Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dijeta od nedelju dana - detoksikacija organizma  (Pročitano 9876 puta)
03. Apr 2010, 23:24:52
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

S.P.Q.R.

Zodijak
Pol
Poruke 1608
OS
MacOS X
Browser
Mozilla OS
Interesuje me ako neko ima plan ishrane od nedelju dana za detoksikaciju organizma
unapred hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
Apple 15
google: nera sirup... nera dijeta...

To je bas program za detoksikaciju, ali ga ovde poturaju kao program za mrsavljenje...
Svodi se na to da koliko mozes pijes sirup od javora rastvoren u vodi, sa malo limuna i djumbira....
Nista se ne jede... priprema za ovu detoksikaciju je dijeta sa vocnim sokovima....
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

S.P.Q.R.

Zodijak
Pol
Poruke 1608
OS
MacOS X
Browser
Mozilla OS
Mislim da sam vec cuo nesto o tome , cak sam imao kuci neke papire bas se secam o javorovom sirupu
Hvala Anea, ali ko ce izdrzati celu nedelju bez hrane...

Prošvrljacu sad malo po guglu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
Apple 15
Pa, druga varijanta ti je sa tim sokovima od voca i povrca... to je neka ruska varijanta... Smiley

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Nijedna dijeta po kojoj treba gladovati sedam dana nemoze biti dobra i zdrava jednostavno to je stres za organizam i donosi vise stete nego kkoristi. Svaki čovek može da izdrži jedan dan gladovanja bez ikakvih posledica a više od toga već stvara probleme organizmu. Mnogi zbog toga predlazu da se sprovodi meseceva dijeta po kojoj se gladuje prilikom svake meseceve mene ali i ona ne dovodi do potpune detoksikacije organizma. Promena navika u ishrani i zdrav zivot najbolji su način da se izvrsi detoksikacija organizma.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
mob
Nokia 
Citat
Promena navika u ishrani i zdrav zivot najbolji su način da se izvrsi detoksikacija organizma.

Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1369
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
I jel ima neko iskustva sto si tice detoksikacije organizma? Kakav je osecaj posle?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia E
Nijedna dijeta po kojoj treba gladovati sedam dana nemoze biti dobra i zdrava jednostavno to je stres za organizam i donosi vise stete nego kkoristi. Svaki čovek može da izdrži jedan dan gladovanja bez ikakvih posledica a više od toga već stvara probleme organizmu. Mnogi zbog toga predlazu da se sprovodi meseceva dijeta po kojoj se gladuje prilikom svake meseceve mene ali i ona ne dovodi do potpune detoksikacije organizma. Promena navika u ishrani i zdrav zivot najbolji su način da se izvrsi detoksikacija organizma.
Ovo nije tacno u potpunosti, trebas dosta da se infiormises o gladovanu kao terapiji i detoksikaciji pa onda da das konacan sud!

Citat
Promena navika u ishrani i zdrav zivot najbolji su način da se izvrsi detoksikacija organizma.

Smile
To je u stvari kljuc cele price da ne bi dosli do trenutka da nam treba detoksikacija!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
mob
Nokia 

Da,Domeniko ali svi smo ljudi i svi volimo pojesti neki dobar specijalitet. Evo ja obozavam burek, cevape, doner u goce delceva posle lude noci, pizzu ..Naravno, ne jedem to svaki dan vec vrlo neredovno. Volim sebe da pocastim sa onim sto volim. Ali zato svaki dan uzimam dodatnu dozu vlakana i jedem mnogo, mnogo salate za rucak i mnogo voca. A i pijem najmanje 1.5 l vode dnevno, najmanje. Sigurna sam da mi je orgaznizam cist tj da imam minimum otrova i taloga u sebi.
Kljuc je u vlaknima i ishrani sa dosta istih.
A ako opet to ne mozes da ispratis, idi na detoks kolon terapiju ....naravno ne cesto. Ja sam pre isla jednom u pola godine. Sad sam nasla lepsi i zdraviji nacin za cist orgaznizam.  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
A čime smo se to otrovali pa nam treba detoksikacija?! Valjda za većinu toksina postoji antidot. Smile
Za nedelju dana ovakvog gladovanja mogu se potrošiti zalihe glikogena iz mišića i jetre, izbaciti potkožna voda, započeti topljenje masti, a ako se to naglo uradi mogu se odjednom otpustiti u krvotok razni otrovi koji se skoro isključivo nalaze u telesnim mastima (jer se teški metali i pesticidi najbolje rastvaraju u mastima) i tako postati još više "intoksiniran". 
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.