Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 01:24:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dilema  (Pročitano 21369 puta)
Ucesnik diskusija

ex ossibus ultor

Zodijak
Pol
Poruke 66
I? STa se desilo u mom odstustvu? Ima neka dobra vijest?
IP sačuvana
social share
---Ignorance is BLISS---
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
Optimizam je u toku...
"Zoooovi,
u bilo koje doba zooovi,
ja sam onaj shto te voli..."  Smile
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
ne mora se nikad vise desiti.
Sve sto se desi dva puta,
desice se sigurno i treci put!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
Noviteti su na vidiku od 19.35 ovog dana... ali jos nista konkretno. Cavrljala sam sa mojom kumom uz kaficu i sale radi, uvek obrnemo solje xexexe i kao nesto gledamo, ja obicno u njenom "socu" vidim citavo zivotinjsko carstvo... site se ismejemo i zabavimo svojim glupostima. Dosla je na red moja zelja i ja zamislim "da on doputuje", kuma rece da imam neko drvo, umesto krosnje zeca, ispod drveta kucence. Protumaci to ona kao... ispunice mi se brzo zelja. Istog trenutka sam poslala sms, samo ":o)" na njegov broj koji inace samo dostupan kada je u mom gradu, ocekujuci da dobijem povratnu informaciju: "ceka taj i taj broj" i nasmejah se. Medjutim!!!!! Dabome, pogadjate!!!!! Poruka je prosledjena korisniku!!!!! Sledila sam se, pogubila sam se, pocela sam da prevrcem ocima... itd itd itd Kumi sam objasnila svoju reakciju, odnosno odala sam joj tajnu koja je zelja bila u pitanju i da se ispunila!!! Kroz smeh sam dodala da cu je od sada pomno pratiti kada bude tumacila figure Smile Sada je 22.18... odgovora nema.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

j never lose...j just choose not to win

Zodijak
Pol Žena
Poruke 10106
Zastava sever
" lazem da ziveti necu moci , sve su to teske zablude , uvek ce nova ljubav doci , vreme je stari prijatelj."
IP sačuvana
social share
...burn,like fire in Cairo...

ko igra za raju...i zanemaruje taktiku...zavrsice karijeru u nizerazrednom Vratniku...
p.s; Avionu Slomicu Ti Krila. . .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1387
Zastava Uvek i svuda
..... ali kazite mi kako izgleda kada na trenutak izgubimo svu tu "dragocenu" kontrolu koju samo mislimo da imamo u zivotu? mm?
hm... to je samo dokaz da nista nije vecno....

To je samo dokaz da imamo iluzije o tome kako imamo kontrolu nad nekim stvarima.

Ova sitna zavrzlamica je, pretpostavljam, vise Milosavu uzdrmala, ne znam, to ce nam mozda ona reci. Sto se mene tice, sedela sam za kompom i smejala se, .....moje sledece pitanje bi bilo "Da li si ga gadjala CD-om Riblje Corbe na kome je pesma Kad hodas"? Smile Zivot ipak cine sitnice...

Mislis da je Milosava vise uzdrmana,...smejala si se ...a opet imas jos neka pitanja "provere".... Smile

IP sačuvana
social share
Ne dam ovo sunca u ocima
Ne dam ovo hleba na dlanu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Naravno, radoznalost cini cuda Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Postoji tajna vjestina: biti jedno za drugo.
I kad potavni zlatnina, i cutim da je gotovo
ja plovim miran i cuvam to sto imam,
tu varku da sam za te ipak drukciji od svih bivsih.
Jos ti se radujem, a nemam zasto biti ponosan na nas.
Jos ti se radujem, i svoje tajne tebi govorim na glas,
Ko da sve je s nama isto kao prije, a nije.
Postoji tajna vjestina: srcu se pokoriti,
i to su price za djecu u koje ne zelim sumnjati.

Plovim miran, bas kao da jos te imam,
i lazem da sve je dobro i da bolje ne moze, a moze.
Plovim miran, bas kao da jos te imam, i lazem
da sam za te ipak drukciji od svih bivsih.
Jos ti se radujem, a nemam zasto biti ponosan na nas.
Jos ti se radujem, i svoje tajne tebi govorim na glas,
Ko da sve je s nama isto kao prije, a nije.

Dobila sam odgovor cutanjem, odnosno to cutanje sam preformulisala onako kako mi osecaj nalaze. Jedna malena porucica je igrom slucaja, kao sto sam vec napisala pre neki dan, otisla sasvim spontano u etar. Ko zna zasto je to dobro. Nije bilo odgovora, to mi je sasvim dovoljno. Stavljam tacku.

Hvala vam jos jednom svima na razgovoru.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1387
Zastava Uvek i svuda
Ne znam......iskreno, malo si me razocarala , previse lako odustajes , malo si nesigurna u sebe i ....sestro....mislim da ne znas uvek sta hoces, poslala si "coveku svog zivota" slucajno jednu poruku nekog bezveznog sadrzaja, i to je bilo dovoljno da dignes ruke....ko zna jel`on to uopste dobio, mozda je pomislio da si greskom poslala....tu ne bi mnogo pogresio btw....ko zna gde mu je tel , i dal` je uopste vise njegov....itd.....sms-ovi su def. upropastili ovaj narod.
IP sačuvana
social share
Ne dam ovo sunca u ocima
Ne dam ovo hleba na dlanu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
Ma,ne samo sms!!! Ja sam,nemam pojma kako,tek nakon mesec dana videla propusten poziv(koji sam cekala ko ozebo sunce)!!! To mi se samo tada desilo,koji baksuz,a u tom periodu sam jedan jedini put posudila drugarici telefon da posalje poruku! Naravno,pomisljala sam da sam ja nesto zaboravila,ali nikada se nisam setila. Mislim,da sam videla,sigurno ne bih zaboravila. Misterija ni do dan dans nije resena.
Oblachak-ne prepustaj stvari slucaju!!! Uostalom,mozda samo malo kulira,vec smo pretpostavili takvu prvu reakciju kao mogucu!
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
ne mora se nikad vise desiti.
Sve sto se desi dva puta,
desice se sigurno i treci put!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

j never lose...j just choose not to win

Zodijak
Pol Žena
Poruke 10106
Zastava sever
Pa zovi sa fixnog telefona cisto da cujes gde je sta radi najopustenije , skupi snage i opusti se , obradovace se sigurno.
kakv bre sms , zooovi!

"Moras ustati za nesto ili ces pasti za bilo sta!"
IP sačuvana
social share
...burn,like fire in Cairo...

ko igra za raju...i zanemaruje taktiku...zavrsice karijeru u nizerazrednom Vratniku...
p.s; Avionu Slomicu Ti Krila. . .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 01:24:20
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.