Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dinkić:Neće biti odobrena preregistracija mimo propisa  (Pročitano 11561 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 706
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N80
razlika je što za kosovske automobile važi što i za srpske! registruju se po zakonu republike srbije!
Apsolutno je tako ali kad se voze na kosovske table.Ali ovde pricamo o preregistraciji.I formalno i pravno su po pitanju preregistracije u potpuno istom polozaju.Naime trebao bi da su u istom polozaju.

I ako primenimo onu pravničku da je bolje 100 krivih osloboditi nego 1 nevinog osuditi onda bi trebalo i pustiti preregistraciju barem ako nista zbog onih nekoiliko % ispravnih....I koliko toliko upotpuniti budžet extra kintom...

Eto ja sam na primer imao Floridu sa BP tablama i bilo problema kolko hoces da prebacim na BG table..Doduse to je bilo pre 6'7 godina ali verovatno je i sad taj slucaj.Ono jeste bilo nekih 1% neke takse ali dok sam nasao podatke o I registraciji i dokaze o placenom porezu i jos neke papire kostalo ko svetog petra kajgana i vremena.
IP sačuvana
social share
Кроз ватру и воду дигнуте главе, стазама Победе, Части и Славе!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1029
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3X
Zar zbog 1% ispravnih, amnestirati 99% sumnjivih.Onda neka ukinu carinu i sva druga ogranicenja, pa da pod istim uslovima svi mogu da dodju do pristojnog automobila, a ne da vozaci jugica placaju kazne zato sto su mnogo tehnoloski zastareli.Na tehnickom pregledu su uslovi isti kao i za wolswagen, opel i druge savremene automobile.Zasto da uvek ceh placa sirotinja.
IP sačuvana
social share
Misli svojom glavom.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 15
Citat
Просечни возни парк у Србији износи око 17 година, према томе то "купују се аутомобили" звучи мало претерано...

Pa, kako mislis da prosek bude bolji kad se uvoze polovni automobili sumnjive kilometraze i ispravnosti...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 706
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N80
Zar zbog 1% ispravnih, amnestirati 99% sumnjivih.Onda neka ukinu carinu i sva druga ogranicenja, pa da pod istim uslovima svi mogu da dodju do pristojnog automobila, a ne da vozaci jugica placaju kazne zato sto su mnogo tehnoloski zastareli.Na tehnickom pregledu su uslovi isti kao i za wolswagen, opel i druge savremene automobile.Zasto da uvek ceh placa sirotinja.

Naravno da treba dozvoliti,pa nek vozi ko sta ima da plati,ali opet vidiš odma će neko skočiti i početi priču o Srbiji kao auto otpadu evrope.

citiram:
Treba i znati da je bar polovina tih automobila nelegalno nabavljena, raznim mahinacijama i nelegalnim kanalima.Najgore je sto ti vlasnici pricaju o patriotizmu i zastiti domace auto industrije-Zastave.A samo sirotinja vozi zastavine automobile, pa jos stare 15-20 godina.Da zlo bude gore, nasa policija te vozace zastavinih automobila vreba iza svakog zgodnog coska, pored autoservisa, zaustavlja ih iz cista mira i salje na vanredni tehnicki pregled.A na pregledu, zna se , neradi rucna  obavezno i jos po nesto.Desava se da jednog vozaca zaustave tako i po
3-4 puta za 9 dana.Ako je policiji mala plata, neka im malo povecaju,a ako ih ima mnogo i nemaju sta drugo da rade neka ih onda otpuste kao tehnoloski visak.

a za pandure ne brini imaju oni posla.Dok je bio Sloba panduri su se vitlali po ulicama i nas vozače nisu nesto maltretirali.
A sad .... Pre neki dan sam isao u Ue i bilo je najmanje 5 radarskih sačekuša i 4 kad sam se vraćao...Pa ti vozi...Dodjemo do toga da treba voziti nekog krsa koji ne prelazi 80 da bi normalno putovao a ne BMW pa kad te zaustave onda se čude kako BMW ide 140.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
vi bas pouzdano znate da je 99% nelegalno.

Sad ce drzava da pokazuje zube na sirotinji koja vozi kola do 3-4000eur. Masala!

Pa ko ima para boli ga dupe da registruje u CG!
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1029
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3X
LJubac, kazes da za vreme Slobe panduri nisu nesto maltretirali vozace.Mozda i nisu, samo su redovno naplacivali kazne bez priznanice.
Mogu da razumem kada zaustave nekoga ko je napravio neki prekrsaj,pa da ga i kazni, ali nemogu da razumem da zaustavljaju ljude iz cista mira i da salju na vanredni tehnicki pregled.KO kome neveruje ili ko koga zajebava?Ili ko kome da puni budzet?
pishax , ako neverujes procesljaj malo oglase,auto pijacu, preprodavce pa ces videti.Retko ces naci da vlasnik prodaje auto.

« Poslednja izmena: 08. Jun 2007, 01:05:14 od gordan.i »
IP sačuvana
social share
Misli svojom glavom.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
BlackBerry bold
ajde objasni mi o cemu pricas?
ja znam da sada vazi ovo sto tvrdim!
jel ti to aludiras na proslost?
Izbeglica sa Kosova moze da kupi bilo koji strani auto, da ga registruje na kosovske tablice,da ga vozi , a posle i preregistruje na bilo koje u srbiji.Ja to nemogu, jer sam rodjen u Srbiji.
nije tacno, ja sam sa kosova i to ne mogu! mozes da ga kupis i da ga registrujes na KS, i tu ti je kraj. ne mogu da ga prebacim na srpske, osim ako ne ispunjava uslove o starosti i td. dakle, isti slucaj kao da je na nemacke table!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 706
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N80
LJubac, kazes da za vreme Slobe panduri nisu nesto maltretirali vozace.Mozda i nisu, samo su redovno naplacivali kazne bez priznanice.
Mogu da razumem kada zaustave nekoga ko je napravio neki prekrsaj,pa da ga i kazni, ali nemogu da razumem da zaustavljaju ljude iz cista mira i da salju na vanredni tehnicki pregled.KO kome neveruje ili ko koga zajebava?Ili ko kome da puni budzet?
Sada kao izdaju priznanice.Samo su malo sofisticiraniji.Glupo je i da pisem koliko me kosta svaki put van Beograda..
A vanredni teh pregledi su posebna prica.Poneka kao naprave akciju i teraju na vanredni...Vecinom su u dogovoru sa vlasnicima teh.pregleda...
Kad mene zaustave zbog vanrednog na Zrenjaninskom putu,stoje ispred teh.pregleda firme kojima ja održavam računare i telefone.Tad im saspem sve sto mislim jer tehnički obavezno prodjem.Zamisli mene tera na vanredni a prolaze cigani sa onim prepravljenim Spačecima a on ih i ne pogleda..

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
BlackBerry bold
ti im se svidjas!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Pa svi znaju da je Dijana kvalitet, sto bi ih uopste zaustavljali!  Smile
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.