Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 05:04:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dilema  (Pročitano 21374 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
Da, prebrzo sam odustala. Potpuno sam "kilava" zbog jace prehlade koju trenutno imam, a ne mogu da odlezim, jer imam sijaset poslovnih obaveza koje ne mogu da odlozim ili prepustim nekome. Ni on ni ja nismo deca, mada smo se u X slucajeva upravo ponasali detinjasto. Daleko od toga da sam neodlucna, odlicno znam sta zelim a sta ne, takodje i on. Znam da ce mi odredjena pitanja ostati bez odgovora zbog ovakve odluke i da cu se veoma dugo pitati sta bi bilo kad bi bilo. Ali, za sve je potrebno dvoje. Ne bacam pasulj da bih mogla da "vidim" sta se izdesavalo do sada, odnosno sta ga je navelo da ne odgovori, odnosno da se ne javi. Ne verujem da je karticu, koju koristi kada je ovde, dao nekome, dakle i prva "slucajna glupa porucica", pa i jos jedna koje je bila vise nego iskrena, su "otisle" do njega. Ne zameram mu ukoliko je jednostavno digao ruke od svega, niti cu. On je jedna posebna persona i od srca mu zelim svu srecu ovoga sveta. To sto sam "podigla zidove" oko sebe, a opet postala ranjiva shvativsi da su me njegove pozitivne vibracije uzdrmale, je samo dokaz da se svojski trudio da distancu koju sam postavila, kao i moju tvrdoglavost, jednostavno srusi. Odustala sam jer ne zelim ni na koji nacin da mu zasmetam ili ga opteretim. Pokusala sam, doduse traljavo, da uspostavim kontak, nije mi uspelo i tu se zavrsava ta prica.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 2087
Zastava Beograd
mob
Motorola PEBL
Draga moja,

Vrati se na pochetak ove teme, prochitaj sve opet!
Ti znash koliko ja tebe volim, i , naravno, da te podrzavam ali... Smile isto tako znash i moje mishljenje o svemu!
Evo ti moj primer: juche sam videla da moj muz vishe ne nosi burmu, iako sam ja bila ta koja je odluchila da mi vishe ne budemo zajedno, nije mi bilo a nije ni sada sve jedno...
Samo ne zelim da te strefi jednog dana i da se pitash....!!!!
IP sačuvana
social share
Zato cuti, shta ce rechi kada ochi govore...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Ne moram da se vracam na pocetak teme, jer mi svaka izgovorena rec odzvanja u usima, pa i poslednji razgovor sa tobom upravo na ovu temu. Sve sto sam ti rekla isto bih ponovila, zato necu da se ponavljam. Kada ti je stalo do necega/nekoga, svim silama se trudis, prvenstveno zbog sebe. Ako to "nesto" obuhvata jos jednog ucesnika, moras imati makar "tracak svetlosti", nekakvu vrstu znaka da je to do cega ti je stalo, vredno makar vremena koje si u stanju da "potrosis" ili ces tek. Ako druga strana ne ostavlja tragove pokraj puta, izgubices se pokusavajuci da pratis trag koji je iscezao. Svih ovih dana sam "mislila" srcem, razum sam poslala u setnju. I juce sam isto postupila, nije me mrzelo da prosetam poznatom ulicom s`osmehom na licu, sasvim normalno. U dusi sam osetila spokoj. Ni za milimetar necu pomeriti svoje zacrtane granice, neka je tvrdoglavost moja najveca mana. Popokatepetl je cudo Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 2087
Zastava Beograd
mob
Motorola PEBL
Kao shto rekoh ko zna koliko puta, ako je to ono shto zelish i mislish da treba, ja te podrzavam!
IP sačuvana
social share
Zato cuti, shta ce rechi kada ochi govore...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Vec vise ni sama ne znam koliko je proslo vremena, koliko sam dana razmisljala o svemu... sam Bog mi je svedok da sam pokusala da uspostavim kontakt, ali da mi to nije poslo za rukom... i da sam jednostavno odlucila da prekinem sa pokusajima, obzirom na tisinu s` druge strane.
Medjutim, u gluvo doba noci me je probudila sms porucica cudnog sadrzaja i bila sam onako sanjima potpuno sigurna da je doticna persona pomenutu poslala (broj sam izbrisala da ne bih dolazila u iskusenje, u naletu emocija, da u etar prosledim jos koju moju misao). Jos jedno iznenadjenje me je ocekivalo pogledavsi postu... takodje je i mail uputio. Iznenadjenjima u danasnjem danu... izgleda... nikad kraja... te je tako uputio jos par porucica, nedorecenih... potpuno nerazumljivih... savrseno "odradjen" rebus. Jedino sto sam se zapitala je to... da li smatra da jednostavno moze da nestane iz mog zivota, pa da ponovo useta... Misli su mi zbrkane, emocije uzburkane... ali mudro cutim.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Poznata licnost

