Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 17:12:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dishonored  (Pročitano 31599 puta)
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49835
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Samsung Galaxy S24
Skinuo sam Skidrow i odlično šljaka. Igra se samo instalira i krekuje i to je to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Sony 
Igram i moram reći da je odličan. Pravi mix akcije, stelta i istraživanja.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49835
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Samsung Galaxy S24
Hit godine.
« Poslednja izmena: 15. Okt 2012, 17:03:05 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
Zastava Bosna i Hecegovina
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Samsung Galaxy S4
Meni je dosta bolja kako sam se navikao da koristim sve prednosti ovih moci koje se otkljucavaju.  Jos malo i moci cu da kontrolisem ljude Smile
IP sačuvana
social share
"Remember, remember the 5th of November, the gunpowder treason and plot. I know of no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Izgleda da sam jedini kojem se ovo ne sviđa.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Samsung Galaxy S III
Dajte malo obrazlozite zasto vam se svidja ili ne svidja. Par recenica. Sta ne valja / sta valja ?

Zanima me misljenje u narodu povodom ovog naslova
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
Meni (koji nisam probao jos) je zanimljiv vizuelni stil. Iako je tematska salata kao i sve danas, ukusna salata.

Sto se tice gameplaya cini mi se da nema nekih aman inovacija koje ja trazim, ali da kombinuje dobre elemente prethodnih igara.

Tipa bioshock jedna ruka 1 oruzje, half lifeov pacing - tj. malo akcije, malo friendly NPC, pa si odjednom sam u kanalizaciji, pa odjednom mega borba..
i suptilni RPG elementi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

i shall say this only once...

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 728
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Nokia n95
meni se jako dopada sto se svaka misija moze prici na vise nacina,ja najvise volim stealth jer je tada mnogo zanimljivije a i igra traje duze...mada mi se nedopada misija flooded district i onda posle te,kada te napadaju oni zombiji u kanalizaciji  Smile ali sve u svemu jedna od najboljih igara godine zasigurno i nadam se da je ovo pocetak fransize  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Uklonjen link.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Sony 
Dajte malo obrazlozite zasto vam se svidja ili ne svidja. Par recenica. Sta ne valja / sta valja ?

Zanima me misljenje u narodu povodom ovog naslova

E vako. Ukratko Dishonered ti je šunjalica iz prvog lica sa mešavinom gameplaya Deus Ex (jer su dizajneri istog radili na njemu), Thiefa i Bioshocka (levelovanje i steampunk atmosvera), sve sa dizajnerom City 17 (iz Half life 2) i dizajnom likova iz Team Fortress 2 (ili Brinka).

Misije se mogu preći na gomilu načina od infiltracije (glavni, sporedni ulazi, zapoesedanje ljudi i životinja), do načina obavljanja zadatka (čak možeš da uradiš i side quest kojim se rešavaš mete, a da je pri tome ne ubiješ), do izlaza.Pri tome imaš arsenal oružija, magija i parkur gameplaya (poput Mirrors Edge, Brinka) koji ti pomažu u rešavanju.

I ne samo to, možeš da romuješ po gradu gde pored pomenutih zadataka imaš i rune kojima upgraduješ magije i novac, odnosno stvari sa kojima kupuješ još municije i upgraduješ oružije.

Inače pomenute magije su Blink (teleport), Bend Time (usporavanje/zaustavljanje vremena), Wind Blast (napad vetrom koji odgurava protivnike), Possession (preuzimanje ljudi/životinja), Dark Vision (vidiš kroz zidove raspored protivnika), Devouring Swarm (prizivaš pacove). Možeš biti kreativan, tipa prizoveš pacove da pojedu leševe onih koje si ubio, ili da zaustaviš vreme u trenutku dok protivnik puca na tebe, preuzmeš ga, odvedeš ga na tvoje mesto i gledaš kako ga ubija njegov metak.

Na kraju da ti kažem samo da kraj igre zavisi od toga koliko si ubijao kroz misiju. Kraj može biti Chaotic - Loš i Lawfull - Dobar. Znači ili budi stealth ili seriski ubica, ili nešto između. Čak NPC koji ne vole ubijanje mogu da se pobune protiv tebe, pa čak i da te izdaju. Izbor je tvoj. Smile
« Poslednja izmena: 16. Okt 2012, 14:36:51 od BlizzardJakkal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Najjednostavnije, ne sviđa mi se što je stelt a iz prvog lica + što u svaku jebenu igricu moraju da ubacuju sajfaj efekte. Nisu stelt igrice za prvo lice i to je to.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 17:12:03
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.