Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dinkić:Neće biti odobrena preregistracija mimo propisa  (Pročitano 11531 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Да ли би требало дозволити пререгистрацију возила са црногорским таблицама?

ЗА - Божидар Ђелић, потпреседник Владе Србије

Тај проблем може да се реши у кратком року. С једне стране, имамо људе који нису прекршили никакав закон и сада су се нашли у илегалном положају. Да смо остали у државној заједници СЦГ, они не би имали никакав проблем. С друге стране, не би смели да се осете превареним, односно намагарченим, грађани који нису искористили рупу у закону и који су куповали кола која је било дозвољено увести у Србију. Било би поштено да сви који су купили ауто у Црној Гори и тамо га регистровали, плате онолико колико би то износило и у Србији. У питању је 70.000 возила обичних људи који не могу тек тако да их продају и купе друга кола. Међу возилима са црногорским таблицама нема  "бесних" џипова, већ су власници тих аутомобила "обични, породични људи, који немају много новца".

ПРОТИВ - Млађан Динкић, министар економије

Пререгистрација возила са црногорским таблицама неће бити дозвољена уколико возила не испуњавају стандарде који су у Србији прописани. Питање увоза аутомобила сада је у надлежности Министарства економије, односно сектора економских односа са иностранством, које неће дозволити да се доносе одлуке које нису у складу са важећим прописима. Законом је предвиђено да се могу возити половни аутомобили само са еколошким моторима типа ЕУРО 3, са смањеном емисијом штетних гасова.
Нема потребе за причом о накнадним таксама и условима. Закон мора бити један за све, нема привилегија. Нема ни политике када је закон у питању, политички консензуси су за политичка питања, а ово је ствар економије. Услови су постојали, једни су их поштовали, а други нису.

(Политика)
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 706
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N80
Priznajem bio sam u zabludi...Ja mislio da su oboje u vladi Srbije
IP sačuvana
social share
Кроз ватру и воду дигнуте главе, стазама Победе, Части и Славе!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Potpuno podrzavam Dinkica. Ljudi su uradili nesto sto se kosi sa svim propisima. Ne treba dozvoliti preregistraciju, ali treba drasticnu spustiti carinu i poreze na uvoz automobila da bi ljudi u Srbiji mogli da voze pristojna i civilizovana vozila umesto poluraspadnutih krseva.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
BlackBerry bold
ja nisam ni sanjao da cu da u necemu da podrzavam dinkica!
dakle, cg automobili napolje!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Naravno, Cg automobili napolje. U suprotnom svi lepo da kupimo automobile u Nemackoj, ne platimo carine i poreze, vozimo ih u Srbiji na privremene tablice i onda kada bude preregistracija za `crnogorce` trazimo isto i za nas.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
BlackBerry bold
onda lepo objasnite firmama koje su poslovale u skladu za zakonom da su slucajno sada ispali glupi i tupavi sto su radili sve zakonski cisto!
lep nacin da se pokaze kako nam je stalo da privreda krene da se razvija!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Joj kakav za8eb u Vladi. svadjaju se Vojvode bankarske. ne znam ko ce pre dobiti bitku. Ali obojica su ,....
neka dignu Dupeta iz svojih fotelja i neka vide stvarnu sliku na ulicama gradova i putevim aSRbije- automobila sa Cg tablica mnogo. Ljudi su dali pare za automobile koje su kupili jos za vreme SCG. tada smo jos uvek bili jedna drzava.
Treba samo malo vise nameta za one koji su pokusali da nesto usicare kupivsi automobile posle osamostaljenja Crne Gore.
Uglavnom dzaba se svadjaju - bolje im je da se dogovore i da imaju i vlasnici korist od kupovine automobila a i Srbija od para koje ce se dobiti preregistracijom.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
BlackBerry bold
Citat
Imam jednu ideju, samo ne znam da li je izvodljiva.
npr:
Ako je neko kupio golfa za 500 ev. a ovde je isti kostao 3ooo ev. , treba da doplati razliku + sve ostale dazbine.
I to sve na kredit i lizing osnovi.
e to to.... jos bolje da se uzme kredit od fonda za razvoj.... Smile

ma da to isfinansira evropska banka za obnovu i razvoj? Smile
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1029
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3X
vi bas pouzdano znate da je 99% nelegalno.

Sad ce drzava da pokazuje zube na sirotinji koja vozi kola do 3-4000eur. Masala!

Pa ko ima para boli ga dupe da registruje u CG!
Vidis da sam bio u pravu sto se tice nelegalnih automobila. Pocelo hapsenje lopova, svercera i preprodavaca kradjenih automobila.To je tek jedan deo.
Ja sam hteo da kupim neki opel ili WolcWagen, ali od dvadesetak pogledanih, nijedan mi nije ulivao poverenje da je legalan.Ima bezbroj razloga.
IP sačuvana
social share
Misli svojom glavom.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 417
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Motorola a925
Hvala bogu... Pa nismo mi koji smo platili porez ludi... Bravo za Dinkica!!!
IP sačuvana
social share
Ja sam kralj,ja sam lopov i gad..lancima okovan mrzim tvoj svet.. Umno poremecen,novcem opterecan...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.