Nef Imperatoriqus Extraordinare

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 4943
Zastava
mudro cutis? Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Da, mudro cutim da ne bih lupila neku glupost, odnosno ne postavljam suvisna pitanja. Trinaest sati traje ova agonija... ali ne kazem da nisam odgovorila na svaku poslatu poruku, pa i taj mail... potpuno preuzimajuci njegov stil upucenih misli.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Poznata licnost

Nef Imperatoriqus Extraordinare

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 4943
Zastava
aaa pa to je druga stvar...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
E da... moram vam odati jednu tajnu   Smile
Preksinoc sam pajala po gradu s`mojom kumom i tako smo se u jednom trenutku vozale po gradu, bilo je negde oko 2 posle ponoci... obzirom da je ona vozila odjurila je pravo u ulicu gde doticni boravi kada je u gradu... ulica je inace veoma mirna   ulazeci u ulicu, sa neke radio stanice su krenuli taktovi jedne Coline pesme... rekla sam joj pred kojim brojem da se zaustavi... odvrnula sam sto sam mogla jace (gluvo doba noci) izasla iz automobila, bacila pogled ka prozorima koji su bili osvetljeni i otpevusila: "dolazi evo opet zima... snegovi... i kod nas vec se peku mladi kesteni... e draga, draga..." mada bi u tom trenutku bolje isla ona druga Colina "pevacu, budicu ulicu svima iz inata... (noc mi te duguje)", no dobro, sve je bilo potpuno spontano... par puta sam zatrubila preko kumine ruke  Smile  i otisle smo.

ovo je vec napisano na "Ko je na vezi", mada mislim da treba da se nadje ovde.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Mozes kolko hoces ali neces dokle hoces

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 12857
Zastava Holandija
mob
Samsung 
ne znam, ne bi ni da se petljam.... ali..
oblachak, nemoj ovo uzeti zdravo za gotovo sto cu sada napisati ali kad vec sve analiziras uzmi i ovo u obzir..
meni ovo sve mirise na igru...on mi se doima kao intiligentan muskarac sa nekom vedrom,uzigranom djechachkom stranom... upravo ta grupa muskaraca je opasna za zene....pametni,razumljivi,komplikovani,njezni,luckasti.... cesto su to muskarci koji su potpuno nesigurni u sebe a sigurni u druge kojima se bave! ali uvijek hoce vishe,bolje,interesantnije..jednom kad im to ne uspije automatski se vracaju za ono sto je sigurno, gdje misle da mogu sve i sva..... to je igra ... vole da se igraju. nestashni djechak u njima ce prevladavati cijeloga zivota....
ne kazem da nisu za ukrotiti, ali im treba chvrsta,autoritativna osoba koja zna kada?kako?sta? znachi treba se biti odrichan,jak,autoritativan,odgovoran s njima.

Smile
IP sačuvana
social share

When I die, I want to die like my grandfather--who died peacefully in his sleep. Not screaming like all the passengers in his car.'
Hate is easy, Love takes courage
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 05:04:34
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.042 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.