju moći veće/drugačije od našega junaka mi daje nadu da će ovaj univerzum biti eksploatisan i nekim dodatnim nastavcima/spin-off_ovima u kojima bi nedostaci koje pomenuh bili ispravljeni.
Zaključak : Biošok 3 je (nakon Witcher-serijala) dobio novog ozbiljnog takmaca , a ekipa Thief-a uvid u to koliko je još jako izraženo interesovanje za igre-šunjalice među igračima.

IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Sony 
Meni malo smeta twist™ koji je napravljen samo da bi se igra produžila za još koje poglavlje. Mislim kada se desi videćete koliko je nepotrebno uguran u storyline. Također, verovali ili ne, poznatih glumaca ima u igri, ali su tako male njihove uloge da ćete pomisliti da su sve svoje dijaloge uradili za jedan dan. Brad Dourif igra Pieroa, Susan Sarandon je Granny Rags, Lena Headey je Callista Curnow, Michael Madsen glumi Dauda i Chloë Grace Moretz glumi princezu Emily. Bacite pogled na linkove, a ja samo da kažem da nisam konsultovao wikipediu, lako bi ih propustio koliko je većina njih u igri (Michael Madsen je aktuelan samo u jednoj misiji i to je to).

Takođe, zaposedao sam džukele, ali je slaba vajda od njih pošto čim ih napustiš, moraš odmah da se skloniš dok dođu sebi. Mada sam zaposedeo čisto da dođem do runa i charmova. I igram igru na nenasilno, mada mi se nekada omakne nehotice ubistvo kada lik koga pogodi strelom za uspavljvanje padne sa zgrade na kojoj je stajao.

I da, hteo sam da vidim  Callistine sise tokom jedne seanse kupanja, ali nesam mogao pošto se kupa tako da joj se ne vidi ništa. Mislim Mature igra gde se seku glave, psuje i ubija živo i nemrtvo, a sise nisu mogli da uguraju. Max Payne 3 je zato tu dobio poene od mene. Smile

Edit: Upravo završio. Uglavnom su pomešana osećanja, ali bez brige, igra je super. Smatram da su neke stvari mogle da budu bolje odrađene, ali opšti utisak je da je ovo jedan od kandidata za igru godine. Kada bi ga poredio sa nečim, to bi definitivno bio Deus Ex Human Revolution. Mislim da je Deus Ex bolje odradio neke stvari (tipa ono šunjanje pribijen uz zaklon, više side questova itd.) ali da je isto tako pobacio na boss fightovima. S druge strane Dishonered ima stav i identitet gde se zaista osećate kao da ste deo sveta (Thief serijal je isto to uradio). Oružija, magije, okruženje, sve je to do jaja. I sam zaplet ima neku dinamiku, i posle svake misije imate utisak da ste uradili nešto, a ne da vas igra vuče kroz nos, razvlačeći tanku premisu (Darksiders 2, gledam u tebe).

Opet kažem mane su isključivo misija posle twista, gde mi je najgluplje od svega to što vas ostave u mestu odakle je tako lako pobeći (čak vam ostave i masku, zašto, nemam pojma), usput vam je oprema na totalno drugom delu oblasti, nameštena tako da do nje morate doći veranjem i popravkom mašinerinja. Ja sam sebi postavio pitanje, čemu tolika muka da se lik postavi na jedno mesto, oprema na drugo, a boss na treće, svo vreme u gradu u kome ima puno Weepera (za one koji ne znaju, to su zombiji ove igre), i gde je sve napravljeno da se razvuče vreme prelaska misije. O twistu sam isto rekao, nepotreban i nema logike, napravljen je samo da se (nepotrebno) produži igra. Ai ume da brljavi ponekad i mogla je još koja meta da bude na listi za odstrel. Mada i ovako je igra izgleda razvučeno, što potrebno, što nepotrebno.

Sve skupa, od mene dobija 8/10 i (najverovatnije) glas za igru godine. Smile
« Poslednja izmena: 17. Okt 2012, 13:34:00 od BlizzardJakkal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Odigrah malo sinoć... ipak je dobra igrica Smile
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Samsung Galaxy S III
Ja sam nedje pred kraj i visiko sam zadovoljan igrom. Nisam u zivotu  uzivao bolju stealth mehaniku.
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49838
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Samsung Galaxy S24
Dodatni sadržaji za Dishonored

Bethesda je najavila prvi paket dodatnog sadržaja za odlični Dishonored, koji će na kušnju staviti vještine koje ste usvojili igrajući kampanju

Naziv prvog Dishonored DLC-a je Dunwall City Trials i na tržište stiže ovog prosinca po cijeni koja nam se apsolutno dopala - 4,99€. DLC će se pojaviti istovremeno na svim platformama, a donosi nam 10 novih challenge mapa s 10 izazova od kojih će svaki testirati jednu od vještina koje smo usvojili igrajući kampanju.

Kroz izazove ćemo morati savladati valove neprijatelja u klasičnom arena stilu, koristeći zaklone kako nebismo bili otkriveni, ili pak pokušati neprijatelje "riješiti" u najkraćem mogućem roku. Sve uspjehe moći ćemo zabilježiti na globalnim top ljestvicama, a s novim sadržajem dolaze i nezaobilazni achivementi.

Osim prvog DLC-a Bethesda je najavila još dva paketa sadržaja koji će se fokusirati na proširivanje priče. U centru pažnje drugog DLC-a bit će Daud, vođa skupine ubojica s nadnaravnim sposobnostima poznatih pod imenom The Whalers. Spomenuti će DLC donijeti neke nove lokacije iz Dunwalla te specifična oružja, moći i spravice koje će nam olakšati neutraliziranje žrtava.

Detalji o trećem DLC-u još nisu poznati, no poznato je da će se drugi i treći DLC na tržištu pojaviti iduće godine.

Prva slika iz Dunwall City Trialsa prikazuje apsolutno sve što ste ikad htjeli znati o igri, zar ne?
Daniel Lučić

Izvor: Bug.hr
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13403
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
HTC m9
stavio sam da se kupuje pa ce vidimo kakva je  Smile
IP sačuvana
social share
jafa boy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

NAJBOLJI TIM TO SVAKO ZNA...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 80
Zastava white city
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
HTC One
mile priznaj da te je ova "dubokoumna" recenica,jednog jos "dubokoumnijeg" clana ovog foruma privukla da "kupis" igru ...hteo sam da vidim  Callistine sise tokom jedne seanse kupanja...  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13403
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
HTC m9
mile priznaj da te je ova "dubokoumna" recenica,jednog jos "dubokoumnijeg" clana ovog foruma privukla da "kupis" igru ...hteo sam da vidim  Callistine sise tokom jedne seanse kupanja...  Smile  Smile  Smile
nemam pojma na sta ciljas  al evo priznajem  Smile
IP sačuvana
social share
jafa boy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 20:18:43
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.699 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.